72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (76)В голяма грешка си. Най-много отрочета на БКП има в ГЕРБ. Те са и най-последователната партия откъм иначе отречени политики, а именно в полза на партията и партийния вожд за сметка на българските данъкоплатци. Никоя партия в най-новата ни история не е успяла да открадне колкото ГЕРБ за последните 7 години, въпреки неистовия вой на принципа "Крадецът вика 'Дръжте крадеца'"

71

Родолюбец

преди 7 години

Свободата даром не се дава, братя и сестри! Поне 10-15 хиляди истински българи пред Олигархичното събрание и за няколко дни нещата ще си дойдат на място. Но уви, множеството предпочита по цял ден да зяпа турски сапунки, да слуша порно-чалга, да преследва покемони, да псува и обижда по форумите и във фейса. Наистина жалка и тъжна картинка.Каквото народът сам си е надробил през последните 72 години, това и ще сърба, няма право да се оплаква.

70

Никога ГЕРБ

преди 7 години

До Анонимен 72Ей няма да се научите,че с бойкот нищо няма да постигнете.Този бойкот е единствено и само в интерес на всички тези управляващи,защото само те имат интерес от слаб вот. Защо ли? Защото така с гласовете на една шепа купени ***и ще ви управляват пак,а вие си бойкотирайте там смешници. Истината е точно обратната, че хората трябва масово да гласуват и така да объркат плановете на политиците. Не искам *** да ми определят начина на живот, а вие искате ли ? БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ.

69

Анонимен

преди 7 години

Само по простотията паркинг на двупосочен път с смс се сетете московски каква синя зона е вкарал и това насред център на град чиито претенции са европеиски ако тия въобще имат представа самата община от това аз изкарвам и правя дискотека другия път на пътя и ми дреме аномалии в държават

68

Анонимен

преди 7 години

Гнида беше, гнида е, гнида ще си остане. И накрая като гнида ще свърши.

67

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 7 години

Те поГЕРБаха България !!!!

66

Все тая!

преди 7 години

Напролет като ни нагазят от юг разни ***, няма да има значение от коя партия са и каква им е идеологията, всичките ще сме в едно положение-партер. Защото ей такива, като тези от снимката, успяха за четвърт век вкупом да превърнат една държава, пък било то и лоша, в най-обикновена територия.

65

Един от Северозапада

преди 7 години

"Хората не го щат в селото, то за къщата на Попа пита!"

64

Анонимен

преди 7 години

Един бойкот на изборите ще реши проблема. Притискаш ги в ъгъла и те сами ще си се прочистят.Ама не знам защо всички ви е стаха от тази форма на протест.Знаете ли каква олелия ще настане, всички ЗАВЕРИ ще излязат на яве, като почнат взаимно да се обвиняват. Е тогава ще чуете интересни неща. Ето това начин ДА ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ СТЕ СУВЕРЕН! Няма нужда от ПОСРЕДНИЦИ за да ПОКАЗВАТЕ, че сте суверен.И това е СИЛАТА на правото да гласуваш , тя е у ВАС, вие я контролирате, а не да я давате ПРИ ПОИСКВАНЕ.

63

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е некоректен докрай. Няма да бъде запомнен с нищо добро. Борисов да не приема тази ситуация, защото народът си каза думата, че не иска ГЕРБ. Явно от американското посолство вече са дали фира и карат *** си да постъпват некоректно, тоест в евроантлантически дух. Но идват избори и за ГЕРБ следва нова разгромна загуба, каквато беше на президентските.

62

Анонимен

преди 7 години

До 71ot bsp pyk vsi4kite sa zatvora

61

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е за затвора отвсякъде.

60

Анонимен

преди 7 години

kato my dadoha na radev da pravi slyjebno pravitelstvo da ne sa e kril kat mishok

59

aa1830

преди 7 години

Е няма такова животно като комуниста. Първо лаеха, че Борисов подаде оставка след втори тур, после че Плевнелиев протаквал и раздавал мандати което е длъжен да направи, после че удължавал мандата на сегашното правителство, въпреки че предлага да назначи техен слубебен кабинет.. .... Май само могат да лаят. Дано да захапят дървото на следващите избори, че ще има пак бели автобуси, ограден парламент и пълни улици на пролет...

58

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

...социалистите призоваха правителството да спре незабавно обществените поръчки...Предлагам до изборите с обществените поръчки да бъде натоварен Р.Овч ...Това приятелче на другарката Нинова има богат опит в работата на ползу рода .Тъй де...

57

Анонимен

преди 7 години

Към дето повтарят фразите на гърбавите. По тази логика Плевнелиев, защо не отстъпи правото на първия срещнат на улицата. И той както Радев в момента е никой.Що не пита бай Пешо от Горно Нанадолнище кои иска да назначи? Същото е.

56

до 61

преди 7 години

С кое не си съгласен

55

Анонимен

преди 7 години

Сега и на най-глупавите им стана ясно защо тези от ПФ и сините си го мандахерцаха....

54

анонимен

преди 7 години

50, за каква оставка говориш? След 25 дни встъпва в длъжност новият президент!

53

отговор

преди 7 години

До су35: Радев в официално изявление изрично каза, в конституцията няма такова нещо като преотстъпване правото на сформиране на правителство (това не е концерт по желание). Единственото преотстъпване записано в конституцията е от президент на вицепрезидент, а не на не встъпил президент в длъжност това е противоконституционно. Нали трябва да се спазват законите ако Радев беше се съгласил после щяха да го погнат пък, защо е престъпил конституцията. Този Плевката е уникален ходещ гаф. :)