37

Незнайко

преди 8 години

А защо да не е "Местан е за отговорност, свобода и толерантност" - МЕСТ(ан) и без това малките партии в България са семейни(приятелски) и единственото което правят е да запълват дупки (примери - Партията на Яне Янев, Партията на Премянов, Любен Дилов син, много са)колкото до:"Истинската причина да създам нов политически проект е...", коментира Местан.Истинската причина е, че Местан няма какво друго да работи, като ги отлюспят и те си правят обидени партии ООД-та

36

ined

преди 8 години

25 години толерастия стигат.

35

Анонимен

преди 8 години

Както обикновено буквичките Д и С пак присъстват... Но както и да е - хубавото е, че най-сетне и сред турците има разцепление, па няма само при нас да има 300 партии!

34

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Хубава дума е ДОСТ,но зависи,кои ще се съберат под...знамената.Все пак,Местан има богат политически опит и с една балансирана национално...социална кауза,ако привлече не само етническа маса,би успял в този проект.

33

1221

преди 8 години

Задава се нова ГАДОСТ на политическия хоризонт.

32

Лютви

преди 8 години

Местане ще те вкараме в парламента! 200 000 гласа са обещани.

31

:(

преди 8 години

Местан в затвор.Ето това е справедливо.

30

отоманския халифат

преди 8 години

Този го управляват дистанционно от турското посолство. Целта е Местан да налага турската воля и да ни включи отново в отоманския халифат.

29

ДС

преди 8 години

Турско-циганрома проект на един антибългарски политик. Османист и агент на турското разузнаване.

28

МАЙНА

преди 8 години

До Жан ГабенЗначението е същото като на ГЕРБ!

27

Жан Габен

преди 8 години

Аха като прочетох статията разбрах, ама не го слагйте в заглавие щото излиза че сте ***. Викам си тва съкращение от нещо лие, от какво, кога и как се появи...

26

Жан Габен

преди 8 години

Какво значи с ДОСТ????? Такава дума не съм чувал, моля да ме осведомят джурналята от днес.бг

25

Анонимен

преди 8 години

слугите на путин от ДПС ще изгубят доста гласове.......Браво на Лютфито

24

Анонимен

преди 8 години

*** звучи по-добре. Да го сменят докато е време.

23

ПАРИ ПАРИ ПАРИ

преди 8 години

Стига с тея нови партии, стига с тея глупости.. Аман вече от подигравки с хората, циркове, театри и всичко там което наричаме Парламент. Да видим Слави какво ще направи с Референдума, ако не друго поне е някакво начало.. НО КЪДЕ Е НОВИНАТА ТУК?!? Това питам аз?

22

Анонимен

преди 8 години

ОТ КОГА ТАКИВА КАТО МЕСТЕНИЯ ПАРДОН "ПАВЕЛ ОТ ДС" СТАНАХА ЕВРОАТЛАНТИЦИ БРЯ? АЛОО МЕСТЕНИЯ НЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ЕВРОАТЛАНТИЯ? Я ПОПИТАЙ ТВОИТЕ ТУРЧЕТА ДАЛИ ТАЗИ ДУМА ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ ИМ ГОВОРИ НЕЩО? ТЕ СИ НЯМАТ И НАПРЕДСТАВА ЗА КАКВО ИМ ГОВОРИШ БЕ ЧЕНГЕЛАР ! АМА ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ ЕДНО СИ БАБА БАЕ. ВАЖНОТО Е ДА СИ ХАРЧИ МИЛИОНЧЕТА СУБСИДИИКИ И ДА ПРАВИ СВАТБИ У ТУРЦИЯ НА ЩЕРКА СИ СЪБРАНИ ОТ ПРАЗНИЯТ ДЖОБ НА БЪЛГАРИТЕ ЗАЩОТО НЕГОВИТЕ НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ ДО ТАМ ГИ Е ДОКАРАЛ.

21

Поручика

преди 8 години

Аааа, така ли ще се казва турската партия, за която наглеците от турското посолство обикалят по Кърджалийско да плашат хората? И точно тия ще ми защитават "свободата и толерантността"? Колкото защитиха свободата и толерантността на КЮРДСКИЯ НАРОД? Един народ, който също като нас е съвсем различен от турците, с различна култура, традиции и език?Бе ай сиктир!

20

Анонимен

преди 8 години

Най-парадоксалното е, че българския парламент му дава възможност и поле за изява да работи съвсем открито срещу българския интерес. Това е ако не е тотално падение, здраве да му кажем!

19

анонимен

преди 8 години

До Анкета в движение ! ДОСТ==ДВИЖЕНИЕ ОБЕДИНЯВАЩО ЗА СИЛНИ ТУРЦИ АКО БЬЛГ. СЬД УЗАКОНИ И ТАЗИ ТУРСКА ПАРТИЯ ---КРАИЯ НА БЬЛГАРИЯ Е БЛИЗЬК ---ЕСЕНТА

18

Велко

преди 8 години

По бай Тошово време нямаше да има нито атаки, нито заплахи.Местан си знае какво щеше да го чака.Жалко е, че отново ще бъде допуснато учредяването на откровено антибългарска партия.