94

до 101 от славянин

преди 7 години

В България беше забранено ДДТ-то през 50-те, а тюркието се движи с 50-60 години назад!

93

ОТНОСНО ДДТ

преди 7 години

До славянинИМА ГО В ЦЯЛАТА ПРОДУКЦИЯ ОТ ТУРЦИЯ.БОН АПЕТИТ!

92

Анонимен

преди 7 години

Хаха, да бе, изискване за произведени на 200км плодове и зеленчуци,мечтайте си. Как тогава ще изкупуваме на брутални цени *** на цяла централна и западна Европа? Сериозно ли си мислите, че ЕС има интерес България да произвежда каквото и да е? Още повече пък зеленчуци и плодове, които традиционно стават ужасно вкусни на плодородните български почви. За да имаш производство, трябва да си го извоюваш.А България вече няма козове - не сме приятели с никой, васали сме на САЩ и Турция. И това е.

91

ЗА НЕ

преди 7 години

В МОЯТ ГРАД ТОВА ЛЯТО И ПРАСКОВИТЕ СА "пластмаса"- БЕЗВКУСНИ, ГУМЕНИ НА ВКУС, НО ТВЪРДИ КАТО ИНАТА НИ.СПРЯХ ДА КУПУВАМ.АКО ВСИЧКИ ПРАВЯТ КАТО МЕН-ВСИЧКО НА ***!

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 95колко буркана домати ти трябват "да изкараш зимата"? 10, 20, 50.......? Да кажем 50. Живея в Европа но не вярвам цената в БГ да е по-различна -кутия прекрасни белени домати с доматен сок струва 28 цента. Нямаш 30 лв. ли? /15 евро/

89

Истината

преди 7 години

Ако трябва и вносни ла*на ще ядем в името на "демокрацията"(по американски)!!!!!!

88

нео

преди 7 години

Ами да попитаме нашите "прекрасни" и "себеотдайни","честни" и "родолюбиви" управници който крадът,ОПСС ПАРДОН "работят" неуморно за възраждането на българското селско стопанство и хич ама хич не съдеистват за вноса на евтина ГМО ,а да не си помислите че премат рушвети от чужди лобита,неееее не си го и помисляите,нашето селско стопанство цъфти и прелива от изобилие,а какви пари получава на милярдери се обърнаха нашите земеделци,само че са скромни и дават шанс на бедните "западни" ГМО земеделци

87

до 91 от славянин

преди 7 години

ДДТ-то го забраниха още 50-те години, а че днес ядем *** на ''демократичния'' свят си личи най-добре като се разходиш из някоя болница и из някое гробище! Там са най-точните статистики за качеството на живота при ''демокрацията''!

86

Анонимен

преди 7 години

Абе ние вярно забравихме,че сега е сезона на бурканите.Тези които си имат градинки освен зеленчука си имат и двор. Ние другите какво да правиме с бързовар ли да си ги правиме.Сметката за ток ще литне. Иначе освен за консерва сегашните домати не стават за салата.Ще пия ракията с лимонада.

85

Полипропилен

преди 7 години

Ядем пластмаса защото сме мързеливи!!!

84

Анонимен

преди 7 години

До славянинЗаради ''демокрацията'' ядем вносната платмаса, при ''лошия и упадъчен'' соц ядяхме само истинска храна...........===============мдаааааааааааа, истинска беше. Обилно напоена с ДДТ.........

83

за 87

преди 7 години

Свърши нещо и сам! За достоверна информация винаги глави са падали! Тук има доста ГМО сортове, които не се афишират. И когато те зарибяват, цените са на "промоция"...

82

славянин

преди 7 години

Заради ''демокрацията'' ядем вносната платмаса, при ''лошия и упадъчен'' соц ядяхме само истинска храна! Но-о...................................................важното е ''демокрация'' да става, така ни учат нашите атлантически ''братя''!

81

за 85

преди 7 години

Чужденци купуват земята ни, защото ни принудиха да им я продаваме. За тях тя е без пари. А като си толкова отворен, дай пътя на производството и реализацията на пазара при зеленчука, да видим сметката? Залудо работи, залудо не стой отдавна не е българска максима. Сега всеки си прави сметките предварително.

80

Анонимен

преди 7 години

До 86Искарай информация за ЕС не за САЩ. В ЕС има само гмо царевица. Няма как да сееш ГМО без да знаеш - семената са много по-скъпи. Никой няма да ти продаде ефтино скъпи семена.

79

за 74

преди 7 години

Водещи ГМО са СОЯ, ЦАРЕВИЦА, РАПИЦА. Тези култури в щатите са почти на 99% ГМО. ГМО сортове се разработват и са налични при пшеницата, ориза, слънчогледа, доматите, и изобщо за една година се създава нов сорт ГМО растение. Използват се гени от бактерии, животни, всичко, което решат, че е подходящо. Изследвания за отражението върху околната среда и здравето за хората, когато има, се крият. Но Монсанто, най големия ГМО производител има огромен склад за хиляди истински семена в Норвегия.

78

Анонимен

преди 7 години

Превърнахме се в супермаркетът на ЕС. Купуваме им гемеобоклуците, пълним им гушата, богатите и развити евродържави превръщат слабите и бедни членове в пазар за некачествената си продукция. За 26г. с помощта на бг политиците ни българското селско стопанство умря, за да може да купуваме, това което предложат господарите. Ние сме аборигените от задния двор на Европа. Но и външната ни политика е такава- сервилно услужлива.

77

Бай минчо

преди 7 години

И как така фалира държавата, след като всичките ни показатели са били толкова високи. Айде моля ви се... 27 години по-късно, пропагандата продължава да ви държи живи хахаха

76

Анонимен

преди 7 години

До 77Никой разумен земеделец не иска забрана на внос. Това което най-често се иска е вноса да е легален (тоест да се начислява ддс както трябва да е по закон). 2. Да се прекрати практиката храни с чужд произход да се представят като Български (както трябва да е по закон). 3. Публична тайна е че храните в Турция се обработват с пестициди забранени в ЕС - храни не отговарящи на ЕС стандартите не трябва да се допускат в ЕС

75

Анонимен

преди 7 години

До до 54Тц, не съм бил малък. Точно на мен тези лъжливи тъпизми не можеш да ги разправяш. "Скрили стоките по складовете"!! Ххахахахаахахахахаахахах!! Егати тези огромни складове да приберат стоките от всички магазини защото по рафтовете имаше само морска сол!! България беше фалирала вкл. и селското стопанство благодарение на комунистите.---------И после същите тея комунисти ни станаха капиталисти и пак управляват икономиката, да са ни честити!