99

Анонимен

преди 7 години

Референдумът не поставя, за решаване, основния въпрос, чл. 1 от Конституцията. Референдуми цели по-голяма избирателната активност, която е проблем на политиците.

98

Анонимен

преди 7 години

ще има поне 100 000 души

97

Реалист

преди 7 години

" Митинг концертът на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд в подкрепа на инициирания от тях референдум ще блокира движението по бул. "Цариградско шосе" за 24 часа "Принципно всеки, който е инициирал референдум е добре и да поработи в подкрепата му, в това няма нищо лошо. Референдумът е на България, независимо кой го инициатора. Не разбирам хората, които (не)гласуват на референдум според това, кой е инициатора. Това е без значение. Друго не харесвам в случай - всякакви блокади, по какъвто и да е повод.

96

Мен

преди 7 години

След като прочетох почти всички коментари стигнах до извода, че направих добре да напусна България преди 22 години. То бива простотия ама това ми идва в повече.

95

Kuhuk

преди 7 години

Vai, hashovete prevzemat Sofiata?! Prezidentat ste pravi voenno polojenie s chetnicite?!

94

123

преди 7 години

Кой ти бръсне референдума превърнаха държавата в пустиня и пак народа мълчи така че няма смисъл

93

Анонимен

преди 7 години

СБЪРКАНА РАБОТА ОТ ВСЯКЪДЕ. 1.НЕ Е БУНТАР 2. ТОЙ Е ТОВА КОЕТО КАЖЕ ДПС.3.РЕЖИСИРАНА АРТИС ОТ ВСЯКЪДЕ .

92

312

преди 7 години

Аз честно не разбирам мотивите за този референдум, но по-интересното е тези високи и истерични крясъци как Трифонов ще се кандидатира за президент и да бойкотираме партията му??? Какво е това неистово желание да се прави каквото и да е, всяка активност против големите началници се посреща с масивен отпор на обществото, защото му харесва положението? Това са само въпроси, единственото обеснение което мога да си дам е че е организирано лобиране против този референдум който няма значение

91

Защо

преди 7 години

Браво миро кажи им го

90

Миро Иванов

преди 7 години

1.Много е жалко, но и категорично - опасно е, когато премиерът на една държава говори с опорни точки. Хвърля в публичното пространство клевети към други хора - политици, журналисти, съдии.2. Борисов е патологичен лъжец. Може би има нужда от специализирана лекарска помощ дори. Струва ми се, че е време съвсем сериозно да поставим въпроса дали този човек е способен от медицинска гледна точка да изпълнява публичен пост. Може би трябва да бъда освидетелстван и да бъде пенсиониран по болест.

89

Анонимен

преди 7 години

Излишъка в хазната ще бъде похарчена ако има такава и после орешарски виновен

88

Миро Иванов

преди 7 години

3. Борисов е не само зависим, той е в такава степен неспособен да вземе собствено решени и да води собствена политика, че е опасен за България.4. Натрапването на опорната точка, че БСП и ДПС ще управляват пак заедно е отчайващ опит зависимите от ГЕРБ избиратели (хора на позиция в държавна, или общинска служба, служители в компаниите, печелещи обществено поръчки) да бъдат изплашени и да отидат да гласуват за неизбираемия кандидат на ГЕРБ.

87

Миро Иванов

преди 7 години

5. Натрапването на опорната точка, че БСП и ДПС ще управляват пак заедно и натякването, че Борисов не можел да управлява с ДПС цели маскиране точно на това - Борисов и В МОМЕНТА управлява ЗАЕДНО с ДПС. Повтарянето на противно цели отново активиране на зависимия герберски вот.

86

Миро Иванов

преди 7 години

6. Борисов лъже за БТК. Борисов е поел ангажимент към Милен Велчев и Спас Русев, договорил се е с Пеевски за протичането на сделката точно по този начин - без намеса на държавата. Абдикирането на държавата е единствения начин с БТК да се случи това, което стана - премина в ръцете на банката на КГБ. Срещу това Борисов е получил обещанието за среща с Путин, на която да се опитва да предоговаря Южен поток и Белене. Такава среща вече имаше. Резултатът от нея не е положителен за Борисов.

85

Миро Иванов

преди 7 години

7. Борисов лъже за "Булгартабак". Компанията не беше продадена от Трайчо Трайков и Сити банк. Продавач на "Булгартабак" е Агенцията за приватизация - под контрола на Министерския съвет и директно на министър-председателя. Продавач на "Булгартабак" е Бойко Борисов. Той го продаде на Делян Пеевски и на себе си, с финансовото участие на Цветан Василев и Винпром Пещера.

84

Пея за генерала

преди 7 години

За новия а не стария

83

Миро Иванов

преди 7 години

8. Борисов е много изплашен. Няма вече външна подкрепа. Опитва да балансира вътрешния натиск в ГЕРБ. Борисов е наясно, че в момента, в който не е на власт - отива в затвора. И помнете, че няма да се спре пред нищо, пред нищо - за да го постигне. Съпротивата на Орешарски ще е като детска игра в сравнение с това, което е готов да направи Борисово

82

Миро Иванов

преди 7 години

9. Борисов ще окървави България, така както я ограби. Но това е хубава новина. След това окървавяване * ченгесарска мафиотска ДС ***, чиято *** е Борисов, ще бъде завинаги изрязана като тумор от България.

81

Анонимен

преди 7 години

По всичко личи че целта е да се ограничи достъпа на хора до концерта

80

Б.Х

преди 7 години

Б.Х ЗА Б.Б Ц.Ц С.Т А.Д ДПС БСП ГЕРБ И ВС.ДРУГО.