75

Анонимен

преди 8 години

Щом има протурска партия в България, защо да няма и проруска ? Аз лично искам съюз с Русия и да прекъснем всякакви отношения с тази изостанала изкуствена държава, наречена турция

74

Василев

преди 8 години

До АТАКИСТА те не са ли обединени в "името" на България и великите руски геостратегически шовинистични интереси???Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

73

Анонимен

преди 8 години

ДНЕС ЕРДОГАН И ДАВУТОГЛУ ИГРАХА ФУТБОЛ,ИТКРИХА НОВ УЛТРАМОДЕРЕН СТАДИОН В ИСТАНБУЛ(45 000 МЕСТА), ЕДИН ОТ ОБЩО НОВОСТРОЯЩИ СЕ 50 СТАДИОНА

72

Анонимен

преди 8 години

Туркоезични в България има още преди Отоманската Империя. Куманите са един етно-елемент изграждащ Българската Нация. Част от този елемент се е отделил.И след като Отоманците превземат страната куманите приемат исляма и се турцизират. Част от куманите. Това са високи и светли хора живеят в Лудогорието.Куманите са тюрки. Но са с Огузки корен като анадолските турци.Турците в Южна България са от Кония и Караман.

71

f

преди 8 години

cestito dost s teb sme

70

Щиглиц

преди 8 години

алааааах акааабаааар .... бум!

69

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 92Знам пардядовците си които са дошли от област Коня ,за тази работа си има тонове архиви запазени и до днес :)))))Статия във френски вестник нищо не ни говори :)))))

68

Pasha

преди 8 години

Davie chestito novata partia MESTAN AGA, gotovisme dati podadem glasovete si.

67

Европа?

преди 8 години

Отбеляза се, че в залата почти няма жени - има само една със забрадка, пратена ни от Турция. За каква Европа и какви европейски ценности да говорим?

66

Анонимен

преди 8 години

Всички, които говорят турски в България, са чисти българи приели исляма. Справка статията на Митхат паша в един френски вестник.

65

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да обявим война на Русия!!! После те ни превземат за 30 минути и настъпва края на всички европомии и евроизвращения!

64

Анонимен

преди 8 години

Винаги сте за Русия. За България никога не сте.Все друг ще ви "оправя"...

63

Анонимен

преди 8 години

България беше богата, силна и просперираща страна преди да преименувате и изгоните турците. Какво поискахте от тези "прости" хора които в мнозинството си са по честни и коректни и от етническите българи? За трудолюбието да не говорим.За обикновените турци да говориш добре на български тогава беше модерно и символ на престиж.Какво спечелохте с тази злоба аз не раабирам. Турците в България са мюсюлмани за пример.Няма такива коректни, искрени, добри, работливи и спокойни мюсюлмани никъде.

62

Анонимен

преди 8 години

Едно е сигурно, че след десетина години пак ще посрещаме с хляб и сол на Дунава братските руски войски освободители. Да живее Русия!!!! Господ да я пази.

61

Анонимен

преди 8 години

Тази явно антибългарска и протурска партия не трябва и няма да бъде регистрирана. Какво Нато, какви 5 лева, народа ще излезе на улицата и ще ви смаже.

60

българин

преди 8 години

Отново ще има руско-турска освободителна война.Какво каза феса-националист пред останалите"Там,където се говори на турски е тяхната държава+.Управляващите -***,вместо да се крият,трябваше да разпоредят арест и осъждане по бързата процедура.Но те са мишки,които се кланят на Ердоган.Мила Русия,по -бързо идвай,че предателите отново ни предадоха на турците.

59

Василев

преди 8 години

Опичайте си акъла , защото може да станем жертвеното агне, както Сирия и Нагорни Карабах!двете империи Руската и Турската пласирват оръжие и купуват на жълти стотинки нефта!Разбирате ли за какво ви приказвам???Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

58

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 80Ami pitai tiah

57

Анонимен

преди 8 години

Отделно,че вариантът със запушените уши е добър. (Запушването трябва да става непосредствено след претърсването им).Но Свиленчо Йорданов Андреев, от Силистра, разбери, че няма кой друг да е залял момичето с киселина, освен теб. Процесът е образуван в София и има огромен брой доказателства. И без камерата за по бързата си си за затвора.

56

Анонимен

преди 8 години

Повече никога няма да се върна във тази евразийска радикализирана държава