145

Анонимен

преди 8 години

Ами другарю *** вие подкрепящите ссср сте толко цинични и злобни че не от форума ами и от земята трябва да ви изтрият

144

Вуте

преди 8 години

Що бе,какво и е на думата ненормалник?***

143

Анонимен

преди 8 години

Е какво да четат съветските сладури ми то въобще не им пука за .България тия нашите предатели да неби да си мръднаха пръста навремето когато чернобил гръмна и отрови родината ми . За тях руското щом е се е хубаво *** дали ще радиация или руско ла....йно няма значение .. Как беше руските болни са най здравите болни

142

Алекс

преди 8 години

Тоя явно е руския еквиваленит на откачалката Болен. Да се чуди човек как подобни психопати стават представители на когото и да било.

141

зъл

преди 8 години

Хъх, малко радиация даже е полезна, особено от руска бойна глава. Стига с това шубе.

140

хъх

преди 8 години

Айде преди да хейтвате и да чакате с нетърпение ядрен удар над истанбул отворете гугъл мапс и вижте къде е Турция и къде е БГ. След това прочетете (пак в гугъл) малко за ядрения взрив и ефектите от него и как се разпространява радиацията после пак си хейтвате ако искате ха-ха

139

зъл

преди 8 години

Скромна, аз ти се възхищавам. Най- накрая да срещна Жената!Да живее майка България и Русия! Венсеремос!

138

анонимен

преди 8 години

300 години Византийско, 500 години Турско, а сега сме по Софийско :).

137

....

преди 8 години

E това са абсолютни глупости. Никой не може да си позволи да говори такива неща. Звучи несериозно. Това е абсолютно измислена новина. Преди време имаше и други подобни. Високопоставени политици които са казали неща които никога не са казали. Проверявайте си източниците днес.бг .....

136

обективен

преди 8 години

До тромпет,Защо да не бъдат позволявани такива изказвания? Това дори доказва, че в Русия има все пак свобода на словото! То и онези смахнатите шарлита си правят смях с чуждото нещастие и смърт, но френските власти се оправдаха именно с въпросната свобода на словото!

135

Облаче бяло

преди 8 години

Правилно братче бой по феса докато шава

134

Анонимен

преди 8 години

Скромна и покорна,Аз съм човек патриоти много съжалявам за това, че близо 500 години сме били лишени от държавност, но когато говорим за днешна Турция, трябва да сме разумни.Ако тази голяма държава бъде раздробена на няколко по-малки и слаби държавичи, кой тогава ще спира пълчищата полудиви пришълци, които напират към Европа, но не им се работи, нито им се учи, нито искат да се откажат от средновековните си нрави?Турция поне има амбицията да бъде съвременна светска държава.

133

тромпет

преди 8 години

Предполагам че Истанбул е много по европейски град от останалата част на Турция и ако искат след 1000 години да влезнат в Европа, трябва да си променят мисленето. Техните управници могат да се сравняват само с Ким Чен Ун. На Жириновски не вярвам някой в Русия да му обръща внимание, но такива изказвания не трябва да се позволяват.

132

Анонимен

преди 8 години

Това са щуротии.Не е допустимо да бъде унищожен един от емблематичните градове на нашата цивилизация, заедно с милионите невинни хора, които живеят там. Жириновски просто търси ефект и затова приказва на едро, но така не бива.

131

Анонимен

преди 8 години

Подобни дивашки изказвания са характерни само за евразийците. Дори дивите турчаги не правят подобни *** изцепки. Сигурен съм, че по-голямата част от руския алкохолизиран народ, ако го питат, и той ще иска ядрени удари. То даже българските им дупеблизци по форумите го искат, нищо, че сме на 300 км от Истанбул и ще изчезнем заедно с тях. Уникални *** са се навъдили..

130

Анонимен

преди 8 години

и аз съм за това турция да бъде унищожена до основи******драга ми скромна и покорна явно ти не знаеш на какво са способни турците като стане дума за държавност и национални интереси .

129

обективен

преди 8 години

До 166,Има една максима- бий, за да те уважават! Това, което за другите е добре- за тебе невинаги е добре! Това също е максима по отношение и на глобалната международна политика! Именно затова стават и конфликтите! Да се поддържа мир в тази ситуация е възможно по два начина- единия е силния да наложи волята си над слабия! Само дето след края на управлението на Елцин, рашъните престанаха да се считат за слаби! В тази ситуация вече, за да има мир, е нужно да се правят компромиси от всички страни!

128

Вангелия

преди 8 години

туркия ке падне...

127

Турция враг №1

преди 8 години

Жириновски: Истанбул да бъде унищожен с ядрен удар!Руският политик смята Турция за враг 1 на Русия....................Украйна враг 2, Китай враг 3, Япония .... и т.н.! Всички съседи на Русия са и врагове! Защо? Има ли един читав съсед, който да не им е враг, освен тоталитарният сурогатен режим в Северна Корея?

126

Ангел

преди 8 години

Защо ми изтрихте комантара .Тази новина е една ГОЛЯМА ЛЪЖА .Жериновки не е казвал ИСТАМБУЛ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН С ЯДРЕН УДАР .Прослушах записа на радио интервюто и ще информирам Руското посолство какви подсъдими неща пишете.Дано ви съсипят!!!!