95

Анонимен

преди 7 години

шо ме боли фара кво пише у неква гъзета, и то руска! може да пише и комбунтове, ама кой им верва!?

94

Анонимен

преди 7 години

До koй каквото си напраАхам..значи трябва да се избере някой, който е против санкциите срещу Русия???Или, с други думи- протеже на Путин??Абе, вие комунистите винаги тълкувате ситуацията, само и единствено през вашата си призма.

93

Do 119

преди 7 години

До АнонименАз, доколкото зная, все още е отворен срока за кандидатури за председател на ООН.Това, че Бокова се напъваше да я номинираме възможно най-рано, какво общо има??Кандидатурата на Кристалина си е в рамките на позволеното. Това, че на вас- комунистите не ви харесва..е друг въпрос.

92

koй каквото си напра

преди 7 години

ФАКТИТЕ!К. Георгиева ще загуби , защо ?Няма да бъде подкрепена от Русия , защото тя беше ЗА САНКЦИИТЕ С/У РУСИЯ !''Кой каквото си направи , никой друг не може ''.

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Не разбирам за какво е този вой. Нали и двете са в надпреварата. Нека по-достойният да спечели."------------------Как да спечели по-достойният като, СталинКа влиза в състезанието недостойно! Питай и португалците, и те ще ти кажат, че на маратон се бяга цялото разстощние, а не последните 100 метра!

90

u4en

преди 7 години

Нагла като брат си ! Загуби ! Не те искат ! Приеми го (С МЕЗЕ )!!!

89

Анонимен

преди 7 години

Само че другарю точно тия миячи от Лондон плащат вашите сметки за Белене, за пеевската руска пирамида КТБ, същите тия миячи издържат ограбените си родители, ограбени пак от вашата социална партия или по точно банда. Малко срам другарю трябва да имате ама вие тази думичка даже и не сте я чували

88

анонимен

преди 7 години

Защо изпростяхме до такава степен.Защо народе толкова оглупяваш,защо се поддаваш на манипулациите на купени от други държави хора.Не виждате ли,че те ни вземат още от университетите на добрите деца и ги зомбират/в тази възраст и най умния се поддава,особено ако му гарантират голяма стипендия/.Че ние нямаме като хората ни президент,ни мин.председател ,ни парламент - докъде ще я докараме.Трябва наистина сериозно да се замислим -оттука накъде?Фашизъм,комунизъм -минали работи,но от тука накъде?

87

Анонимен

преди 7 години

Македонският журналист пред NOVA: Българите са като кучетаБългарските действия са провокация. Българите са като кучетата, които искат да отбележат територия от дърво на дърво, така казват - това е наше. Не може да е българско, не може да е ваше, заяви Миленко Неделковски

86

Анонимен

преди 7 години

Бокова не е Ивайло Петев, че да се съблича и предава !

85

Анонимен

преди 7 години

Другарю и тези визи скоро ще паднат, въпрос на време ама кога ще се отървем от вас не знам. Ето тази баба яга Боковица не желае да си ходи, *** то каде си видял *** сам да си ходи. Тия от тая порода, защото са животни не хора та затова порода са на всякъде и не си тръгват лесно. Каде шеф на местното РПК, каде на полицията, или в местния съд, на всяка де са и никой не си тръгва та тая ли дърта комунистка

84

сдг

преди 7 години

На руските сливундери *** им се ще правителството на Боко да падне отново под тяхно давление! Но сега -ядец! Хората в Бг вече истински мразят руските клоуни. Които сега вместо да признаят вината си в свалянето на самолета МН-17 гледат да изместват темата встрани от руското общество!!

83

Анонимен

преди 7 години

Един въпрос: защо Борисов не смени олимпийският ни отбор в Рио, защото не носеше медали. Нали е същото!

82

Анонимен

преди 7 години

На Кристалинка и е обещан зам.пост с ресор- миграция, а тя ескаше да засели родината с арабели и чернофриканци, планът върви с пълна сила.А ние още спинкаме!

81

!

преди 7 години

Ти да спечелиш подкрепата на редица западни държави плюс Китай и Русия и да си смениш кандидатската? Това е провал и доказателство за пълната зависимост на родния "елит" от чужди фактори. Българията я има само формално, трябва да се стегнем и да си я върнем,

80

анонимен

преди 7 години

Защо се чудите какво става,ами общоизвестна тайна е че външния ни министър е агент на САЩ.Е тогава защо се чудите че стават тези работи в България. С парите на Сорос и САЩ и нашите бедняци с претенции да са голяма работа и ето случва се всичко това.

79

Анонимен

преди 7 години

Това да смениш номиниран кандидат, означава че правителството е сбирщина папагали.Които повтарят на каквото ги научат. Нали същите те подкрепиха Бкова.

78

Ренегат

преди 7 години

Много мнения, много нещо :) Много Сини, много Червени. Прочетох всички коментари и както обикновено, се нагледах на глупости, неграмотност, злоба и т.н.Но се реших да пиша, не защото и аз искам да поплюя безразборно, а защото забелязах липсата на един много важен въпрос. Много странно ми стана как никой, никъде, не зададе любимия ни въпрос: "Кой"? Мисля, че този въпрос е не по-малко актуален днес отколкото беше преди няколко години. ...... Кой предложи Кристалина?

77

ТЯ СТАЛИНКА

преди 7 години

и десет носии от всеки край на БЪЛГАРИЯ да се премени пак се усеща отдалече, че МИРИШЕ НА ПАРИ. ВОНИ НА ДОЛАРИ та се не трае. Зомбито от Световната банка само езика помни

76

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-бързо си отиде това правителство, толкова по-добре.В историята ни няма по-срамен външно-политически акт.Това позор, резил.Веднага да си подават оставките. Кристалина няма какво да се прави на ощипана мома.Тя е най-големият интригант.Не зная колко долна и м р ъ с н а трябва да е душата й , за да участва в тази гавра с нейна сънародничка. Затова незабавна оставка на правителството, изтеглянето на Кристалина от всякакви позиции и разследване на договорките -с кого и на каква цена.