110

Анонимен

преди 7 години

По-скоро да си изпълнят мисията - да им се порадват БГ ушан.ките и да се омитат, докато не е станала по-голяма беля!

109

изненадана

преди 7 години

Досега съм чувала да ги наричат "нощните вълци", но не и "вълците на Путин". Редакцията да внимавате, че рокерските якета са доста скъпи.

108

Анонимен

преди 7 години

Това са само моторждии на заплата в Кремъл!Никакви рокери не са.Поредните руски престъпницци

107

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 124 то ИЖ са лошо копие на БМВ Ако ще са на нещо руско трябва да са на медведи или мамашки

106

Анонимен

преди 7 години

И защо руския рокер кара само американски, западно европейски и японски мотори ?Защо пиянката не кара руски мотор, например Минск-125 ?Или ИЖ, Урал ...Които са зле копирани пак от Харли Дейвидсън и АВО ...

105

Анонимен

преди 7 години

Че се избием заради някави колхозници, какво правите бре хора

104

Анонимен

преди 7 години

Още дядо ми навремето ми казваше: "От русия ли е, ако ще и злато да е - бягай"

103

Анонимен

преди 7 години

До анонимния, неграмотен русофил, който пише за укропитеци.Не знам ти какъв питек си, но през България са минали войниците от Трети украински фронт, и представи си,голяма част от тях са били дедите на укропитеците за, които пишеш.

102

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, тея са някаква пародия ве хора!Руски рокер?!?Поне да бяха с някой Урал или Иж!

101

Котето на П.

преди 7 години

това ,че карат мотори не значи ,че са рокери. Няма значение и това какво производство са моторите. Рокерите са свободни хора, които са опозиция на властимащите . В случая тези комсомолци са на заплата, част са от хибридната война и правят "човешка4 една отречена политика.

100

Анонимен

преди 7 години

Набили са политическите противници и са ги арестували за нарушаване на обществения ред, както едно време

99

Анонимен

преди 7 години

Русофилите се подмокрят от Руски рокери!

98

ХХХ

преди 7 години

Забелязал съм че който е с Русия все бие ........пък *** все ядът бой ......случайно ли да е съдба ли природа ли нз :)

97

Уточнител

преди 7 години

До рокер.я обяснете тия православни славяни що надписите по якетата им- Русия -на латиница? Що се водят по западната субкултура, щото рока е това? Що се снимат до президента, когато рокаджиите по света са бунтари и дисиденти? Жив майтап са тия, гротеска!Аз бих добавил че са типичен представител на тоталния фалш който представлява съвременна Росия. Демокрацията им е диктатура, елитът им са олигарси, учитивте зелени човечета всъщност са окупатори и т.н и т.н.

96

Калина до 93

преди 7 години

Американската връзка е тази, че именно те са причина да се случват не дотам приятни за определени територии неща. Имам предвид американската политика, разбира се. Не американците като народ.И тъй като голяма част от медиите са под техен контрол, могат да манипулират доста от само четящите Гугъл.За съжаление, успяват да правят това и с Вас. Преиначаването на някои исторически факти е тяхна запазена марка. И много жалко, че все по-често хората започнаха да се подвеждат.

95

Анонимен

преди 7 години

Нека да видим какво се получава. Пристигат няколко моториста и около тях се прави кордон от полицаи да ги пазят да не падне косъм от главите им. В същото време няма нито един полицай да спаси гражданите които плащат заплатите на тези полицаи от нападение и побой на ултраси и нацисти.

94

реалист

преди 7 години

До cccc сръбска чалга чудо голямо тях дето ги хванем се ги бием а и руснаците ни падат на колене 1918

93

Анонимен

преди 7 години

На какви загинали ще поднасят цветя тия путински чакали? В България няма загинали в бойни действия руснаци. Само от препиване или разстреляните като мародери от НКВД.

92

Анонимен

преди 7 години

Каква едностранно написана статия на вашата руска медия! Защо никъде не се споменава кой кого е нападнал? "По данни на очевидци нападението е станало от страна на десетина души във военни униформи от Войнски съюз "Васил Левски". Нападението е извършено от български неонационалистка групировка и е извършено срещу украинците и българите, които са протестирали срещу посещението на чужда организация, прокламираща анексия и агресия спрямо чужди територии!!!

91

Анонимен

преди 7 години

Пуснали са военни маршове, а искат да повярваме, че се борят за мир. Има ли нормален човек дето ще повярва на такъв цирк