87

глас народен

преди 8 години

Защо ни занимавате с тези ***? Отдавна трябваше да ги лишим от възможност да се кланят на този паметник. Време е да се отървем както от паметника, така и от тях!

86

голям праз

преди 8 години

Аз пък наскоро почетох "Луков марш" и годишнината от обесването на Васил Левски!!!

85

Анонимен

преди 8 години

Де е Миков бе? Да не се е пропил от мъка по друзята?

84

!!!

преди 8 години

"Нека си припомним за подвизите на руската армия и това, което тя е дала на България"Даде ни 45 г. геноцид, дебългаризация, отдели ни от цивилизацията, изгради управляваща каста от овчари, козари, ратаи и всякакъв вид каскетна ***, която управлява и до днес! Резултатът е видим и от космоса!

83

хахахха

преди 8 години

Недотамкомунистите от БК(С)П и недотамнационалсоциалистите на бАтака в единен строй, както в славните времена до 22 юни 1941 година!

82

:D

преди 8 години

vie normalni li ste amerikancite nikoi ne sa osvobodili. Prosto sa do6li da oberat aktivite. Rusia pobejdava i to davaiki mn jertvi.

81

Анонимен

преди 8 години

Гнус! Да почиташ армията, която е нападнала безпричинно и окупирала отечеството ти, възцарила е властта на престъпните и простите и е променила събдата на България... Това не са българи.

80

Анонимен

преди 8 години

Като гледам снимките са се събрали 10-тина бляда, включително съветския посланик :)

79

соросоиден илюминат

преди 8 години

БСП и Атака отново демонстрираха тотална раздвоеност на идеологията си почетоха деня и подвига на Съветската армия, която не съществува от 25 години, защото няма вече СССР. Той рухна заедно със сателитите си, след като Източният блок загуби Студената война и обяви идеологията си за несъстоятелна!

78

Анонимен

преди 8 години

До 123Не аз, а историците го казават, 60 000 000 избити и умрели в ГУЛАГ/СССР за 30 години!!!Средната продължителност на живота е 3-4 години!!!СССР си е бил един голям ГУЛАГ!!!!

77

потресен

преди 8 години

Защо подменяте историята бе другари рашисти? В България никога не е имало фашизъм, това първо! Второ, ако не са били САЩ и останалите държави от коалицията срещу Хитлер, Русия в момента можеше и да не съществува! Сама Русия е била обречена и САЩ и останалите държави са дали своя принос в борбата срещу фашизмът, нещо което с лека ръка НАРОЧНО пренебрегвате!

76

Анонимен

преди 8 години

До 109Поклон пред 30-те милиона руски воиници, загинали за да спасят Европав това число влизат ли няколкото солдата умрели от метилов алкохол в Бургас? Имат и паметник даже :)

75

Пешко

преди 8 години

До Истинатаот "нацистите" САЩ "освободиха" Западна Европа, СССР - Източна Европа и реализираха съответното политическо и икономическо влияние. Разликите между двата свята предполагам и сам можеш да откриеш

74

Анонимен

преди 8 години

До Истинатассср не съществува вече какво ни занимаваш с мъртва държава

73

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 119,нали се сещаш, че само у нас има четири бази на НАТО, а в Косово е най-голямата им въобще. Ако си мислиш, че някой ще се церемони с въздушно-космическите сили на Вовата, ако вземе та рече да налази насам, си се объркал

72

Истината

преди 8 години

Добър или лош, няма значение - СССР освободи света от нацистката чума, но на някои не им се иска да го признаят и предпочитат или да подменят историята или да отклоняват темата към нещо друго.

71

плача

преди 8 години

"Сидеров пък коментира, че когато се отбелязва Деня на Европа с "Одата на радостта", трябва да звучи и химнът на Съветската армия, защото без нея днешна Европа нямаше да съществува."хахахахахаххахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахаха......

70

До 121

преди 8 години

Ти нормален ли си?Около 2 369 220 човека са преминали през ГУЛАГ през тези 25 години, а не твоите 60 милиона. Още малко и ще напишеш число, което ще е по-голямо от населението на бившия СССР.

69

Анонимен

преди 8 години

Другаря Сталин и наговите лагери управлявани от ГУЛАГ за 30години между 1923 и 1953 унищожават с робски трут, побоища и тормоз 60 000 000 граждати на СССР!!!Над 80% от освободените руски военно планици от германските концентрационни лагери са избити или безследно изчезнали след завръщане в СССР!!!Това е вашият любим комунизъм, васият СССР, РСФСР която си смен името само на Русия 1991г!!!Май Сталин е избил повече народ и от Хитлер, а???

68

Анонимен

преди 8 години

вечерта ще им поднеса едно ако те само това заслужават