279

Анонимен

преди 7 години

До rusnakа нещо за най-масовото убийство на собствените ви граждани няма ли да споменеш?

278

Анонимен

преди 7 години

До rusnak 337прав си, лоша цел избраха америкаците - трябваше да пуснат бомбите над москва!

277

Ха- ха- ха

преди 7 години

До rusnakХубаво, че Русия тогава нямаше атомна бомба. Първо щеше да я изпробва върху собствения си народ а след това щяхте да я хвърлите над която европейска столица ви скимне.

276

Бай Мaнгал рософил

преди 7 години

До rusnakПодлежи и мерзавци сте а все се изкарвате беззащитна жертва. Но никой вече не ви вярва.

275

rusnak

преди 7 години

А бе аз незнам колко сме били "лоши", но знам че най-големият терористичен акт в историята на човечеството е в Хирошима и Нагасаки.. всичко друго е приказки за пръдливци.

274

Бай Мaнгал рософил

преди 7 години

До rusnakМного смешно е когато същества пребиваващи се като руснаци отправят заплахи към България и българите. Или си полукровка отрекла се от българската си половина?

273

Анонимен

преди 7 години

До rusnakПроцентно спрямо територия, Русия има повече пътища от ФАЩ,..................Много Тройной пиеш, руски *** !

272

Анонимен

преди 7 години

По-некадърни хора от руснаците няма на света.

271

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 330За разлика от Русия България няма претенциите да е световна свръхсила, не избива съседите си и не анексира териториите им, не плаши, че ще превърне в ядрена пепел тази или онази столица, не плаши, че ще предприеме ответни мерки ако някоя държава не прави това, което желае. А Русия прави всичко това. Но няма йак да го постигне, защото е изгнила, *** ***, която едва се крепи.

270

rusnak

преди 7 години

*** е ФАЩ, другото е сериали и холивуд, а и забравих, такива като вас, дето си въртят здните части натам дето задуха. Но не забравяйте, че мутрата сега ви е към нас, и шамара ще е жесток, такъв какъвто си го заслужавате!

269

хахахахахааааааа....

преди 7 години

успокой се, просяци българи.............

268

Анонимен

преди 7 години

До 327българска ***, нали

267

Бай Мaнгал рософил

преди 7 години

До rusnakБВП на Ню-Йорк е по-голям от този на Русия. Стига си писал пристотии

266

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 323това е за глупаците..............

265

До руснак

преди 7 години

Ти трябва да си много ограничен да сравняваш САЩ с твоята сибирска ***. Вие се мерите с САЩ ... те с вас.. НЕ ! Вие не може да уважавате себе си..а сте тръгнали да се наричате силни?!? Толкова сте изостанали, че даже не разбирате за какво говорим.

264

rusnak

преди 7 години

Не се съмнявам четейки логиката на срвнения, че Apple и FB които са толкова богати много те грее и храни, веселяк:)))

263

rusnak

преди 7 години

Аз ще ти обясня вместо него, защото виждам че си много ограничен.Процентно спрямо територия, Русия има повече пътища от ФАЩ, но ти май искаш целия пуст Сибир да е застроен с пътища?? За пустеещите земи пак ще ти напомня за Сибир, който е една трета от територията и. Може би имаш идея как се живее и отглежда нещо при минус 80 градуса?? Въпреки това и там се живее, така както никой не може. Калифорния викаш, това същата тази ли беше с най големият държавен дълг и фалирала?? Май да.

262

З17 чети тук цифрите

преди 7 години

Към 1 януари 2016 година Брутният вътрешен продукт на Русия е възлизал на 1,178 трилиона $, почти колкото на китайската провинция Гуандун 1,125 трилиона $.Гуандун е една от31 провинции на Китай, там живеят 108 милиона души.Цяла Русия и нейният фондов пазар в момента струва 276 милиарда долара, тоест, с 15% по-евтина от Facebook и 2,5 пъти по-евтина от Apple.През 2008 година "Газпром" струваше 365 милиарда, а Путин обеща, че стойността му ще достигне 1 трилион долара през 2014 година.

261

Анонимен

преди 7 години

До rusnakПрезидент РФ ВладимирПутинв ходе своего выступления на Петербургском международном экономическом форуме заявил, чтоСШАявляются единственной сверхдержавой. По словам российского лидера,Москваэто принимает."Америка великая держава. Сегодня, наверное, единственная супердержава. Мы это принимаем"https://youtu.be/W0ZmpNai4jIГледай видеото и се самозапали от яд хи хи хи хи

260

Анонимен

преди 7 години

Някакъв върл русофилистичен заразен русороб твърди че русия била най голямата държава на света ? По какво ? По пустеещи земи ли ? Хубаво най голямата е ама как е възможна русия да е 3 пъти по голяма от САЩ но да има 9 пъти по малко пътища и жп линии от САЩ ? А икономиката руска е по малка от щатчета като Калифорния и Текас например ? Или пък някой американски компанийки да струват повече от цялата руска икономика и ресурси като Апъл например ? Н какво е най голяма русията ти бе руснак ?