31

4

преди 8 години

ИЗМИСЛЕНИ ЕКСПЕРТИ..ТОЯ НИЩО СМИСЛЕНО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ НИЩО..

30

Анонимен

преди 8 години

Какво друго може да ни посъветва чорбаджията на охранителна фирма освен да го цаним!?

29

Анонимен

преди 8 години

Гражданите трябва да направят всичко възможно да укрепят домовете си с ЖЕЛЕЗНИ РЕШЕТКИ на прозорците и ПО СИГУРНА ВРАТА! смята експертът......ЗАЩО ЛИ ПО ВРЕМЕТО НА "МРЪСНИЯТ ТОТАЛИТАРИЗЪМ" НЕ СИ ЗАКЛЮЧВАХМЕ ВРАТИТЕ И НЕ СИ СЛАГАХМЕ РЕШЕТКИ НА ПРОЗОРЦИТЕ? МОЖЕ БИ ЗАЩОТО НЕ БЯХМЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ И ЕВРОГЕЙЦИ????? ДААА МНОГО ГАДЕН ТОТАЛИТАРИЗАМ ИМАХМЕ! НЯМАШЕ ГЛАДНИ НЯМАШЕ ЖАДНИ НЯМАШЕ БЕЗРАБОТНИ И КЛОШАРИ. ЛОШ ТОТАЛИТАРИЗЪМ БРЕ НЕГОВАТА КОЖА!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Абе господин "експерт", ние в ЕС ли сме или в мексиканска провинция? Какво е това укрепване на дома с решетки и здрави врати? Безопасността на хората в белите държави се осигурява от работещи институции, не от решетки и здрави врати.

27

Анонимен

преди 8 години

в БГ ако се запасиш с нерви можеш да се купиш оръжие нещо което на пример в Русия е НЕ ВЪЗМОЖНО за гражданите на практика глупостите на този експерт се основават на старото тълкуване на закони от НРБ и соца

26

Анонимен

преди 8 години

Преди 2 години докато бях в отпуск вратата ми се отключи и вътре влязоха двама непознати, единият го посрещнах с бухалката в тялото (не успях да нацеля главата) и двамата избягаха. Не съм подал сигнал, елате да ме арестувате.

25

Кратун

преди 8 години

Чета статията и ми идва да го псувам тоя и държавата с него. Откраднаха ми имущество за около 1000 лева. Жалвах се. След месец получих писмо от прокуратурата, че делото се закрива. Откраднаха ми микробус. Жалвах се. След 3 месеца получих писмо, че делото се закрива. Защо да се жалвам повече? Защо да пълним гушите на частни охранители? На това по белия свят му казват РЕКЕТ. Дай пари, за да те пазим. Престъпниците ходят свободни, не да живеем зад решетки, като в затвор! М.йка ви ...... !

24

OMG

преди 8 години

цитат:"Независимо колко зле е финансовото им състояние, хората трябва да използват услугите на охранителна фирма или да се присъединят към някое сдружение или организация, подчерта той"След това изказване няма какво да коментираме. Демек хранете силовите групировки да не ви крадат крадците. А аз си мислех че МВР ни пази с парите от бюджета, а то виж каква била работата.

23

Анонимен

преди 8 години

Голям експерт няма що. Накрая хората защитили имота си, а може би и живота си, пак виновни. На такъв "експерт " му пожелавам двама римляни с тесли да му дойдат на гости посред нощ и той да им чете наказателния кодекс докато го млатят по експертната тиква.

22

Закона на джунглата

преди 8 години

Експерте, ако пред Вас се изправи едър, здрав, натрениран бабаджанка, а Вашите физически сили не са в състояние да го спрат, вие какво трябва да направите. Да звъните в полицията. Та моментално Вие и Вашия Джи Ес Ем ще бъдете смачкани и Вие дори няма да оцелеете.За какво превишаване на правата говорим, когато този тип убиец, физически Ви превъзхожда няколко пъти. Естествено е, че ще употребите оръжие, ЗА ДА СЕ СПАСИТЕ. Но по закона трябва да умрете.

21

маке

преди 8 години

немаме право ама да ви каже старо маке що се праиеднаж един влезна да ми краде ракията е откинахму главето платих пет лева да ми кажат как се препарира и съм го турил у избата па кат немам компания го слагам отсреща на масата и мамка му ако е умрел що ракия изпи не ми се дума

20

Анонимен

преди 8 години

Законите в Царска България са били изцяло на страната на собствениците крадците нямат грам право прилагането на соц останки от комунизъма в днешно време като закон е ГРЕШНО

19

Анонимен

преди 8 години

Ако бяха чакали органите на реда, щеше да е "бититят бит, еб*ният - еб/н", а щеше да с еводи преписка срещу неизвестен извършител. Докато подобни "експерти" пишат правилата няма да има ред. Колкото по-често полицията отказва да си свърши работата, толкова по-често ще четем подобни "новини". Търпението се изчерпа.

18

Анонимен

преди 8 години

Вместо да пишете глупости организирайте се и пред съда в защита на тези хора..защитавайки се ставаме силни и ще всяваме страх и в политици и в престъпници...мисля че в дадения момент те са едни и същи..

17

Анонимен

преди 8 години

Пак тъпни. Има ли значение какво е оръжието. Крадеца влиза в имота ми че и ме напада а после що съм го утрепал. Пак някой велик мислител е измислим върховни тъ. по. тии.

16

Анонимен

преди 8 години

Не, нямаме право да се зашитим. По-добре да ни убият и ограбят. Все пак трябва да сме толерантни

15

sis

преди 8 години

Ако нападателя е млад мъж, а нападнатата е стара баба, видно е че не са равносилни. В правото си ли е бабата или дядото да изравни силите посредсвом някакво оръжие? Тия "експерти" ръсят мозък, но ако те са потърпевши, дали ще действат според съветите, които дават. При положение, че хрантутим толкова полиция, да сме си наемели фирма да ни охранява, че и сами да си направим затвор и да живеем в него, а престъпниците да си ходят на свобода. Хубави закони, няма що.

14

Експерта

преди 8 години

В България самозащитата е да живееш в затвор - желязна логика! За кражбите се знае, по селата грабят като за последно. А и в градовете - моето семейство е обирано няколко пъти, на лозето една дървена барака имаме, всичко отмъкнаха, вече и покривчето развалят... Познайте сигналите в полицията дали помогнаха с нещо?!?

13

Анонимен

преди 8 години

ПротестъриииииКъде сте?За такава реалност ли скачахте?

12

nemam nervi

преди 8 години

А бе тоя специалист по сигурност повече ми прилича на рекламен агент