28

Анонимен

преди 7 години

*** за цялата социалистическа, русофилоо-путинистичнаа изммет!

27

Къргала

преди 7 години

*** още не са се качили на коня и почнаха да размахват краката. Нищо не сте спечелили още. Следващата Неделя ще си останете с реването по форумите.

26

Сюлейман Ага

преди 7 години

Дпс ще покрепи - бсп на балотажа.

25

Бойко Борисов

преди 7 години

Вотът е първият тур на президентските избори. И ако ГЕРБ загуби вечерта ще получите моята оставка, защото на първи тур се мерят партиите. После вече ще започнат търсене на подкрепа от втори, трети, четвърти. Много пъти на втория тур не излизат хората да гласуват 03.10/2016

24

Анонимен

преди 7 години

До Марешки - Всички мои привърженици - ще подкремим Герб.Правилно и умно решение!

23

до 27

преди 7 години

Няма да има предсрочни избори, Тиквата пак ще се изметне. Само плаши гаргите за да изтиска проценти за Стругарката.

22

Анонимен

преди 7 години

тази медия започна да я кара като пapцaлитe "Епицентър", "Епохални времена" и пр. издания, сипещи лъжи на материала.

21

Анонимен

преди 7 години

Много бързо решихте, че Цачева е загубила... Изчакайте да мине и втори тур и тогава бълвайте глупости. Не забравяйте, че Бойко Борисов хич не е ***. Не разбирам също така, защо се радвате на предсрочни избори при положение, че това е доста неприятна ситуация ?

20

Марешки

преди 7 години

Всички мои привърженици - ще подкремим Герб.

19

Анонимен

преди 7 години

И на балотажа Радев ще спечели. Каква е тази крадлива ГЕРБЕРСКА сли.ва Цачева...?

18

Анонимен

преди 7 години

Народа бил ***.... те са ***. Ние гласуваме за президент, а не за партия. Това че подкрепих Румен Радев ,БСП да не си го приписват за тях, защото на избори не бих гласувал за тях. Просто баба Цеца не я искам за президент. Следващия път ГЕРБ да внимават кой за каква позиция ще издигат + този рекет ще си подадем оставката започва да дразни. Всички знаем какво значи това...., а именно нестабилност в България. Ми няма да изнудвате така народа или ние или нищо.

17

Анонимен

преди 7 години

Ново 20, Тиквата за пореден път излъга всички и се изметна: "Б. Борисов: ГЕРБ излиза от управлението, ако загуби и на балотажа"

16

Анонимен

преди 7 години

"премиерът Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ излиза от управлението, ако загуби балотажа"E нали първо беше ако загуби изборите, после се отметна - ако загубел на първи тур, сега пак се отмята - ако загубел на втори тур?!? След това как ще се отметне!? Бочко преди дразнеше, сега става просто отвратителен!

15

Анонимен

преди 7 години

Е няма как Бай Х*й да излезе от властта преди втори тур, защото направи ли го на балотажа Цачева я има 20%, я не! Чичко Сталин го е казал още миналия век - важно е не кой гласува, а кой брои гласовете! Пък и в сегашната ситуация излезе ли ГЕРБ от властта - умрели са. С дупедатската си политика отвратиха народа, което е видно от резултатите на ПФ!

14

Анонимен

преди 7 години

"Казах, че ще подадем оставка след първия тур, ако ГЕРБ не е първа политическа сила, коя е първата политическа сила," разясни какво е имал предвид преди вота Борисов в отговор на въпрос."Айде, вече почна да усуква и лъже.

13

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е привържениците на Марешки и патриотите за кого ще гласуват на балотаж.

12

Стас

преди 7 години

Бог да пази България с президент като таз *** Цачева... Позор 5год. с Плевналиев стигат...

11

socialen

преди 7 години

Пълен провал на неграмотния Борисов. Оставка!

10

Анонимен

преди 7 години

"Това е при обработени 10,48 на сто от изборните протоколи"Нещо пак са ви стари новините, преди малко ЦИК обяви:- Радев 25,93% , Цачева 21,56% при 44% от изборните протоколи, тоест вече половината са обработени.

9

Мисля нещо

преди 7 години

Марешки също се изявява като патриот. Не желае България да става заден двор на Европа, където да се филтрират "бежанци". Недолюбва и ***.Тогава, какво щеше да стане, ако предварително бяха успели да се споразумеят и да се коалират с Каракачанов?