52

АТАКИСТ

преди 7 години

до 71Оххх, съкровище и на теб да ти избият една четвърт от народа за 4 години и ти вярвай ми дъще ще даваш след това цял жвивот ПОЧТИ всичко за военна промишленост! Вярвай ми!

51

SpaceX

преди 7 години

73 само пред парите се навеждаТака стана 89-90-91Така ще стане и сега

50

БРАВО НА РУСИЯ!

преди 7 години

ПРАЩА НАРОДНИТЕ СИНОВЕ --НА СМЪРТ ...ЗА ДА ЗАЩИТИ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА!КАК ДА НЕ ГИ ОЖАЛИШ....??!!ТАЯ КАУЗА ...НАИСТИНА Е "ВЕЛИКА"...ха,ха,хаааааааааааа

49

Един българин

преди 7 години

Глупости на търкалета! Руска пропаганда! Изтъркана руска пропаганда. Кой е луд да вярва?

48

Анонимен

преди 7 години

стига с тази РусияТук е ЕвропаДнес акбарец австриец с турски произход от мирната религияе газил пешеходци във Виенаи е викал Аллаах АкккбаарПишете за товаи за други актуални темиза ценноститеи за гей парадите

47

Анонимен

преди 7 години

Ооох, откакто се помня, Русия все с армията се хвали и парадира с военна мощ,.военни паради и какво ли не! Ами то с армията (само )не се измерва благополучието на един народ, а Русия претендира да е велика ДЪРЖАВА! Имат огромен културен потенциал - в изкуството- театър, балет са ненадминати, в спорта и литературата, но това се прави и за престиж и тези области разчитат на държавна издръжка. Обаче като цяло населението е с нисък стандарт и особено в провинцията условията са мизерни. За страна с такива огромни мащаби, БВП е направо смешен.

46

Берлин

преди 7 години

"За да привлече децата към войската"------------Това е цялата философия на Русия. Продавай петрол (защото нищо не можеш да произведеш), обръщай парите в пушки и бомби и сей смърт.

45

Кратун

преди 7 години

Потърсете в нета по ключова дума "дедовщина" и четете колко е прекрасна е руската армия и колко младежи загиват в мирно време всяка година...

44

Анонимен

преди 7 години

47млрд срещу над 600 млрд.Това е все едно да се надяваш с дефорсиран Москвич дванайстак да дръпнеш Ферари.

43

Анонимен

преди 7 години

Най-великата армия е армията от милиони избиратели на ГЕРБНа парада в Симитли водени от Бойко, зад него кмета на Симитли,след него Плефню, офцете на ГЕРБ, кандидата на ГЕРБ за Президент маггаре от новия приюти накрая гейпарад на различните Като видят тази армия и бежанците бягат през глава

42

Анонимен

преди 7 години

Нямат меки китки лиииии.....оф морееее меки китки да искаш.

41

Анонимен

преди 7 години

Майк Тайсън идва в България в понеделник...дреме ми за руската армия, хамериканската и от рода...като няма шоу за к'во са ми? Майки, не очаквах да дойдеш за Брадъра. Добре дошъл, човече в България за пръв път!

40

Анонимен

преди 7 години

Дават ли им водка на юнармейците?

39

Анонимен

преди 7 години

нямат меки китки, имат сигурност!

38

Анонимен

преди 7 години

Колко му е да сглобят една кола, ама Мерцедес си е Мерцедес :) За велика сила е достатъчно да си прави оръжието сама и да има ресурсите за него. От друга страна, Германия прави Мерцедеси, но няма дори право на вето в СС на ООН!

37

szd

преди 7 години

То в тая *** руска, само армията им остана. Ама то една армия.... пълен смях, укрите ги смачкаха и затова оставиха шепа престъпници и затворници да безчинстват в Донбас и Луганск!!

36

Анонимен

преди 7 години

"РУСКАТА АРМИЯ--ПО-БЛИЗО ДО НАРОДА".....ха,ха,хааааааааааа......И КАК СТАВА ТОВА ..??!КАТО ВЗИМА НАБОРНИЦИ ...ЗА "ПУШЕЧНО МЕСО"-- В СИРИЯ ЛИ...??!!БРАВО!!!!!СЕГА ВЕЧЕ , НАИСТИНА ГРОБИЩАТА ----ЩЕ СЕ ЧАСТ ОТ ГРАДСКИЯ ПЕЙЗАЖ!!!ЗА СПОМЕН ---ОТ "ПЕТРОЛНИТЕ ВОЙНИ"... НА РУСИЯ В СИРИЯ!!!С НАДПИС-----"ТЕ УМРЯХА ЗА ДА ЗАЩИТЯТ ЦЕНАТА НА ЧЕРНОТО ЗЛАТО НА РУСИЯ"

35

SpaceX

преди 7 години

47 един самолетоносач има огнева мощ колкото една армия

34

Анонимен

преди 7 години

Путин значи геноцид за руския народ, геноцид подобно на сталинския. Но явно това заслужават братушките.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39 хретин "И с този черупник" самолетоносачите са оръжие за сплашване на колониите (аборигени като нас), иначе са просто ГОЛЯМА НЕПОДВИЖНА ЦЕЛ в съвременни условия.