16

Анонимен

преди 7 години

Евстатиееев, Евстатиев, за една водка не става! Ако си беше платил за да си има джобни, "момичето" нямаше да се оплаче.

15

Анонимен

преди 7 години

По думите на защитничката, момичето работело в предизборния щаб на политика, макар че няма 18 години. Колчева твърди, че според показанията на самата пострадала, половият акт бил доброволен. Юристът показа протоколи от три разпита на пострадалата, в които показанията й постепенно се променят. В началото дава подробно описание на случилото се в хотелската стая в Стрелча, в следващия разпит твърди, че не помни всичко, а в посленият заявява, че била безпомощна заради алкохола

14

Анонимен

преди 7 години

Накратко, според обвинението, 16-годишната Ирена Белухова била изнасилена в хотел в Стрелча от бившия кмет. Юристът твърди, че момичето е търсило 7 пъти по телефона Евстатиев, а той не й отговарял няколко поредни дни. Адвокатът на Евстатиев показа разпити на свидетели, от които става ясно, че момичето редовно пиело алкохол наравно с възрастните и непрекъснато питала за Евстатиев.

13

Анонимен

преди 7 години

Значи онзи мингянин, без книжка, дето беше убил трима младежи на пътя, го пуснаха домашен арест и той избяга в чужбина, турчина, дето беше утрепал семейство мотористи - също, а тоя ***, за доброволен секс, както отлагат делото ще си излежи година- две в ареста.И на финала ще го оправдаят, щото доброволен секс със 16 годишна не е престъпление.Има и предаване на Сашо Диков за случая - освен че не е била девствена, както твърди, само го е търсила, сама се е предлагала.

12

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

Нещо не ми е ясно ... нали има полиграф или там както се казва ... едно е да си изнасилен друго е да казваш ... ако се окаже, че това е постановка колко съдии прокурори ченгета и прочие .. колко души ще бъдат обесени ... николко ... а как ще върнат здравето на човека пак никак.

11

Анонимен

преди 7 години

Сексът със 16 годиншни в България е законен. Кметът е бил известен женкар и много са минали през хотелската му стая, това е било известно на всички. А "девойката" сама е отишла в стаята му и сама се е напила, и преди това се е напивала по партийни събирания и за това има свидетели. Хич да не не се прави на невинна, 10 хил са поискали в гражданско дело паралелно с наказателното, всичко е за пари, но станаха за смях.

10

Анонимен

преди 7 години

въпрос - този защо вече не е в затвора ? отговор - рода е на мазни и шкембати кадри ...

9

анонимен

преди 7 години

Присъдата: да резна малкия Иванчо и край.

8

Анонимен

преди 7 години

Хубавобе, пр остаци алчни, като знаете що за стока е щерка ви, що ви трябваше целия тоя цирк медии, интервюта,въжета размахвахте, да се бяхте спазарили тихомълком с дъртия ме раклия за 10 бона, вместо цяла България да разбере каква про ста дъщеря имате- хем гро зна, хем про ста, хем раз гонена, хем пия нде, хем си пада по старч оци.С тези 10 бона зестра ли ще пласирате малката мур ва на някой ба лък?

7

Анонимен

преди 7 години

Ама насила ли я е завел у тях ? Насила ли я е накарал да пие ?

6

Анонимен

преди 7 години

Малка пикла. Почувствала се е кралица на красотата, след това пък я хванало срам от родителите си. Този пък дърт нерез, толкова ли му е акъла? Толкова ли няма 30-40 годишни в това кметство? Рискува си целия живот, за да изпразни дисагите. И двамата са си виновни. Тодителите на момичето да се примирят с мисълта, че дъщеря им си го е допуснала и това е. Пие на 16 години. Много ясно, че й се иска. Такива истории има из цяла България. Не се заблуждавайте, че това е прецедент. Чалгата ни покори!

5

анонимен

преди 7 години

нищо му няма това са адв номера за да излезе от ареста

4

Анонимен

преди 7 години

Добре бе, адвокат Евстатиев, момичето може и да е искало водка, но не е искало полово сношение с брата/довереника ти. Хайде да се придържаме към фактите, нали така ви учат във факултета по право?

3

Анонимен

преди 7 години

Бая е отслабнал. Радвам се, че ареста не му понася добре. Никаква прошка за изнасилвачите.

2

Анонимен

преди 7 години

Процесът срещу Иван Евстатиев беше отложен заради нови разкрития. Стана ясно, че момичето е пило често. Един от случаите е в предизборния щаб на Евстатиев, когато той е бил кандидат за кмет. По този повод девойката е имала скандал с дядо си. Това се установи и в очната ставка между свидетеля Бойчо Мелин и дядото на детето.

1

Анонимен

преди 7 години

И кво, след едно "извинявам се", Ирена вече няма да е изнасилена, така ли следва да се разбира?