59

Анонимен

преди 8 години

До Лил, ФранцияЕ, как са те пуснали в Лил? Там шмекерите и дармоедите ги гонят с ритник. Но щом ти си се вкоренил там, както лъжеш, значи и Лил вече е като твоето родно село, където все още вършите естествените си нужди до плета зад коптора, в който живеете.А момичето, за което си се загрижил, мно-о-о-ого отдавна не е момиче. И то не помни откога.

58

Анонимен

преди 8 години

Това ,че имам панелка ме прави богат в бЪЛГАРИЯ И НЯМАМ ПРАВО НА ПОМОЩ ПРИ БЕЗРАБОТИЦА !

57

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли колко дава държавата на безработен без право на обезщетение на които 4 месеца са давали на борсата по 200 лв . !?000000000000000 лвКак да не пцуваш!

56

Анонимен

преди 8 години

Обявявам гражданско неподчинение АЗ НЕ СЪМ РОБ да ви работим за пари които давате на бежанците без да работят

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 74Явно си се блъскала (са те блъскали) от ранна възраст. Не само ти си такава. Езикът ти е долнопробен, като не едни момичета около гарата. Да ти се чуди човек на самочувствието и на вярата, че някой ще повярва на вулгарното ти самохвалство и плитки, нелогични лъжи.

54

Анонимен

преди 8 години

Българина живее цял живот в мизерия и си трае !

53

Анонимен

преди 8 години

Може ли Аз да отида в Саудитска арабия и да искам да ми дадат условия за живот там откъде на къде а и да ми построи някои ЧЕРКВА да се молим

52

Анонимен

преди 8 години

Не може една баба пенсионерка да взема 200 лв. а на тия да дават по 1000 лв.Скоро робите в тази държава ще се събудят от хипнозата и това ще стане като доидат разпределените по квоти 2000 бежанци които ще получават по 1000 лв. срещу подпис без да работят нищо

51

Анонимен

преди 8 години

Не сме канили никого! Щом не им харесва, могат да си вървят!

50

Анонимен

преди 8 години

Страдам от болестта на Шмайзер. Боли ме шмайзера всеки път, когато амнести се изкаже за България.

49

до 86

преди 8 години

Това ,че сме тука не значи ,че сме прости не всеки е готов да зарежеи домът си макар и скромен и да тръгне по света да слогува на богаташите

48

Анонимен

преди 8 години

Къде беше Амнести когато народът на Сърбия беше бомбардиран с обеднен уран и подложен на жестоко ембарго? Тогава сърбите не бягаха като мишки, а с кръв защитаваха РОДИНАТА си!

47

Анонимен

преди 8 години

Чакайте бе това не са туристи които са си платили ол инклузив !Държавата не може да се погрижи за инвалидите си и социално слабите испанци та за тези ли

46

Анонимен

преди 8 години

И аз съм живял при комунизма и да ви кажа тогава които работеше живееше по добре от тези които не работеха ДНЕС имам комшии РОМИ живеят по добре от мен които си скъсвам *** от работа за 500 лв.

45

Анонимен

преди 8 години

...ами някой да ги е викал у нас?!Че и да ги храним, обличаме и ИНТЕГРИРАМЕ !!!Не ни стигат, които искат само ПРАВАТА си ,че и тези да мислим!А защо не ги питат, защо не минават като хора през ГКПП ,а тичат да се катерят по мрежите...Явно знаят какво искат, и как ще им бъде "дадено" тук...Арабите са свикнали да лежат, да мързелуват и да ги храни някой ...Ако е така,то тук хляб няма и за това искат в Швеция, в Германия ,Англия!А ние какво правим:болен здрав носи!Умно ,нали?!

44

Анонимен

преди 8 години

До До Анонимен 62Анонимнико, а към мен кой е "широкогърд", с "безгранично мислене", "сърдечен"?! Оставени сме в ръцете на безжалостни престъпници, на кръвопийска държава, на държавни мошеници, които в очите ни лъжат, а дойдат ли избори обезумяват в истериите си за високи места, защото в България властта е средство за неограничено обогатяване. Върлува ужасяващ, унижаващ човека, надменен феодализъм! Нещастен платен манипулатор!

43

Анонимен

преди 8 години

"Амнести Интернешънъл" е една престъпна, фашистка и античовешка организация, която трябва да бъде забранена, а престъпниците които я финансират и стоят зад нея да бъдат съдени пред трибунал!

42

Анонимен

преди 8 години

България не може да дава повече от колкото дава на своите граждани които плащат години данъци и осигуровки.

41

Анонимен

преди 8 години

Писна ми от тия НПО които само пискат и нищо не правятИ на нас белите ни се живее писна ни да работим залудо

40

Анонимен

преди 8 години

До До ЧекистИ аз искам! И искам безплатното здравеопазване, за което цял живот плащах, а сега демокраДите ми искат да плащам кеш. Искам 3000 лева за да си оправя зъбите, искам 5000 лева за да ми оправят ставата, искам 600 лева за рехабилитация - 60 лева е нощувката в наша благородна здравна институция, искам и 350 лева на месец за да си пусна радиаторите а не да ходя като ескимос, за позор на демокраДичните ни власти... И имам пълно право да искам, защото съм БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН! Или не?