44

Анонимен

преди 8 години

Воленчо, до оня ден *** че България не трябва да изпраща войници зад граница "за да загиват за чужда кауза" - сега нещо обърна палачинката.

43

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

България винаги трябва да е до братска Русия. Проблемът е в това, че днешните слуги на световния елит, които управляват родината ни няма да го позволят.Те са марионетки !Те са безгръбначни !Те не могат да взимат самостоятелни решения.Нито веднъж не са направили нещо против волята на Брюксел, Вашингтон, Анкара и Тел Авив, дори то е да е от полза за националните интереси на България. Факт !

42

Анонимен

преди 8 години

Всички предатели, гадове и комунисти да гимобилизират и екстрадират за Сирия, ще им се зарадват!Особено на "бялата златка".

41

Анонимен

преди 8 години

До До 34Досега не помня Русия да е направила нещо добро и хубаво. Ако им слушаш пропагандата и им вярваш че правят нещо добро си е твой проблем.

40

До 34

преди 8 години

След като задаваш такъв въпрос значи и понятие си нямаш.Ами вземи прочети "Хизбула " за какво се борят ,после прочети нещичко и за ИД ,а не да пишеш глупости просто защото според теб щом Русия прави нещо значи е лошо.Няма значение какво е.Не ви ли проумяха евгейските кухи кратунки ,че и в Сирия както ив Крим Русия беше предизвикана да действа защото просто няма на къде да се отстъпва или да се чака.Четири години Путин ви чака да свършите нещо, а ИД стигна на километри от руската база.Да чакат ли

39

анонимен

преди 8 години

Нека прокуратурата отговори!,защо ФАШИСТЪТ СИДЕРОВ НЕ Е В ЗАТВОРА! !!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 8 години

САМО АТАКА!!!

37

www

преди 8 години

Пратете всеки волен *** на фронта. На такива там им е мястото.

36

Анонимен

преди 8 години

Сидеров вземай си Чуколов, Гаджева и т.н. и заминавайте за Сирия да се биете с руските си господари. Имайте предвид, че руснаците много обичат такива балъци като вас да ги слагат на първа линия а те да се крият зад тях. Националният им лидер Путин издигна тази теза в руска военна доктрина съвсем публично по време на войната в Украйна.

35

Анонимен

преди 8 години

Там се бият: Асад, Путин, Иран и Хизбула срещу ИД, Ал Кайда, Ал нусра и Опозицията. Всеки срещу всеки отделно, например Турция срещу Кюрдите. Волен предлага да влезем в караманьолата с гол ***.

34

антов

преди 8 години

ТЕЗИ МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ! !!! КАКВО ЧАКА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ИЗМЕННИЦИ И РОДООТСТЪПНИЦИ? АКО НЕ ГИ СЪДЯТ, ДА ГИ КАЧВАТ НА ВЛАКА И ПРАВО В РУСИЯ! !!!!!!!

33

Анонимен

преди 8 години

АТАКА Е КОШМАРЪТ НА БОСТАН! Кюпеците и фуражките ги бие ток от АТАКА.

32

До Болен

преди 8 години

Въпрос с понижена трудност - каква е разликата между арабо-муриканските ИД и Ал-Кайда и ирано-бледухските Хизбула и Хутите? PS Има ли адже-ба някой мурикано-фил или бледухо-фил, който е в състояние да ми каже каква е разликата между тези два (така представяни ни) анти-пода???

31

***

преди 8 години

Значи според русофилите до колкото разбирам от коментарите тука : Хуизбула са добри ислямисти. Алкайда и ИД са лоши ислямисти така ли ? :D

30

Анонимен

преди 8 години

АТАКА Е КОШМАРЪТ НА БОСТАН! Фесовете и фуражките ги бие ток от АТАКА.

29

Анонимен

преди 8 години

Toзи на снимката е доказателство за провала на министър Москов и проблемите в здравната система.

28

до 22

преди 8 години

Според теб ИД и Хизбула не е ли едно и също ? Просто Хизбула като е съюзник на путин трябва да ги хвалим, да ги оправдаваме и да им простим атентата в Бургас ?

27

Георги

преди 8 години

Ама тука е пълно с платени *** и членове на гей дружбата. Оставете Волен Сидеров на мира , на светлинни години в умствено отношение е пред вас. Време е за следващия гей прайд. Само трябва да се снабдите с повече вазелин, дрога и силен алкохол.Полиция и политици/ Данчето Фандъкова/ са с Вас. Ако имате и знамена със свит юмрук ги изкарайте на показ.

26

Анонимен

преди 8 години

До Do 10Много глупости четеш в рунета и най-лошото е, че им вярваш като слепец на придружител.

25

Анонимен

преди 8 години

Българите със радост ще платим самолетните билети на русофилите желаещи да заминат да се стрелят с Асад, Хизбула, АлКайда и ИД :)