37

До 60

преди 7 години

Заповядай да бягаш по-бързо от Ивет Лалова и да бъдеш по-нагоре от 8-мо място , ако ти стиска ! А защо не и по-бързо от Юсеин Болт ? Златен паметник ще ти направят в Шишенци !

36

Анонимен

преди 7 години

Честит Рожден Ден на Юсеин Болт,а нашите по-добре да не участват! Ивет Лалова е много доволна от 8-то си място ,но ние не сме.Имала контузии,не и било удобно времето за бягане.То и Йохан Блейк е с контузии,но спечелиха финала.Смешни са нашите "звезди" !

35

Анонимен

преди 7 години

Не се радвате на бронзов медал ?????????????? !!!!!!Представям си , ако бяхме на осмо място , без нищо.По-добре ли щеше да е ?

34

моя милост

преди 7 години

До ПипипиНали били избрали максимално неутрални съдийки, т. е от държави, които нямат представителки в състезанието. Не се съмнявам, че така са ги подбрали. Само дето са подчинени на шефа на федерацията и ако нещо сбъркат в "правилното" класиране, ще останат без работа. И тук въобще не виня шефа, а съдийките...

33

Пипипи

преди 7 години

До 47Като чета коментарите 99,99 % от българския народ не е видял грешката на рускините , подкрепя ги и обижда българските момичета. При тази ситуация нищо чудно и съдиите да са били българи и те да не са го видели !

32

Анонимен

преди 7 години

Да да, на скочубрите все съдиите им виновни, все са им откраднали златото, айде у лево. Не ги уважавам и се ядосвам, че наводниха нета с "успеха" им. Всички знаем, че художествената гимнастика е школа за елитни компаньонки.

31

моя милост

преди 7 години

До АнонименНикъде не съм казала и една лоша дума по адрес на спортистите - да, страхотни са, висока класа спортисти! И Маргарита Мамун, и Кудрявцева, те са като извънземни, буквално съвършени! Моите недоволства са за състезанието на ансамблите... гледах и с очите си видях изпускането на уреда! На кой отбор съдийките биха простили такава грешка. И защо не изпратиха руския отбор на второ или на трето място? Това е въпросът!

30

Пипипи

преди 7 години

До 44Защо им гледаш парите , а не доказа колко си добър в художествената гимнастика ти ? Вероятно повече от тях ? Играй художествена гимнастика , спечели си златото и вземи парите , какво чакаш ?

29

Пипипи

преди 7 години

До всички с негативни коментари за поредния успех на момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика Искам да ви успокоя - 4 от момичетата се отказват.Няма да ви натрапват присъствието си по олимпиади повече.То наистина за такива *** като вас , не си заслужава да се играе. А дано следващият ни ансамбъл си намери друга държава. Повече уважение ще има.

28

ава

преди 7 години

Коментарите са ми много странни. Като стане въпрос някой да бъде възнаграден за усилията си, за това, че е дал толкова много, за да спечили медал за държавата си, повечето казват - защо толкова много пари им се дава. А като отворим темата за заплатите в България всеки мрънка. Значи ние за себе си искаме, но другите - да не взимат. Нека вземат всички - заслужанат - пък и на нас да се вдигнат заплатите. Вярно е за повечето българи - Не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте по-зле.

27

x

преди 7 години

Браво за 8 място на Ивет Лалова ,Юсеин Болт пасти да яде.Всички комшии имат повече медали от нас,но това е отражение на държавата ни.

26

Аз

преди 7 години

Разликата в бонусите е че в САЩ всички американски медалисти стават богати там ,а тука с тези пари ще си купиш един апартамент и си до там

25

Яна

преди 7 години

Много сте ми смешни, като са толкова много пари ходете Вие на Олимпиада за България и спечелете Вие медал и ще дадат парите на Вас хаххахах

24

моя милост

преди 7 години

До 32 Оказва се, че спортът, особено на олимпийско нива е война - война на лобита, интереси, влияние на началници на федерации и други такива. Да оставим всичко друго настрана - най-тъжното е, че кървавият труд на стотици спортисти отива по дяволите точно по тези причини. Предполагам, че едно е усещането, когато съперникът те е победил в честно състезание. И съвсем друго е, когато си жертва на договорки! Това имах предвид.

23

Таня

преди 7 години

Абе това че някой наш спортист е станал 3 в света на Олимпиада и да говорим че не заслужава 150000 лева където си е съдрал *** с години труд и лишения, а че някой *** е спечелил 500000 от Лотарията няма проблем

22

ИСТИНАТА

преди 7 години

На 65-то място сме по медали, ако не сме паднали още надолу междувременно, защото турнира по бокс още не е завършил ...Само за сравнение една малка Унгария спечели 8 златни 3 сребърни и 4 бронзови медала и е на 12-то място в класирането !Неевропейска и неатлантическа Сърбия също е преди нас - 2 златни 3 сребърни и 2 бронзови медала.Преди нас са екзотични държави като остров Фиджи, Бахами, Китайско Тайпе и дори Косово.Само с една художествена гимнастика не става !

21

Пипипи

преди 7 години

До 30Евала , каза го много точно ! Само който не е гледал днес , е на друго мнение!

20

моя милост

преди 7 години

Ако рускините не бяха допуснали грешка, и то тежка грешка, която жестоко се наказва, у мен нямаше да има и капка съмнение, че всичко е наред и заслужено са шампионки! Но не стана така - при грешка - стават олимпийски шампионки?!?! Тъпо, нали! Просто им подариха титлата съдийките и ощетиха нашите гимнастички, както и испанките. Но съдийките не посмяха да направят друго, защото началникът на международната федерация по художествена гимнастика е руснак! Е, къде е честното състезание?

19

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Браво на нашите момичета !Представиха се достойно.Отвратен съм от коментаторките, които постоянно плюеха олимпийските шампионки от Русия. Всъщност те не обелиха и дума за испанките, които ни отнеха несправедливо сребърните медали. С тях имахме еднакъв резултат. Испанките играха бавно, а съчетанията им бяха семпли. Съдиите ги добутаха до медали само, защото не изпуснаха уред.Те бяха истинските ни съпернички, а не рускините, които са с една класа над всички и спечелиха напълно заслужено.

18

eve1

преди 7 години

Браво на златните момичета и на целият щаб.Наистина медала е равносилен на златен,нашите бяха еднакво добри с рускините и испанките.