7

Тончев

преди 7 години

С удоволствие бих дошел на нашето Черноморие,но да ги няма българските мошеници рестора нтьори и хотелиери,които са алчни до немай къде! Докато не дойдат свестни хора,които да бъдат действително в услуга на почиващите ще си посещаваме / семейството ми и приятели / курорти в Гърция,Турция,Испания,Далмация...,където и обслужване,и плажове,и храна са на висота.А който иска и му харесва да пълни гушите и джобовете на тия по морето у нас - да си ходи,даже по цяло лято да стои там! Няма лошо!

6

До От Черноморец

преди 7 години

Все пак са написали, е на южното Черноморие е доста по-евтино. А иначе, както друг е коментирал, защо включват ракийката и бирата за децата? Като всяка медия, търсят под вола теле, за да си попълнят "новините".

5

Млад червен бунак

преди 7 години

Много е хубаво при крадливите и некадърни хотелиери, и ресторантьори. Всичко е евтино и прекрасно. Ето вчера ракийка "букет" на промоция,за едно евро. Питам навъсения скот,бачкащ за петстотин лева, какво е това "букет",а той ми вика,всичко останало по чашите от предния ден се смесва в кофа,а на следващия ден имаме страхотна промоция. И пържолите бяха хубави,само не ми стана ясно, защо намерих в чинията си конфети с надпис ЧНГ 2012, ама нали е ефтинко. Догодина пак.

4

Анонимен

преди 7 години

Как ги правите тия сметки, бе, журналистите? Ако е 15 лева на човек, колко става за четиричленно семейство, при това ако броим по ракийка и биричка и за децата?

3

Един

преди 7 години

Салатката и ракийката. Биричка с пърженки картофки... Вечните умалителни...Най-милото за българина, лайф стайл и мерило за скъпотия - скъпа ли е салатката с ракийката, отпиши го!Ето за това, българина ще си остане цял живот нищожество: ракийката...салатката...Кафенце с количка, захарче в пакетченце, картофки, салатка, биричка, ракийка, водчица, джинче...

2

От Черноморец

преди 7 години

Стига сте писали измишльотини. Цените са същите като във София, Пловдив, Ловеч и т.н.На едно място може да пиете кафе за 5 лв, на друго - 50 ст. и дори да е по-хубаво. Снощи 4 човека в ресторант "Замъка" направихме сметка от 30 лв и то с бирата и безалкохолното. Порциите са им големи и храната е вкусна. Днес ще водя децата да ядат там пици Ако посетите бистро "Вромос" ще бъдете изумени. Цените са като за квартално капанче, а обстановката е лукс, обслужването - без забележки.Елате, опитайте!

1

факт

преди 7 години

Всичко по морето е менте !!!