357

Цветанка

преди 8 години

"Строителен предприемач" корумпиран гешефтар и васална марионетка може да дрънка каквото си поиска но един дипломат от кариерата никога не би казал такива неща!...

356

Анонимен

преди 8 години

нека сме наясно България не е велика сила. Нито армия имаме, че да се защитаваме, нито оръжието ни е оръжие, нито имаме благосъстояние, демографията ни се топи, сигурността ни е пълна дупка... Принудени сме да се съобразяваме с големите играчи, а това означава страхотан дипломация, а не кръчмарско говорене - този ни е приятел, онзи ни е враг. такова говорене могат да си позволят само ГОЛЕМИТЕ, а ние не сме от тях.

355

Анонимен

преди 8 години

Няма да забравя как Побъркаха навремето П.Стоянов за това че се хвана на едно хоро и игра "рипни калинке да тропнеме да си пукнат душманите", а се предполагаше да е държавен глава и на българските турци, както и за изявлението му "аз съм седесар"Плевневлиев прави десет път по -убийствени изказвания вкарва ни във война с Русия, с Идил, с Арабаския свят, със Северна Корея, стана пъривя ни президент, на когото гласяха импийчмънт и на никой не му пука...

354

Цветанка

преди 8 години

Тоя"***" да се маха и да не дрънка глупости,защото ако ядоса още повече Русия и ни спрат кранчето на газта, ще стане още по тъжно в тъжна България!...

353

Ганчо

преди 8 години

"Кой бил Путин? Русия ако ни нападела щяла да ни срине за ден "Дайте тогава да отделяме 50% от БВП и да си плащаме на САЩ, Русия,Китай и др. за да ни оставят живиХора вие сте родени РОБИ без позиция ! Затова сме били поробвани !

352

Анонимен

преди 8 години

Президента го раздава върховен Съдия......... Много е смешен като се има предвид, че преди да обяви двата служебни кабинета търча до Брюксел, за му ги одобрят.....

351

Анонимен

преди 8 години

Президентът трябва да е ОБЕДИНИТЕЛНА фигура за народа, то няма право на резки изказавния. Спокойно може да излеез с една деклараци, че осъждаме насилите във всичките му форми, съпричастни сме със Франци и се надяваме да няма пострадали Българи.Толкоз - повече не е нужно.А това кой е виновен или не виновен - Русия, Идил, с кого сме, с кого не сме - не е негова работа, така само ръси провокации...

350

neminona

преди 8 години

Pokazvaj muskuli na sidebnata sistema, na vinetkite, zn koruptsijata, ti osven ot biznes ot drugo ne razbirash, a ot vinshna politika haber si njamash.

349

Анонимен

преди 8 години

Путин Превзе Крим за 6 дни. За България ще му трябват 7 \дни\

348

Анонимен

преди 8 години

Четвърто - НАТО изобщо не са задължени да пращат жива сила или военна техника, те може да пратят хуманитаран помощ - храна, вода, бензин, одеала....... на друга НАТОВСКА държава.Пето - всяка НАТОвска държава преценява сама дали да се намесва.....Пък плевневлиев нека се зъби.

347

Анонимен

преди 8 години

Кой е Плевнелиев, че да се зъби на Путин?Ако Путин влеез с танковете за едно денонощие ще паднем.Да не си мисли, че НАТО ще го защити?Първо - Нато не защити Гърция във войната за Кипър, когато я нападан Турция.Второ Нато не защити Груция, въпреки уверенията когато тя воюваше с Русия, нито пък УКрайна, която е в пъти по-голяма от нас.....Трето - дори НАТО да ни удари едно рамо, това ще взимането на решение ще трае месеци, а войната ще е свършила....

346

наистина

преди 8 години

Живея в Германия.Даже тук,германци интересуващи се от меж.политика,ми се присмиват заради тоя.Самите немци намразиха Меркел--а над Плевенлиев се присмиват.

345

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 510От както покани бежанците в БГ му нямам никакво доверие и в това няма нищо русофилско.

344

Анонимен

преди 8 години

Засега единственият факт е, че нашият президент е с хибридна ориентация.

343

Анонимен

преди 8 години

Предатели русофилски наистина ли вярвате ,че Президентът говори без конкретни факти ??

342

Анонимен

преди 8 години

Тоя сбъркан *** се омаза целия в сълзи и сополи пред Френското посолство, а когато почина детенцето му не отрони и една сълза.Баси и противната твар.

341

Анонимен

преди 8 години

Като го гледам колко е намръщен на снимката сигурно току що е прочел мнението на извънредно голяма част от българите за него във форумите!

340

Анонимен

преди 8 години

Другото амплоа на прецедента, освен да плюва Русия е да защитава ВЕИ олигархията чрез сезиране на Конституционния съд. Да ви е честит президента на всички антибългари.

339

Анонимен

преди 8 години

"Един жалък и напълно изтрещял президент - президента на България Росен Плевнелиев." Това пишат други медии за изявлението му и аз съм по-слонен да се съглася с тях отколкото с Плевнелиев.

338

Анонимен

преди 8 години

Казвам ви честно хора ............. срамувам се от този човек !!! Как да кажа на моите приятели в чужбина че това недоразумение ни е президент.И в коя държава президентшата се е покрила тотално от срам заради мъжа си ?Който е гласувал за това лице трябва да мине психо тест , но ние всички знаем как се провеждат изборите в България.Такъв откровен Русофоб дори и в Украйна няма.