14

браво , браво

преди 7 години

До Анонимен 13 звездите ли ти казват , какво да пишеш, виж само колко колко неща знаеш

13

до ДС

преди 7 години

Добър опит, но първо се ограмоти и се научи как се пише "милярди", неграмотнико.

12

до славянин

преди 7 години

Ти явно вече си бил в Сибир!

11

Анонимен

преди 7 години

"Успех на Тръмп и повече разумни ходове!"Много добре казано. И аз мисля, че би бил добър президент, ако редовно си пие хапчетата за повече разум.

10

Анонимен

преди 7 години

Умните русофилчета незнайно защо се радват. Кампанията на Тръмп мина под мотото "Make America great again", което означава, че в никакъв случай няма да се съобразява с безобразията на джуджето, нито пък ще вярва на постоянните му лъжи.

9

койчо

преди 7 години

По добра новина от НЕизбирането на мумифицирания ястреб Хилъри не мога да си представя! Успех на Тръмп и повече разумни ходове!

8

до 9 от славянин

преди 7 години

Съчувствам ви на ''демократичния'' траур от който няма да излезете скоро, но такива са тенденциите в цял свят, ''демократче'', никъде вече не искат вашата либерастко-толерастко-п.д.р.стка ''демокрация'', което е прекрасно! А Русия ще продължава да ви набутва все по-дълбоко и болезнено Големия Сибирски без вазелин!

7

Анонимен

преди 7 години

Сега вече стига лиг отии спрямо Турция, или, ще е с белия свят, или нова кюрдска държава, отнемане на въоръжението и изтегляне на западните инвестиции.

6

ДС

преди 7 години

Ако сега Тръмп и Путин запукат Саудитка арабия няма да сбъртак, защото точно техните милярди финансират всички терористи. Нали се сещате, че няма как 100 човека да купят оръжие за 1 милион те ако имаха толкова, нямаше да се занимават с тероризъм ами да си гледат кефа на Малдивите.

5

Анонимен

преди 7 години

Едно са предизборните лакърдии когато казваш неща за да привлечеш *** електорат, съвсем друго са реалностите когато седнеш на президентския стол.Само след три месеца в Русия ще ронят горки сълзи.

4

Анонимен

преди 7 години

Няма как да не се разберат Тръмп и Путин, тъй като и двамата са пичове. Относно Крим всеки нормален човек, знае че той си е руски поне от 9-ти век. Преди това там са живяли татарите, а умраинците са една измислена нация, създадена от Никита Хрушчов.

3

Анонимен

преди 7 години

Порошенко да ли се е самоубил? Някакви новини от Украйна?

2

zeus

преди 7 години

Ще седнат на по водка и ще се разберат като силни и независими мъже с власт ;)

1

Анонимен

преди 7 години

Незнам,ама ми се чини,че войнстващите чаршафи,хич не ги чакат добри времена,ако Путин и Тръмп ги запукат заедно ...:-) :-)