27

Пазарджиклия

преди 7 години

в София или в близките градове?

26

Пич

преди 7 години

София е символ на мръсотия,смог,пълно е с *** ,аз в този град никога не бих живял...

25

Анонимен

преди 7 години

Който бяга от Дупница и идва в Софето зарязва мама си и татка си на глад и дрипи, заради такива пришълци от село ние софиянци се принудихме да отидем в Париж

24

Анонимен

преди 7 години

Откакто ГЕРБ управлява умишлено се стимулира съсипването на София, тъй като нито Борисов, нито Фандъкова са софиянци. Затова пълнят София с хода, подобни на тях, които да ги избитат.

23

Анонимен

преди 7 години

Те сега живеят толкова след 20 годин ще са половината от 4 милиона

22

Мишо

преди 7 години

Гениално, значи София ще стигне до морето.Браво

21

Щирлиц

преди 7 години

Верно ли?Знаех си,че у нас е пълно с гениални...експерти.Пак така,експертно де,нещо за "заплатките"на мат`ряла?

20

но комент

преди 7 години

Регионалната политика е скъпа работа, и малко държави могат да си я позволят.четох за швейцарско семейство, живеещо високо в планината.За да не се изсели, понеже имали дете в училищна възраст,държавата плаща на учител всеки ден да пътува до дома им и да се занимава с детето.Сигурно това дете е най-скъпият ученик в Швейцария, и дали си струва, но от друга страна швейцарците са сметкаджии и си знаят защо го правят.Така не им се обезлюдяват територии.У нас първата работа затвориха училищата по села

19

но комент

преди 7 години

Нормално.От 11 милиона Гърция, в Атина живеят 6 милиона, в Солун-3 милиона.Истанбул е 20 милиона.В Швейцария обаче и в Германия и Холандия няма такива процеси.Не знам защо, учените хора да кажат.

18

Анонимен

преди 7 години

До БолярхахаСтолица на какво?

17

Анонимен

преди 7 години

До 8,Хем те разбирам, хем и ти като си тръгнеш допринасяш на 100% за това, което не харесваш...

16

Един

преди 7 години

Няма да останат жълти павета, ако всеки си вземе по едно за да затиска зелето ...

15

Анонимен

преди 7 години

До 12Че как ще се живее нормално? В малките градчета работа няма, да не говорим за цяла Северозападна България-там е същото. От 1989г. всичко се руши, нищо не се прави.... гарите, училищата, селата, читалищата, селски здравни служби и т.н.....всичко се е превърнало в призрачни домове-порутени, потънали в паяжини и мръсотия. Навремето строяхме България, сега само се руши.

14

Анонимен

преди 7 години

Държавата трябва да започне да подпомага провинцията! Никой няма интерес от 4 милионна София, а останалото да е пълна разруха! Трябва да има девирсифицирани данъчни ставки и облекчения при осигуровките за отделните региони. По пътя, по който сме тръгнали, скоро дори София ще се срине, защото тя не може да е оазис на сред пустуща. Държавата трябва да се опита да подобри ситуацията в провинцията, чрез държавни инвестиции в инфраструктура. Необходимо е да се финансират приоритетни за регионите сект

13

Анонимен

преди 7 години

Хората ще се барикадират в София, в останалата част от страната ще вилнеят *** банди...

12

Анонимен

преди 7 години

В София вече не се живее нормално. Навсякъде е пренаселено и задръстено. Не искам да обиждам новодошлите, защото и те са подложени на същия ад. Само ще кажа, че преди години не беше така.

11

Анонимен

преди 7 години

Абе, нямаме нищо против да идвате, но моля, като дойдете тук, оставете си селските маниери на Околовръстното. Няма нищо по-отвратително от нови софиянци, които си хвърлят *** от балкона, но в същото време имат големи претенции и реват "чи то многу мръсно в таз София, бе". Та като идвате тук, моля дръжте се като хората и оставете хвърлянето на *** от балкона, чалга-купоните и всякакви други селянии, за отпуските когато си ходите на село.

10

Анонимен

преди 7 години

Естествено....селата се обезлюдиха, младите избягаха на запад, старите ще измрем и ще остане само удобният електорат /ДПС: ро..ми и тур..ци/Тъкмо ще се поберат в едната София. Другата част от България ще се разпродаде на чужденци...елементарно! С това управление за 25г. се докарахме дотук!

9

as

преди 7 години

Колко българи ще живеят извън границите на България тогава. Интересно е да се разбере.

8

Анонимен

преди 7 години

Кога ще разберете че хората бягат от родните си места не само заради заплатите, а и отношение на работодатели, перспектива и т.н. Не съм се махнал от Дупница само заради парите, а и защото няма живот в този град, няма млади хора, заведенията празни, на всякъде всички изглеждат едни подтиснати и т.н.