120

к

преди 7 години

Нефт на хартия откриха

119

Анонимен

преди 7 години

жалко,надявах се да не намерят,сега ще го добият,ще го изнесат и продадат,ще кихнат на държавата 1-2 процента,някои хора от елита също ще получат толкова,а всички останали ще духаме супата,както казваше чичовото,и` нашия`нефт няма да е наш

118

СПОКО МРАВКА....

преди 7 години

БСП--НИ ПРОДАВА НА "МИГРАЦИЯТА" ....ЗА ДА НИ ОСВОБОЖДАВА ОТ ГЕРБ!!ДНЕС В БРЮКСЕЛ---СА ГЛАСУВАЛИ "ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ" !ГЕН.РАДЕВ -----ВИКА НОВИ "ОСВОБОДИТЕЛИ" бе.....ха,ха,ха,хаааааааа от Афганистан , Сирия и Африка....!!!

117

край

преди 7 години

Едно време българските геолози лъгали руснаците че в Кремиковци има много железна руда. направили комбината - рудата свършила за три -пет години. От тогава само на вносна руда до пристанището в Бургас от там на влака и така Кремиковци беше от малкто в света металургични комбинати без находище или пристанище. Същото ще е сега и с петрола на Бате Бойко.

116

антихейтър

преди 7 години

Казваш, че няма - видяхтели че няма бе... Казваш, че има - то малко бе, то не е за нас ...Българска ***'ащина.

115

Дано

преди 7 години

Дай боже , дай боже !

114

Анонимен

преди 7 години

Нефт няма, а и да има, ще се даде на концесия на американци или други западни компании и те ще ни го продават скъпо и прескъпо както ни продават скъпо американския ток. Дори ще ни задължат да подпишем договор, че ще купиваме от тях на определене цена за следващите 20 годни.

113

Обективен

преди 7 години

Ще има лапачка за Боко Тиквата и аверите му от ГРОБ!

112

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ВЪВ БРЮКСЕЛ:БСП-----ГЛАСУВАЛИ , ДА ДОЙДАТ МИГРАНТИТЕ ....ДА НИ "ОСВОБОЖДАВАТ"!!!!!!ХВАЛА НА ТАКВИЗ--КОМУНИСТИ!!!!Радееееееев........ПОДАВАЙ ВЕДНАГА ОСТАВКА ОТ НАДПРЕВАРАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!!ТИ И НИНОВИЦАТА ----ЛЪЖЕТЕ НАРОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

111

до 126

преди 7 години

бай Стамате,моите съболезнования!

110

историкъ

преди 7 години

Браво на г-л Колев преди 100г е прогонил руските нашественици от Добруджа. Сега това находище щеше да е руско , ама НЕ!!!! ха..ха.ха

109

Анонимен

преди 7 години

Тия плащат ли на държавата поне 5000 леа, зат`ва, че смучат милиони?

108

Стамат

преди 7 години

Тази новост добре е разподскачала соросоидчетата :-)

107

Евала на Бойко

преди 7 години

Както вървят работите май ще захраним Балканските държави с нефт и газ и османски поток ще е път без изход..ха.ха

106

Стамат

преди 7 години

Айййййй, ся ще дойдат да ви освобождават от диктатора и да ви посадят демокрация.

105

Анонимен

преди 7 години

От заметресението в Италия има една жертва-един човек получил инфаркт. А от откриването на нефт в Черно море са се катурнали от инфаркт всички от руското посолство и две каруци русофили

104

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

КРАЙ!!!!!СВЪРШИ СЕ С РУСКАТА ХЕГЕМОНИЯ В БЪЛГАРИЯ---БЪЛГАРИЯ СИ РЕШИ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОБЛЕМИ!!!!!СЕГА И СЛЕД КАТО БСП --СЕ ОБЯВИХА В ПОДКРЕПАТА НА МИГРАНТИТЕ В ЕС, ---ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО ЯСНО , КОЙ ЩЕ Е НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ!!!!

103

kd

преди 7 години

В момента и по телевизията лъжат за нефта в Черно море. Това е заради изборите. После ще видим резултата- по една кофа на ден. Налви бочко.

102

Анонимен

преди 7 години

КОМУНИЗМЪТ НИКОГА НЕ Е ИДВАЛ В БЪЛГАРИЯ И НИКОГА НЕ СИ Е ОТИВАЛ!

101

Анонимен

преди 7 години

До лош стопанин ли!?---100;Китайците като трепят корумпирани свърши ли корупцията ? Тя е роцба на комунизЪма.Тя дойде у нас от СССР. Че нали там се купуват и партийните длъжности.