49

SpaceX

преди 7 години

66 Щатите са по жизнени от всякога , но за Русия едва ли би могло да се каже същото . Все пак си има логика. Русия е последната или хайде предпоследната Империя на земята и би трябвало да последва участта на останалите , които днес ги няма .

48

тик так тик

преди 7 години

САЩ гният и миришат и Путин скоро ще ги ритне в кофата,дълги години тази страна тормози човечеството, донесе безброй страдания на хората и е време да плаща за това.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62И като си нашляка плюсчета на малоумията някой ти повярва ли???? :))))))))))))

46

Анонимен

преди 7 години

265 086 е броят на заявките, получени в САЩ от Русия за т. нар. зелена карта през 2015 г., съобщи агенция Блумбърг (Bloomberg).Това е рекорден брой за държава, чиято обща квота е едва 4000 разрешителни. Според източника за последните 10 години той се е удвоил.Междувременно, данни на независимата социологическа агенция Левада център показват, че 71% от руснаците смятат глобалната роля на САЩ за отрицателна.

45

Анонимен

преди 7 години

мъти се преврат в кремъл.очаквайте скоро да ви спуснат нови опорни точки

44

SpaceX

преди 7 години

Американските ценни книжа са сигурни колкото невзривена бомба. Не знаеш кога ще гръмнат. А то ще стане съвсем скоро, и вече и Господ няма да им помогне!-------------------56 хахахаахх колко скоро финансисте , кво ти разбира чутурата от тези неща

43

)))

преди 7 години

Бащицата не го мислете вие. Той си е оплел мрежите по-добре и от Спайдърмен. Само чака някоя паяжинка да трепне и мушицата ще е сготвена като Крим. Нашата паяжинка много фалшиво звъни.

42

SpaceX

преди 7 години

Путин и Обама се договориха за отпадане на санкциите------------------------51 За това ли американците разширяват обхвата им като включиха и фирмите строящи моста към Крим.

41

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 4До, Доналд води на Килари вече с 2%. Успех му желая! Той е отворен, контактен човек - подари на мой приятел 2 вратовръзки от колекцията си. А в "Тръмп билдинг" на Пето е направил фантастична тоалетна за народа. И в казиното му в Атлантик Сити тоалетните са безплатни. Свобода на пикаенето - това е много демократично!

40

Анонимен

преди 7 години

САЩ потънали в дългове, САЩ това, САЩ онова..........Хиляда пъти задавам въпроса: Защо като е толкова лошо в САЩ всяка година 300 000 руснака искат да имигрират ТАМ и НИТО ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ В РУСИЯ???? Е, нямам отговор от троловете:))

39

SpaceX

преди 7 години

47 Премери си температурата , ако обичаш . Китай постепенно забавя растежа и това е нормално .

38

Анонимен

преди 7 години

Путин и Обама се договориха за отпадане на санкциите, а наш министър Митов бил напълно зад тях (сакциите, бел. авт)Оставете ги световните атове! Те ще се разберат, ами с нашето външнополитическо магаре Митов какво да правим?

37

45

преди 7 години

турчин си колкото ние сме марсианци,я ми кажи на турски как е - на колко си години

36

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинаНа руска балалайка свириш Турчине, кремълски частушки пееш!

35

SpaceX

преди 7 години

Влез в Укипедия. Влез където си искаш. САЩ имат огромен външен дълг. Повечето външен дълг е изкупен от Китай и Русия.---------------36 Влез ти и се ограмоти , че основен кредитотор на Американското правителство е ФЕД а след него Американските пенсионни фондове , Инвестиционни банки и т. н. и едва малко над 20% външни кредитори като немалак част от тях са офшорни зони. Това е сложна материя не е за Делиормана

34

Анонимен

преди 7 години

имам кравеферма в село пъдарево.моа да прибера 2 рускини за краварки

33

36

преди 7 години

едва 7% от щатските задължения са към китайски инвеститори,към руски са 0.003%. обратно,китайските задължения 40% са към инвеститори от сащ. ьмериканските задължения до 80% са към американски инвеститори

32

SpaceX

преди 7 години

Абе готин, ами външните дългове на кравария, не са ли по-малко. От Китай, Япония, че и Русия са кредитори на фалшиви хартийки.----------------------34 Русия е доста по назад на опашката на кредиторите След Китай и Япония са Бермудите и останалите офшорки . Да три светва нещо случайно . И това което за едни е дълг за други е инвестиции Очевидно инвестирането в американски ценни книжа си е дотстъчно сигурно и доходоносно.

31

Анонимен

преди 7 години

Защо в САЩ сега говорят толкова много за Русия?......................."АМИ ЗАЩОТО ЗАВИЖДАТ НА ВЕЛИЧИЕТО НА русия " !

30

Анонимен

преди 7 години

"Фалит, разпад" и така още 1000 г Смешки!Русия от 25-30 г не е била така стабилно добре и икономически, и политически.Прогнозите за фалита и разпада - след смъртта на Путин, която не се очаква скоро. Пък после... Руснаците винаги са намирали по някой велик ръководител, понякога с 1-2 мандата пауза, но винаги са си намирали Бащица.