17

до 21

преди 7 години

Абе ти до кой клас си учил ?. Имаше във всяко населено място предприятия, заводи , фабрики. И пак ти повтарям, не се мъчи да правиш изказвания след като не си бил и заплануван даже по онова време, от страни изглеждаш глупаво.

16

Lili Marleen

преди 7 години

До до 5 Lili Marleen.......защо ли имам усещането....Защото до такава степен си зомбиран от руската пропаганда, че вече не може нито да мислиш нито да усещаш като нормален човек. И всеки ден пишеш едни и същи просташки коментари.

15

Калина до 19

преди 7 години

За това, че имахме икономика, селско стопанство, образование, работа.За това, че ромите имаха същите задължения! (Не само права) като нас!За това, че имахме и полиция и армия."...за последните три дни в България са влезли над 15 000 нелегални имигранти. " - е, да питам видните евроатлантици - къде ви е НАТО-то, което щеше да ни пази?

14

до 16

преди 7 години

Ще поискат прошка за това, че ни помогнаха да станем индустриално развита държава. е имахма производства на световно ниво. Сега сме пропаднала държава само на заеми . Между другото не се изказвай по неща след като си роден след 2005 година и не прекалявай сутрин рано с дрогата.

13

до 16

преди 7 години

Ква прошка ?. Зъ кво ?.

12

Просто да им е

преди 7 години

Единственото което русия може да иска от България е прошка за времето след 44-а-----По твоята логика всичките 15 републики требе да се наредят на опашка да искат прошка. Добра идея. Аз съм си заплюл Естония. Да ми се наредят няколко естонки, ще им простя. Може и няколко латвийки..

11

Анонимен

преди 7 години

Не останаха в БГ кадърни хора вече. В управлението на държавата се избират същества под девиза " колкото по некадърен, толкова по на висок пост".

10

Нико

преди 7 години

До 5 некво ЛИЛИ те *** са разделени на два отбора а тия евро американси мекерета за тях нещо? Или те са най големите родолюбци. Като ви гледам как сте цъфнали и вързали за 25 години направо живи за оплакване

9

Калина до 5

преди 7 години

Незнам за "руските мекерета", но само да ти кажа, че натовските мекерета са не по-малко опасни за българските интереси!И същите тези мекерета с тяхната "демократизация на" политика на арабски пролети доведоха света до прага на война.Всичко е само въпрос на интереси и никой не се интересува от суверенитета на България.

8

до 11

преди 7 години

Опасно е за здравето да се открехваш. може да се получат отрицателни здравословни промени....

7

Анонимен

преди 7 години

Сега на избори внимавайте за кого гласувате. Не трябва да се допуска повече малоумнеце да управляват България.

6

Анонимен

преди 7 години

Милитаристите от Русия отново лъжат! Ненчев каза, че са навлизали в "българската зона на отговорност", което е нещо различно от "българско въздушно пространство". Това е все едно да летят точно по границата, което не е желателно! Чий го търсят тука? А изключените транспондери си е чиста провокация! Не на путинизма, не на фашизма!

5

до 5 Lili Marleen

преди 7 години

Защо ли имам усещането, че не си жена а съфийски ероатлантически трансик....

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Ти да не си от обратните нарко-зависими атлантици ?

3

Анонимен

преди 7 години

Споко уа. Тръмп и Путин като се обединят соро.соидите и платените атакисти, но не и правоверните русофили като мен ще ревнат в един глас. И Ненчев ще се ориентива в зависимост от новата политическа обстановка бърже.

2

Анонимен

преди 7 години

Абе тази мижитурка Ненчев докога ще прави това каквото му кажат Турците. Не разбрали, че е *** и ***. Що не сме ги прихванали и свалилил като сме такива мъже.

1

Анонимен

преди 7 години

Защо просто не публикуват речта на тоя аграрник в някое комично издание. Той не знае какво говори