36

РРР

преди 7 години

До Ф.С.ВДа, ама преди да почнем да правим милиарди след войната в Ирак, трябваше да им опростим 1,5 милиарда долара дълг и да дадем двайсетина жертви курбан. Разсипахме богатата държава, пък пари още не сме почнали да правим. Навярно хамериканците са почнали.

35

Shark

преди 7 години

Ми време беше да ударят и Германия та заспалите арийци барем се сетят за какво иде реч и да свалят откачалката Меркел.

34

Анонимен

преди 7 години

Чистокръвен Германец !При това от цели 2 години .При това от Иран на Християнската държава.

33

Глупости

преди 7 години

В статията пише очевидна идиотщина: той бил германец..ама от ирански произход. Човек не може да бъде германец от някъкъв друг произход, човек СЕ РАЖДА ГЕРМАНЕЦ ОТ БАЩА И МАЙКА НЕМЦИ!!! А този престъпник е *** от изродена раса!

32

Българина

преди 7 години

От 2 години живеел там, ама мразел чужденците. Мотивът за стрелбата бил напълно неясен. Никой не искал масово следене, щото противоречало на европейските ценности. Смях в залата. Ако тези твърдения минат пред местната публика, значи мисленето на германците много им куца.

31

Анонимен

преди 7 години

- Фрау Меркел, где така?- Да се самоубия, майн Фюрер!

30

Анонимен

преди 7 години

ЛЪЖАТ! Отново. Вече няколко пъти немската полиция и политиците лъжат хората, когато са извършени посегателства от подобен тип. А къде е Меркелката?!? Крие се в миша дупка. Да излезе да си направи селфи с горкия измъчен човек. Нарочно лъжат хората. Даже ще започнат да заплашват свидетелите, за да не казват истината - както правеха в Кьолн. Не знам само германците докога ще търпят.

29

anonimen

преди 7 години

зомбиран от исляма младеж разбира че вьрши нещо лошо и се самоубиваот такива деиствия няма спасение

28

Ф.С.В

преди 7 години

Ами това чака Европа-- за съжаление вече няма да е същата спокойна Европа- След разбиването на целият Арабски Свят в рамките на над 10 г - сега БГ политиците ще говорят клишета- Къде е С Паси да обясни защо обявихме война на Ирак - (след войната сме щяли да строим там и да направим милиарди )-Защо подкрепяхме САЩ и Европа за петролните войни? Каква ни беше изгодата? Арабите разбират само от диктатори- а евросвободите са нещо като- агнета в кошара които блеят мотото- добре дошли бежанци,,,,

27

Мътна и кървава

преди 7 години

САЩ и европейците ги забъркваме мътни и кървави в ислямските държави. Около милион убити само в Ирак, разсипани народи от Афганистан до Алжир. Ама били далече. Няма далече в омалелия съвременен свят. Обикновените хора не са виновни, нито тук, нито там, но духът е пуснат от бутилката.

26

Анонимен

преди 7 години

До спонсор на МВР - imate si nov saiuznik, be djanym! Spri da rivesh:) Sega shte ti pusnat i lista s turskite saitove

25

СОС

преди 7 години

Не може ли иранец от германски произход?

24

Анонимен

преди 7 години

В Европа няма смъртно наказание. Тук само ги обезвреждата при опит за бягство или се самоубиват.

23

АМЧИ

преди 7 години

РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ ЩЕ КРЕЩИ АЗ СЪМ ГЕРМАНЕЦ .ВИЕ КАКВО ЧАКАХТЕ АЗ СЪМ АБОРИГЕН ЛИ?????? НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ НАСЪСКВАТ ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ.СЕГА ВЪРХА ЩЕ Е И АКО Е ХРИСТИЯНИН И ОТГОВОРНОСТ ДА ПОЕМАТ ИД СПЕЦИАЛИСТИТЕ..АХА

22

посветен

преди 7 години

До АнонименМОСАД ще си ги прибере.

21

спонсор на МВР

преди 7 години

Пълен провал на всички служби по всички направления! Вместо да се борят с тероризма, те се занимават с антируска пропаганда!

20

Румбо

преди 7 години

Когато преди две години писах,че ислямът е започнал война срещу Европа и до 5 години ще има кланета по улиците,на мен самия не ми се вярваше,че ще е толкова скоро!Е вече е факт.При това положение и до сбъдване на другата прогноза не остава много време,а тя е:Ако не се вземат радикални мерки,в Европа ще загинат десетки МИЛИОНИ БЕЛИ ХОРА!Хора,вразумете се!Тея политици са напълно неадекватни и ще ни доведат до ръба на унищожението!Може и оттатък.....Това е очевидно,не съм го измислил аз!

19

Анонимен

преди 7 години

до посветен,пич, а със зомбитата и извънземните които са сред нас в човешки кожи какво ще стане, нищо не си казал за живите мъртви.

18

Петьо еврей

преди 7 години

Няма такова нещо като мирен ислам тази религия носи само зло!

17

Чора

преди 7 години

До Некъф лудДзен будизъм и бахайство.