62

Анонимен

преди 7 години

Най - големият провал е народът и хората, които са умни и образовани, интелигентни и знаещи, да зависят от подобен.

61

ПГ

преди 7 години

Егати лицемера и лъжеца!!! Какво се случи с еврофондовете, някой бяха спрени заради ваши грешки, други под натиска на соросойдите в ЕС, за да притиснат кабинета и да го свалят... НАЛИ ПОМНИТЕ КОЙ ДАДЕ МИЛИОНИТЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА "УМНИТЕ И КРАСИВИТ" и СТУДЕНТИТЕ - Отвореното общество на Сорос! Излязоха и документи по въпроса! Абсолютни въздухари.. къде ви е развитието, къде са парите, защо сега ще го духат всички заради Белене, КОЕТО ВИЕ СПРЯХТЕ ПОД НАТИСКА НА ЩАТИТЕ, нагли ***!!

60

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов е взел 50 милиона долара подкуп за сделката Виваком алармират руските медии

59

Анонимен

преди 7 години

*** бързо забрави февруарски протести.. забрави за Пламен Горанов... забрави за жената която се подпали пред президенството... бързо се забравя.. лошото е, че и телевизиите ни забравиха.. и протестна мрежа забравиха... и вяра анкова ги забравия тия неща...

58

Анонимен

преди 7 години

Кога този бавно развиващ се ще каже: Да ние сме виновни, защото сме калинки некадърни! Докога другите ще са им виновни на тази смотана ***? Още малко ще обвинят и хан Аспарух, че е забил знамето си тук, а не на 1000 км, по на запад.

57

Българина

преди 7 години

Спокойно цецко вие ще им подобрите рекорда

56

Анонимен

преди 7 години

Ти и кабинетът ти сте най-големият провал Цецо. Банда *** и калинки, които всеки ден правят България за смях.

55

Анонимен

преди 7 години

Орешарски стоя ли 100 дни,когато бе концерта на 100 гайди,всеки ден по гайда да слуша и по гайдичка да си налива без да се напива от онова уискито 100-те гайди,туй ще да е пропуск провал за 100 дни 1 бутилчица и да няма наваксване,нема от къде,бре,бре,през черни очила все тъмно се вижда.

54

Анонимен

преди 7 години

КТБ е една пиявица, която се надува 3 пъти по време на първото управление на ГЕРБ - по-това време държавните пари се въртят чрез КТБ.

53

Анонимен

преди 7 години

кабинета на Орешарски беше 1 година а вие сте втори мандат тайфуна в Таити ще обясните с управлението на Орешарски не ви ли е срам ?

52

истинатааааа

преди 7 години

До Помогнете - че бойко не помогна ли КТБ да рухне, а? и как така на 3 месец след правителството на ББ КТБ рухна и защо ли така и толкова отривисто, при всичките гробаджииски служители в БНБ и другите Финансови институции - стига лъжи моля - ептен се улехте

51

Факт

преди 7 години

На снимката се вижда Цецо сниман пред български знамена. Колкото по-близо до Цветанов са знамената, толкова по паднали са.

50

Anonimen

преди 7 години

НАГЪЛ та дрънка. По-голям провал от вас няма!

49

ЕХО

преди 7 години

Е не виждате ли истината= Орешарски е бездомнопартиен чиляк дето няма как да се върне в политиката, на ГРОБ им трябва задължителен "негативен" образ и във варианта с Орешарски, с всичките му негативи, на ГРОБ им идва дюшеш!! Е вервайте ми - платили са му за да влезе в играта, да го плюят и да отнеме от напрежението върху тях и не само, да отвлече внимание от всички политически недомислици на банкянкското селянче.. и цвъцко!!! И после си вярвайте на мислите. а цв.излезе по тв след орешарскиго:)

48

анонимен

преди 7 години

Орешарски като добър финансист след фъртуната Дянков малко подреди финансиите на държавата, икономично разходваше бюджета, цената на тока бе задъжана на ниска точка в най-тежката криза, държавния дълг не нарастваше като сега,изобщо имаше наченки на положителни промени, безработицата падна със 70 000 души. а с еврофондовете не знам - там нещата май са - зайо, ще получиш морковче, ако слушкаш.

47

321

преди 7 години

"Цветанов: Кабинетът "Орешарски" е най-големият провал" - според кого?

46

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражиста Жан нищо не е ограбил.Той е загубен човек. Използваха го бандитите около него, за да крадат и грабят. Колкото до КТБ, странно защо по времето на твоя ментор тя стана банка номер 1?!И пак по негово време беше окрадена? Чети интервюто с мустакатия , а не плямпай тролски глупости.

45

Анонимен

преди 7 години

Цецоу, нашта икономика само на еврофондове ли ще разчита?

44

Анонимен

преди 7 години

Цецо Апартаменто със СРС-тата. Дето даде милиони, за да следи хората със СРС-та, а пред очите на цяла България си ги заграби 6-те апартамента и си седеше съвсем спокойно пред медиите и заявяваше колко бил честен и как честно си ги е взел. Даже нямаше чувство за срам и да излъже, че си ги е купил, ами заяви, че си ги е "взел".

43

Голем смех

преди 7 години

В лично качество изказването на Цвъки е абсолютно вярно. По времето на царя и Станишев мъжката секретарка на ББ се сдоби с 6 (шест) апартамента, а по времето на Орешарски го разследваха и съдиха. Лош, много лош Орешарски!