39

Revolution_

преди 8 години

До до 54ЧЕ ГЕВАРА!

38

Анонимен

преди 8 години

На банкянския *** времето му свършва.

37

до 54

преди 8 години

Кой е този на аватара? ;)

36

Revolution_

преди 8 години

ЧЕСТИТО НА ДРУГАРКАТА! РЕВОЛЮЦИЯТА ПОЧУКВА НА ВРАТАТА.

35

до гастарбайтъра

преди 8 години

пак заповядай, аз друга работа нямам за вършене, турчино

34

72 г стигат

преди 8 години

Някой пита ли се защо е мирен прехода? Ами защото *** си разпределиха националното богатство 89г и направиха вътрашен преврад в БКП(свалиха Тато) и осребриха набързо комунизма.Ограбиха банките и държавните предприятия,пенсионите фондове и активите извън България. От там за тях ЕС добре дошъл с всички полезни ползи които следват. Грешка беше мирния преход!!!!

33

Анонимен

преди 8 години

синът на корнелия ви праща много поздрави от сащ и да сте все така балъци

32

Анонимен

преди 8 години

корнелчето е милионерка още от когато беше в актива на сдс-средец и приватизира балканкар и хотел рила

31

Как да им вярваш?

преди 8 години

Ще повярвам в БСП ако:-се извинят на народа за вътрешната си политика във всички области на обществено-икономическия живот,когато са били на власт(1944-1989,както и през т.н.преход);-разкрият всичко около ограбването на държавата от Луканов,втората им колона Костови в полза на кои лица;-допринесат за връщането на държавата на всичко ограбено;-се реформират от партия с ръководство от милионери в истински лява партия.Сещате се че нищо от това няма да стане.Как да им вярваш?

30

Анонимен

преди 8 години

бивша седесарка приватизаторка с безброй банкови сметки ще е шефка на лява партия.фалш отвсякъде

29

Миков

преди 8 години

Не разбрах последно, какво ще втвърдява КОРнелия на Борисов? Жииииии здраиииииииии

28

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен"Тази ми изглежда свястна жена"...Ако беше прочел секретните материали на Яне Янев /72 страници/ за далаверите в за икупуване , пренос и продажба на ел. енергия, където КУРнелчето има водеща роля наред с Румен Овчаров, Красьо Черничкия, руснак на име Василий и още няколко изявени дрОгарЕ...

27

АTAKICT

преди 8 години

БСП НФСБ АТАКА ПЛЮС НЕЗАВИСИМИТЕ В ОБЩА КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ --ВЕЛИЗАР ЕН4ЕВ

26

72г стигат

преди 8 години

Да отбележим подобаващо денят на Европа и протест против советските паметници в България. Има надежда за България:Ден преди Деня на победата 9 май Паметникът на съветския воин в Стара Загора осъмна нашарен с червена боя. Обадиха ни се тази сутрин граждани, явно вандалите са го нацапали през нощта", каза дошлият полицай

25

26г.

преди 8 години

33Да видяхме колко я оправи, изнасилвания убийства обири станаха ежедневие. :D Хора умират от глад и студ, бюджета в постоянен дефицит от постни пици. Обещания на другата година обръща на 180 градуса, хората взеха да цепят стотинката на 2, а оня ми говори стягайте коланите още малко и ми прави магистрали дето на 4тия месец им се прави ремонт. Всичко що може продадоха пък накрая 21 милиарда дълг смукнахме за да закърпим бюджета.34 явно ти падаш от някой въображаем личен свят. :)

24

БСП милиардери

преди 8 години

На *** и трябват много членове....членове капиталисти от БКП(българската капиталистическа партия след горбачовата перестройка). Кое е социалното на тази партия?Вижте кои са приближените-агенти на КГБ станали богаташи благодарение на криминалния преход- подмяна.

23

:-D

преди 8 години

Корнелия (името е с латински корен, идва от cornu - рог).Та рогатото момиче ще води Баба Столетка. Жалко за Миката. Той беше способен да я погребе, но и Корнелчето е способно момиче :-D

22

Миков

преди 8 години

Жии здраиии!!!

21

седесар

преди 8 години

Щом и Сатанишев е доволен...Хапе се по шишарките от яд, ама бил доволен! А аз от утре ставам ЧЛЕН на Столетницата, защото това и трябва на Корнелка, а не някакви нюнюта!

20

пб

преди 8 години

До 26гхаха, добре че беше Бойко да пооправи държавата след станишев, тоз мишок до каква разсипия докара страната