15

Димо

преди 8 години

" Защо в САЩ решават проблемите си, като стрелят.. "Защото само с добра дума не става !Проблемите понякога се решават с пистолет и добра дума.И не само в САЩ...:))))

14

край

преди 8 години

Оръжията си имат и добрата страна. В САЩ никой няма да ти спре пред гаража или да те запуши така че да не можеш да тръгнеш, няма да те изпревари от грешната лента или да ти смига на магистралата когато пред теб има коли. Тези жестове означават "Аз съм Великан и ще ви газя". В Америка тако поведение се санкционира с Колт. Личноста се респектира много повече в Америка. Не я харасвам но това е добро.

13

Анонимен

преди 8 години

В Гюмри, Армения избягал от базата руски солдат ограби и изби 5 членно семейство, включително две деца на три и на година и половина. В Таджикиста вече трима таксиджии са ограбрни и убити от пияни руски войници. Тска, че *** да не злорадстват а да погледнат първо в руската ***.

12

Бомба

преди 8 години

А и бомби хвърлят, понякога атомни!

11

Анонимен

преди 8 години

МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ ВЪПРОСА С ОРЪЖИЕТО КАТО СЕ СЛОЖИ ЕДНА ЗАБРАНА КЪДЕ МОЖЕ И КЪДЕ НЕ МОЖЕ С НЕГО И СЕ СЛОЖАТ ПО-СТРОГИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛУЧАВАНЕТО МУ!!--------------------------------НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТАМ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГО НАПРАВЯТ, ЗАЩОТО ЯВНО ИМАТ НЯКАКВА ПРИЧИНА!

10

Анонимен

преди 8 години

300 милиона са и като почти всеки има оръжие да изперкат на година 100-на от тях започват да стават трагедии. Много от американците биха ти помогнали.

9

Анонимен

преди 8 години

На Обама култа към оръжията му пречел ,само че оръжията сами не убиват !По добре да беше си признал ,че с необмислената и куха толерантност към обратните -проблемите на тези психически и полово разстроени и сбъркани хора -не се решават, след като въпреки всичко те си остават озлобени аутсайдери ! !!!!

8

Анонимен

преди 8 години

МОТИВА Е ЯСЕН: ОТМЪЩЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЙ КРИВ КОЙ ПРАВ ВЕЧЕ Е ВСЕ ТАЯ, ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ СА В ГРОБИЩЕТО :D

7

честит

преди 8 години

Защото им е в кръвта. Англо-Сакса от какви хора е основан? Австралия и Нова Зеландия - затворнически лагери, каторги,изпращани са там най-големите ***. САЩ - какъв човек изпаднал и пропадалище трябва да си, че по онова време да захвърлиш всчико и да отидеш в прерията, където бандити, индианци и болести могат да те убият. Това са ***, хора брутални, аморални които са изгубили всичко и почват наново.Това са им предците, бащите на нацията, както те ги наричат. Е с такива бащи...

6

морски

преди 8 години

Всеки един убит американец е глътка свобода за останалия свят.

5

Анонимен

преди 8 години

Аз мисля, че и най-свестните може да опитат да решат проблемите си като стрелят. Ако хората имат такива мисли ги съветвам да отидат да поговорят с психолог за да не се получават масови стрелби. Има хора гадняри и ако работиш с тях може да се побъркат и най-свестните. Точно работодателите трябва да премахват гаднярите.

4

Едно ченге

преди 8 години

Интересно, ако убиеца беше заклал жертвите си с кухненски нож, ножовете ли щяха да забранят? Във Великобритания, от където е журналиста от "Дейли телеграф", всеки *** може да те заколи на улицата и ти реално не можеш да се защитиш, докато в "скапаните" САЩ, а и в доста други страни всеки законопослушен гражданин може да се пази сам с оръжие в ръка. Това е разликата между овцата и човека, правото да се защитиш, ако искаш недей, никой не те кара на сила, но не отнемай това право на другите.

3

Анонимен

преди 8 години

*** МНОГО МУ Е БЯЛА РЪКАТА НА ТОЗИ ЧЕРНОКОЖ :D

2

:)

преди 8 години

Ген ! Американците произлизат от изгонени от Европа престъпници и черните им роби. Нормално е !

1

Анонимен

преди 8 години

Това как си решават плоблемите американците си е тяхна работа.Проблемът е в това , че искат да учат цял свят как да живее точно те.