195

Боби

преди 7 години

До Анонимен 404Роден в София само с Българско гражданство, Не съм съден или осъждан ако и това те интересуваОЗ от Хим Войски - Профил Разузнавач

194

Анонимен

преди 7 години

Само дето според конституцията на Украйна, подобен референдум за Крим е незаконен. (Същото важи и за България - например, Кърджали не може да обяви референдум за присъединяване към друга държава - дори и 100% да гласуват "за".)

193

Боби

преди 7 години

До Одисей 1 402Прекрасно ПътешественикоКолко държави ПРЕКЪСНАХА ОТНОШЕНИЯТА СИ С РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ?

192

Анонимен

преди 7 години

До Боби"Ето отговорете на този въпрос!"Ти не ми отговори на въпроса дали си руснак.

191

Боби

преди 7 години

До ИСТИНАТА 395Истина - Офицер от запаса Хим Войски съм. В казармата съм обслужвал 6 месеца 1 Дивизия за ПВО Божурище, Ходил съм на полети и съм се ходил на повечето площадки на ЗРК около София. Хобито ми е Авиация. Повярвай ми имам контакти които да попитам - професионални Летци и ПВО специалисти. Не си хвърлям думите ей така.

190

Анонимен

преди 7 години

Ако международното право е спазено при присъединяването на Крим към Русия, защо никой не признава това действие.

189

Анонимен

преди 7 години

Крим не е анексиран, ами се присъедини към Русия като бяха спазени всички закони на международното право.

188

Боби

преди 7 години

До одисей 389Добре стигнахме до някакво съгласие по въпроса и казуса.КОЛКО МИНИМАЛНО И КАКВИ ДЪРЖАВИ е необходимо да признаят една територия за да стане тя НЕЗАВИСИМА или ЧАСТ от Друга държава?Ето отговорете на този въпрос!

187

Анонимен

преди 7 години

Русия няма никакъв проблем с международното признаване на Крим. Ако някой има проблем - за негова сметка си е.

186

Анонимен

преди 7 години

До БобиКазуса Косово си е напълно законен. Защото целия свят така решава. Защото ВСИЧКИ световни съдилища и организации така са присъдили. Без значение дали на теб ти харесва или не. Ти си малцинство, което е изгубило в международните съдилища.Казуса Крим е незаконен. Защото там става дума дори не за сепаратизъм, а за окупация. Референдума е незаконен, не е признат от никой. Хората по света просто не искат да спорят с инфантили в ядрена сила.

185

Анонимен

преди 7 години

до одисейКрим е част от Русия. А другите да подскачат колкото си искат и да признават каквото си искат - това си е техен проблем, не на Русия.

184

Боби

преди 7 години

До ИСТИНАТА 383Истински експертИма два варианта единия изстрелян от УКР единия изстрелян от СЕПАР(или Руснаци ако щеш). Алмаз Антей направи НАТУРАЛНИ ФИЗИЧЕСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ - Взриви истинска ракета пред отрязан нос на самолет на полигона. С това доказа че версията че е стреляно от СЕПАРАТИСТИ не е ВЯРНА - ПОРАЖЕНИЯТА НЯМАТ НИЩО ОБЩОНаправи втори експеримент взрив на бойна глава под ъгъл изстреляна от УКР. Данните за разпределението на Осколките с 5% се различава то данните на Датчаните

183

Анонимен

преди 7 години

До Бобити руснак ли си?

182

ИСТИНАТА

преди 7 години

КРИМ Е ОКУПИРАН ОТ РУСИЯ

181

Анонимен

преди 7 години

А бе, защо сте се загрижили за териториите на чужди държави - как е положението в евроатлантическата ***?

180

Боби

преди 7 години

До Анонимен 380Във законодателството на ВСЯКА държава има алинеи и прочие срещу самоволно обявяване на независимост на част от територията - анти СЕПАРАТИСКИ закони на всякъде има включително България и Сърбия.Тоест по Сръбското, Руското, Украинското, Българското законодателство Казуса КОСОВО е НЕЗАКОНЕН. Сориии Но САЩ извъртяха така нещата с КОСОВО и Косово е независим а Крим сега е част от РФ сории

179

Анонимен

преди 7 години

В Крим има над 100 000 руски военниА колко американски военни има в Калифорния?

178

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКрим е част от теритирията на Русия. Русия няма нужда 10 или 100 други държави да и признават теритирията, другите са принудени да се съобразяват с Русия.

177

Анонимен

преди 7 години

В Крим има над 100 000 руски военни, разположени на територия от около 27 000 км2 и население около 2млн. - според всички военни книги това се нарича окупация. На всеки войник се падат да контролира по 20 души, като войника има патрони да избие поне 100 души.

176

Боби

преди 7 години

До ИСТИНАТА 386 Пешко 373Ако МН17 падне до руската граница както е било по сценарий тогава Украйна ще "Помоли" САЩ/НАТО да изолират района (50/50 км) който беше и е стратегически за бунтовниците и САЩ с удоволствие ще го направи. От там на сетне ЛНР и ДНР в този вид никога нямаше да има.Ако МН 17 падне до руската граница вече наистина и специалистите щяха да си позволят да помислят над варианта РУСКИ ЗРК да е свалил самолета. Сега всеки специалист ще се изсмее на подобна идея.