40

Анонимен

преди 8 години

Стииига бе! Млъкни! Толкова неверни неща бърбори години наред и продължаваш!

39

Ю

преди 8 години

До Анонимен"С толкова *** нация тази държава бъдеще няма"ююююююююАз се чудя как си още в България брат с тия Бойковски изказвания, даже как имаш още пръстчета да цъкат сладко глупости по клавиатурката...

38

citizen

преди 8 години

Доста е смешно е да гледаш читателите на днес.бе.ге, 99% от коиото са пълни *** и неудачници, да коментират Стивън Хокинг.Няма ли статии за вип брат-а и фермата. та да се включите където Ви подобава?

37

Анонимен

преди 8 години

Пичовии, човека просто е изказал хипотеза и е мнооого прав!!! Ние, с *** си кратуни не можем да стигнем до марс, а преставете си ако извънземни дойдат на земята, колко ще са напред с технологията! От друга страна, съществата са така устроени, че всяко по-сложно устроено същество се стреми да постави в своя услуга /разбирайте го всячески/ по-простите! Типичен пример е човека как е е...л майката на всичко друго живо на земята и понеже му е скучно е започнал да се самоизбива! Така, че хипотезата

36

Ало редакцията

преди 8 години

Престанете с глупостите, не го наричайте физик, той няма такова образование, той е футурулог, фантаст или там както им викат, но той няма зананията и ценза на физик, така че не принизявайте моля ви хората на науката с този шарлатанин... той е като маг Пена, Милена и Албена и всякаквите дето ги дават по кабеларките, но самоче е имал щастието да се роди в чужбина и да ги говори глупостите на повече маси и през по - гледани канали...

35

ахахахха

преди 8 години

До АнонименВ с ваксините ме спечели :) край на спора - обичам теб и всички с очилца вече! Ама кажи нещо и за тия с очилцата дето създадоха химическото оръжие, бомбите, финансовата политика, банките, ГМО-то ... да не говорим, че е толкова спорно изобщо помагат ли ваксините ..

34

Анонимен

преди 8 години

този, който е покорил безкрайния космос, за какви земни ресурси точно би ламтял?!Според мен в момента, в който една цивилизация стигне такова ниво, то тя е надраснала в много голяма степен синдрома Колумб.А виж изкуствения интелект е по-голяма заплаха, той ни е конкурент на местно ниво. И самия Хокинг вече не се знае в каква степен е обладан буквално от него. Уважавам го, но на него само мозъка му все още работи, превърнал се е в един бета тестер на МS и подобните.

33

Аз

преди 8 години

До 80И какво е астрофизика? Не ме весели повече моля те! Живота е тук и сега, ние сме част от тая Земя, ние сме част от природата тук. И статии като тази целят да ни ампутират от природата и да пратят мислите и мечтите ни някъде там към звездите, докато ни мачкат!

32

Анонимен

преди 8 години

Ахх този Хоукинг... вече си мисля че това което говори просто му е качено като мп3 файл в компютъра и просто се плейва а не неговия глас, който е компютърно синтезиран .. с други думи това е висшия изкуствен интелект завладял човечеството и говори през компютъра на Хоукинг

31

Феликс

преди 8 години

Уважавам го Хоукинг като мислител, ама не можаха ли малко по благопристойна снимка да сложат бе?!На тая снимка самият той изглежда като извънземен...

30

Аз

преди 8 години

Винаги съм знаел, че отличниците сте тънкообидни и злобни и смело браните всеки многознайко с очилца и раирана ризка! .... използвайте квантовите бля бля на село при баба повечко стига сте се подмокряли на филми с извънземни седнали на дивана на мама с костюм на Йода ;)

29

beni

преди 8 години

Ние си имаме планета!Да се махат тези,дето я унищожиха!

28

Анонимен

преди 8 години

Хокинг беше голям учен, докато разума му служеше. В момента е изпляскал тотално. Хората трябва да го запомнят с приноса му към науката, не с бълнуванията на един вече деградирал мозък.

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен - 59Да знам поне малко, както и някой филмчета, като - Hawking hoax в тубата :)

26

Анонимен

преди 8 години

И все пак те ще ви изпапкат. Не се надявайте, че като са толкова развити са станали вегани...

25

ш 55

преди 8 години

Идваш малко умен за тоя сайт, мястото за теб е nasa.gov - там ще си в свои води! И факта, че ти си осмислил теорията на относителността ме плаши! Неща които започват с "теория" и с течение на десетки години тази думичка не отпада , значи че теорията е недоказуема и измислица поне според мен! Което ме сеща за "теорията" за гравитацията и ме кара да полетя :)

24

До 33

преди 8 години

Аз пък съм съгласен с теб! А тия дето те нападат питам следното:1.Защо технологията, която говори вместо Хокинг не помага на други хора в това състояние?2.Къде е доказателството че този човек не е тотално аут и някой си не набира текст в гласова програма вместо него?3.Как се извършват математически и физични анализи от човек който е 100% инвалид?....Според мен Краварите го ползват като кукла за да поддържат потока от парици към НАСА и подобни да тече!

23

Анонимен

преди 8 години

И какво им пречи на извънземните да ни намерят и на другата планета ?!

22

Анонимен

преди 8 години

В същност Хокин е прав. Ако извънземните дойдат при нас първи, сме прецакани. Това означава че са много по развити от нас и технологиите им позволяват междузвезни пътувания. Не е задължително да са кръвожадни хищници, но ако приличат на нас по физиология е напълно вероятно и да им се сторим много вкусни. Изобщо не е задължително да им се комуникира с нас, а по-скоро биха ни похапнали. Не ви хрумвало, но често ли се замисляте какво си е мислил за света бройлера, който хапнахте за обяд?

21

Обективен

преди 8 години

Като му гледам *** разсъждения на този псевдофизик, ще излезе, че май той е извънземно и се е отделил от земната реалност. Т. нар. "извънземни" са всъщност поднебесните сили на злото, т.е. дяволът и неговите ангели, за които пише подробно в светото Писание. Никой да не си въобразява, че може да избяга от Бог и Неговият праведен съд!