11

Анонимен

преди 7 години

До дивИзглежда най страшни са сирийските болници, училища и детски градини. Затуй русия ги затрива с особен кеф .

10

Анонимен

преди 7 години

До 10 дивКолега, тук в форума има симпатизанти на терористите . Позново се по маркираните минуси. Редно е главния прокурор веднага да започне следене на такива радикални ислямски елементи. Те създават реална опасност от терористичен акт в София.

9

Анонимен

преди 7 години

До до 4Странна работа сте русофили и кремълските ***. Въпреки здравите мъжки целувки на партийните другари тогава, все между чаршафите на другите гледате ?! Даже да съм гей, какво променя това за варварска русия ?! Ако не съм гей, тогава съм ***. Ако не съм ***, тогава съм евреин...това ви е наборът на 'обиди' на кремълските ***. Все пак, особено впечатление прави нездравата целенасоченост да разберете сексуалните предпочитания на някой .. направо говори за латентна хомосексуал

8

див

преди 7 години

В Алепо няма цивилни граждани на Сирия. Там са само терористите на САЩ и техните семейства. Има също и инструктори от САЩ, така, че всичко трубва да бъде изравнено с земята. Бой до последният американизиран терорист.

7

Д-р Зиков

преди 7 години

До БерлинМного рано сте злоупотребил с дрога. Това ще съкрати вашият живот и може и да не дочакате новата година.

6

Анонимен

преди 7 години

В момента къде има армия воюваща на чужда територия и коя е тя?

5

до 4

преди 7 години

Ама как само звучи това "Путинландия" !. Такова едно нежно, мазно, с ухание на вазелин и лубриканти. Много сте така един съмнителен. Да не сте от "отсрещния бряг " ?.

4

Берлин

преди 7 години

Миналата неделя наистина е било брутално. Руснаците са бомбардирали жилищен квартал с фосфорни и касетъчни бомби. Има стотици загинали цивилни, голяма част, от които деца. Поразявали са умишлено и хуманитарни работници, които си опитват да дадат първа помощ на пострадалите.

3

Анонимен

преди 7 години

От варварски Путинландия какво друго ?

2

Анонимен

преди 7 години

Кви са тия двамата?. Бити карти в собственните си държави. Путин ли трябва да се съобразява с второкласни играчив зоните.

1

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно правилно. Ударите са варварски. Не са демократични с обеднен уран като в Югославия. Или Либия. А как демократично американските рейнджъри изтрепаха 2 милиона в Ирак и насилваха 12 годишни момичета.