18

До 18

преди 7 години

Това означава, че медиите смучат статии от пръстите си, без да са наясно с върховенството на закона, от една страна, а от друга - четящите статията майки да останат с впечатлението, че такова дело може и да не бъде спечелено! Чудесен пример за манипулиране на обществено мнение!

17

Анонимен

преди 7 години

Успехът на делото не е под въпрос, тъй като декларацията е нищожна

16

Анонимен

преди 7 години

Мене за да ме вземе на работа, шефът ми ме принуди да подпиша декларация, че не се занимавам със сходни дейности извън работно време. Не съм се засилил и без това, но и да бях, щях да го правя без да ми мигне окото, а шефът ми може да си сложи декларацията там, дето слънце не огрява. Тези работодатели наистина ни взеха за мезе вече и ако институциите не вземат поне малко отношение, ще предизвикат единствено саморазправа и последващи нарушения на закона.

15

бйдеща майка

преди 7 години

Такава декларация трябва да се счита за ограничаване на изконното човешки право да си свободна личност и да решиш кога да станеш родител. Такъв работодател-дребен селски тарикат- просто трябва да бъде заплют моментално и далече от него.Лошото е, че фирми не изискват декларации, но на интервютата за работа лекичко подхващат темата за майчинството и ако жената е искрена и сподели, че иска да стане майка - автоматично отпада.

14

Анонимен

преди 7 години

Избива ме на смях на моменти какъв псевдо моралист е българинът. Повече от половината от тях, гарантирам, мишкуват и крият данъци. Работодателят им ги осигурява на минимална заплатка, те взимат има няма 1000лв.. Но лаят да имало закони. Това е гнусното- мързеливият дребен тарикат *** иска работодателят да е справедлив, но самият *** е готов да скъта месечните си данъци към държавата на момента. Това ви го казва един 28-годишен човек, който плаща близо 1000лв. данъци месечно и е на заплата.

13

Българина

преди 7 години

Къде бхк питам сега. За нехората това не важи иначе дискриминация. Но за българите няма проблем

12

Гошо от почивка

преди 7 години

Е това вече е умишлено убийство на българския народ! То да те е страх да забременееш. Я заплатата ти е малка, я останеш без работа... пък нека ромките да си праят по 5-6 ча'авета без да работят

11

Хетфиелд

преди 7 години

Трябва да се казва кои са тези фирми, които правят това престъпление и след това съответно никой да не иска да работи в такава фирма! Така тя в един момент ще фалира неизбежно и *ания работодател ще го духа!

10

Коце кофата

преди 7 години

Предполагам, това е стандартна практика и Турция, но там сигурно подписват мъжете... Все пак не се знае кога опитите на анадолските учени ще се увенчаят с успех!

9

Анонимен

преди 7 години

A zdrawey #3! Rabotodatelite v Bg nikoga ne gi e interesuwala populaciqta. e znam kakvo te uchudwa. Tova ne e novost. Vinagi pitat za semeino polojenie. Kato si predstawqt otpusk po maichinstwo i.......

8

Че

преди 7 години

Наемат жени на работа при условие да не забременяват---Ше плащаш болнични, де ше идеш ... капиталист долен! Ше ви сринем ... малко остана!

7

Джаката

преди 7 години

Бой до дупка за такива псевдо работодатели.и един голям в ...

6

Американ

преди 7 години

Че такава декларация изобщо има ли някаква правна силя?Освен това, като не искат забременяващи, да взимат лезбийки и лелки, и те душа носят.

5

до 3

преди 7 години

Абе човек, ти а училище ходил ли си някога ?

4

Edna

преди 7 години

И да подпишат, и да не подпишат декларация - отказ от права е НЕДЕЙСТВИТЕЛЕН! Тези съдии, дето търсят и намират под вола теле...!?

3

123

преди 7 години

Най- вероятно тези фирми са или от афганистан или отпакистан, та да не искат гените ни да раждат, доживях и такова нещо да прочета, ако имах власт щях да ги ???????????????????????????????????????????*************** после щяп да ++++++++++&&&&&&&&&&*********** и това е.

2

Анонимен

преди 7 години

Мъжете може ли да забрременяват?

1

бай иван

преди 7 години

Подписваш декларация че няма да забременееш, но не и да правиш секс. Ходи доказвай че не ти се е спукал презерватива. Всеки съдя би отсъдил в полза на жената.