35

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Чувствам как ще има квичене на ***, начело с Василка и агентките й;)) Русия, Китай , Иран и Индия са бая трън в очите на Световния жандарм ФАЩ . Хак да им е. Да си гледат там латинобандите ала Мара Салватруча и прочее. Те бандите им по големи от наще армия и полиция взети заедно. За въоръжението им да не говорим

34

з н а й к о

преди 7 години

Тоа Спейса ме предума, ще си пусна един Американски филм. Дето фермерите спасяват планетата земя от огромен метеор!!!

33

BURZUM

преди 7 години

Русия може да си прави каквото си поиска ...тя и маршал Ким Чен Ун....това са ....

32

До Анонимен 42

преди 7 години

Видяхме руската консерва как я боцна турския еф.

31

Анонимен

преди 7 години

До 52Смешно ми е да чета коментари за Спейс Екс космическата програма от хора който нямат никаква идея за какво реално става дума и са чели нескопосано преведена статия в днес бг :) Един съвет от мен: Преди да пишете глупости, проверявайте си информацията от източника. Когато руснаците направят това което Спейс Екс направиха да приземят носещата ракета вертикално на платформа в океана ела ми се обади.

30

Анонимен

преди 7 години

Космическите постижения на щатите са най интригуващи, защото са снимани в Холивуд. Даже снимките на Кюриосити от " Марс" бяха със синьо небе от пустинята Мохаве. После се усетиха и сложиха червен светлофилтър, ама снимките ги има в Интернет.

29

Анонимен

преди 7 години

Почти всичко в международната космическа станция е руско. Русия, Европа, САЩ си сътрудничат в космоса. Американците нямат опит в орбита и се учат от руснаците. Руснаците нямат опит в многократните изстрелвания и всеки допринася нещо.Колко други държави има, които развиват космически технологии? На пръсти се броят.И няма как държава разработваща космически технологии да е слаба.

28

До Анонимен 47

преди 7 години

Хегемон? Смешно. Че те руснаците нямат собствена електроника и компютри. Всичко им го доставят частни американски, европейски японски компании, даже голяма част от софтуера в ракетите им не е руски, а писан по поръчка. Къде отиваш може би?

27

до 46

преди 7 години

Ами спейс Х кво стана бе? Гръмна като фоерверк на земята. Новата технологи на Мъск, с повторно използване на първата степен. И гръмна точно тази степен, защото е била нарушена херметичностра на кислородния резервоар. Така е като не вземат руски двигатели.

26

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX Соросче значи според тебе след като боджета на щатите за отбрана е опо голям от този на Русия,значи краварника е по (силен). Ми по твоята логика то и бюджета на НАСА е в пъти по голям от този на бюджета на Русия за изследване на космоса,ама това не пречи Русия да е абсолютния космически хегемон ,а кашерния краварник от сума ти време един апарат в космоса не могат да изстрелят ,защото още на земята става БУМ и следва поредния кравешки резил.Така е и с въоръжението на сащ и Русия

25

Анонимен

преди 7 години

Воения бюджет на щатите е 630 милиарда, но на практика нямат нищо ново произведено. Ф-35 го доизкусуряват вече 15 години и не става за нищо. Онзи ден един е изгорял. Прехваленият разрушител Зумволт, започна да потъва на пристанището, релсотрона остана една скъпа играчка, да не говорим за лазерните оръдия, с които не можаха да запалят една кола на полигона от разстояние 500 метра. А как ще свалят руски самолети летящи с 1000 м.в секунда?

24

Анонимен

преди 7 години

Щом от топяща се Русия се нacиpaт, това говори само добре за Русия.

23

Анонимен

преди 7 години

SAСАЩ Е ЕДНА ЖАЛКА ФАЛИРАЛА СТРАНА С КОЛОСАЛНИЯ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ ОТ БЛИЗО 27,1 ТРИЛИОНА ДОЛАРА.ЩАТИТЕ ДАЖЕ ВЕЧЕ НЕ СА И КОСМИЧЕСКА СИЛА СЛЕД КАТО ОТ ГОДИНИ ОПИТИТЕ ИМ ДА ПРАТЯТ РАКЕТИ И АПАРАТИ В КОСМИОСА ТЪРПЯТ ПРОВАЛ СЛЕД ПРОВАЛ.ДОРИ СТРАНИ КАТО ИНДИЯ,И ИРАН СТАНАХА КОСМИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ И ЗАДМИНАХА КРАВАРНИКА,САМО ТУКА НА НЯКОИ ПЛАТЕНИ ОТ АМЕРИКА (ЗА) БЪЛГАРИЯ *** С НЕТРАДИЦИОННА СЕКСУАЛНОСТ ОЩЕ ИМ СЕ ПРИВИЖДА,ЧЕ САЩ СА НЯКАКВА(СУПЕР СИЛА),АМА ОТДАВНА НВЕЧЕ НЕ СА И ВСЕКИ СЕ ГЪБАРКА С ТЯХ.

22

Сандо е тъп

преди 7 години

Не специалистите са им скъпи, а могат да си позволят да плащат толкова много!просто са много богати тия американци.И с тези пари могат да си произведат всичко, да купят всичко което им е нужно.А русия е бедна.

21

Фронто

преди 7 години

Стига с тая елемантарна пропаганда! Я тези дето ги пишат и другите които м вярват си погледнат инструментите вкъщи! Е!? Отвертка и гаечн ключ не може руснака да произведе. То. За високи технологии високо общо ниво трябва да имаш.База! Направили ... Дупка в тайгата на могат да направят,ще се изпонапият и кирката ще изгубят.

20

до 19

преди 7 години

Явно физиката не ти е силна страна! Звук с честота 100 MhZ, просто няма! Най голямата честота на ултразвука е около 150 Килохерца! Което е близо 1000 пъти по малко от посочената от теб честота. И ултразвукът се разпространява само на десетки сантиметри. Защото бързо затихва във въздуха.А понятието свръхзвук се отнася за скорост на тяло, което се движи по бързо от звука, с над 330 м.секунда. Границата на свръхзвука е някъде около 4000 км/час. По нагоре е хиперзвук. Дано да съм ти бил полезен!

19

Защо ?

преди 7 години

Ами автомобил или компютър що не могат да направят руснаците?Ами телефон или часовник?А защо не могат да произведат танк или подводница които да работят?Защо старите Ф16 свалят великитецруски летци и самолети над Турция ?

18

Сандо

преди 7 години

изложение за строителна техника. Седин един японец и 2 часа оглежда един руски камьон и накрая констатира- ей тия руснаци кво правят само и само да не строят пътища

17

Анонимен

преди 7 години

Няма значение народа да е добре докато Путинчо си има ракети :)

16

Цецо

преди 7 години

Какво ни предстои? Всички си ги мерят, а когато се установи кой е с най-голям... Земята ще стане планетата, на която някога е имало живот....жалко!!!