40

ODESSA

преди 8 години

Аз лично се подценявам като ти отговарям.Картаген. Ще бъдете унищожени и мястото посипано със сол.

39

Анонимен

преди 8 години

Изучавайте упорито ромски език,скоро ще се появи нова държава Ромландия.

38

Анонимен

преди 8 години

Фаже съюзниците си правят парад в Константинопол, така се е казвал града тогава

37

Анонимен

преди 8 години

От 1453 та до сега никой враг не е влизал в Истанбул, няма и да влезе. _______града е превзет и окупиран от съюзниците след ПСВ, това и слага край на империята

36

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите ще градят държава върху руините на Турция.

35

Анонимен

преди 8 години

"Знаете ли друг град непревземан толкова време? Надценявам ви с такъв въпрос, но все пак може да имате по-умни познати."То има цели държави, които не са били превземани, той за градове ми говори. Не смятам да те надценявам с въпрос кои са те.

34

До 75

преди 8 години

Напротив разликата е огромна, и в начина на живот и в традициите и в отношението към образованието, дори и чисто визуално разликата е огромна

33

До 67

преди 8 години

Ммммм разбирам те,телесната болка е преминала но душевната още не.Навярно много си крещял че не си чул добре турските думи.

32

Анонимен

преди 8 години

А Турция какво прави през това време? Помага на И.Д или се бори с кютдите? Нещо ми е незавършена тази картина...

31

Анонимен

преди 8 години

Абе и кюрди и турци си живеят в някакви архайчни кланови обшества, по принцип почти няма разлика между двата народа, и като традиции и като начин на живот, това с ПКК навремето го раздухаха от СССР, иначе самото ПКК въобще не се ползва с масова подкрепа от кюрдите, отделно че за тях са абсолютно непознати левичарско-работническите идеи на ПКК

30

Ешек Сики

преди 8 години

Много приятно чувство. Да видиш "чужденец" който говори на твоя език и ти вика "кардешим" - братко.Няма да го забравя.

29

Анонимен

преди 8 години

Нищо общо няма между кюрди и турци. Едните са империя другите са маймуни. Кюрди и българи са братя - арийци. Ромите също.

28

До 62

преди 8 години

Има и то голяма.По принцип българи и кюрди сте едно също от индоарийско произхождение сте.

27

Анонимен

преди 8 години

То по принцип няма разлика между кюрди и турци

26

до 51

преди 8 години

Те ако викаха "вай вай" нямаше да свалят самолета бе ***. Ушанките и Варна наближиха миналата година и турски Ф 16 от Трабзон литнаха да ги съпровождат докато вие един самолет нямате.Турски спътници ви наблюдават небето и турски изтребители ви охраняват. ***!

25

Ха-ха

преди 8 години

До Ешек Сики: Ешекоолу, какво е това измислено свободно съчинение? И защо пишеш на български, нали сте си все турци? Апропо, като сте все турци, никой не ви държи насила тук, ходете си, никой не ви спира!

24

До 55

преди 8 години

А бе ти май си имаш много болезнен опит от тия автобуси.

23

Анонимен

преди 8 години

Дръжте си още Ердоган и накрая не Кюрдистан,а направо Истамбул пак,ще стане Константинопол ! Нямате потенциал да се правите на някаква сила !

22

Ешек Сики

преди 8 години

Работя в заведение в Делиормана. Дойде един младеж и каза "Абе вие тука само турци ли сте?" - аз се обърках защото ми го каза на турски. Аз викам "Повечето да. Ти какъв си?" "Аз също съм турчин но съм от Самсун и карам тир. Учудих се, в България където и да мина всички говорят на турски".Ами Лудогорието и Кърджалийско сме само турци отговорих му аз."Колко е хубаво това. Не знаех. Нов съм на работа и се чудя".. така ми каза момчето.

21

до 45

преди 8 години

Те турчетата са така, въобразяват си, че бройката ще им спечели битката. С един автобус руски генерали и няколко автобуса въстаници си извоювахме свободата, а ако турчетата срещнат по-сериозна съпротива като българското настъпление към Цариград през балканската война- бягат от страх.