101

Анонимен

преди 8 години

Първата работа на новите демократични правителства беше да предадат на балканските държави списъците с нашата агентура в тях. Повече тези хора никой не ги видя. Сега ние не знаем какво става в Турция, Гърция, Сърбия, Македония. Какво ни кроят, тайните им планове. Имам всички основания да се съмнявам, че държавата умишлено се води към унищожаване и това е свързано с някое балканско разузнаване. Тия неща така случайно не стават в 20-21 век. Има си кукловоди,а българите са еничари,доброволни слуги.

100

Анонимен

преди 8 години

До bebokНяма да пустее ама ще е едно огромно гето.Което бавно ще се превърне в клоака.Според един индийски епос *** вече са си правили атомна война преди много години и сериозно са си намалили бройката.После пък е следвал възходът на белите.Може би историята просто ще се повтори.Те по принцип обичат да си се гърмят а и ще са ужасно много освен това измислиха плутоният който е отровен няколко десетки милиона години а 1 грам стига за цял град да изпука така че споко:) Бъдещето е светло.

99

Анонимен

преди 8 години

Инвестираме във вашето бъдеще-Ес..

98

Анонимен

преди 8 години

Ашкулсум!

97

istinata

преди 8 години

Abe koi govori za rosen plevnenliev???kvi sa tia prostotii.toi ima deca nali po temata.tva li iskash da kajesh

96

123

преди 8 години

Другари и другарки българи! Правете повече любов без презервативи ,не пийте абортивни хапчета анти-бебе. Не правете аборти! Правете и любов и деца!!!

95

Росен Плевнелиев

преди 8 години

България е мощна и силна и винаги сме първи във всяко отношение. България е важен фактор в региона и света. Аз съм най добрия президент изберете ме отново. Аз съм обединител на Нацията и духовен водач.

94

Бобо

преди 8 години

И какво като изчезнем?Много важно.Сега като сме в наличност нима сме полезни на някого?Тровим природата ,тровим отношенията помежду си.Каква полза от нас.

93

hjk

преди 8 години

Бях не зле платена в БГ, но не издържах на отношенията в работата ми. Избягвах да се карам с който и да било, работих усърдно, имах необходимото образование и повече стаж от другие, но винаги бях най-ниско при оценяването от колектива... Несигурността и стреса от оценяването не те мотивира да поемеш решителна крачка в личен план. Сега съм добре платена и навън, но близките ми много ми липсват, работата ми е добре оценена.

92

Терминал 5

преди 8 години

До 141Спор няма в големите градове на запад и изток е така ( мешана скара) ама я отиди в другите градчета които са отстрани да видим ще видиш ли повече от 10 човека не англичани и след това се пусни по северна България, Родопите дори и южна България където Хасково е столицата на турците в България. Няма оправия вервайте ми - гадно племе сме, затова всички успели българи на запад са го направили повечето сами, защото няма около тях българи да ги спъват и завиждат.

91

дебелогъз депутат

преди 8 години

Важно е 240 депутати да имат висок жизнен стандарт,всичко останало е бош лаф.

90

Анонимен

преди 8 години

България е там където са българите. Рзпръснаста и успяваща по целия свят. Нашите родни балкани са предадени на чужди племена от родни педатели, без битка ,без капка достойство и съвест в душата. Днес, България не е на балканите. Тя е там където са българите, разпръсната и успяваща по целия свят.

89

ма кво разправяш

преди 8 години

Направо ще настъпи края на света ако не днес то утре сутринта. Хайде да я видим тая чиста нация, която се е запазила?! В Лондон за една седмица я видях 2-3-*** англичанина я не, в Москва едно 40% говорят руски по-зле и от мен, в САЩ белите са малцинство (или ако още не са, ще бъдат съвсем скоро), в Германия са по-дърти и от нас и тихомълком поощряват емиграцията защото иначе икономиката им ще забоксува. Ама тука рев до небесата!!!

88

АТАКИСТ

преди 8 години

БЬЛГАЛИТЕ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ ЧЕ ПОДЛЕЖАТ НА ИТРЕБЛЕНИЕ ИЛИ ЧАКАТ СПАСЕНИЕ ОТ ГОРЕ---2025 ГОДИНА БЬЛГАРИЯ ЩЕ СЕ КАЗВА---*** БЬЛГАРИТЕ ЩЕ СТЕ В ГЕТА И Е ВИ ПОКАЗВАТ ТАКА КАКТА АМЕРИКАНЦИТЕ ПОКАЗВАТ СЕГА ИНДИАНЦИТЕ НА ТУРИСТИТЕ ---СЬГЛАСНИ ИЛИ НЕ ТОВА ВИ ОЧАКВА ОСВЕН АКО НЕ СЕ ПРЕБОРИТЕ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ СПАСЕНИЕ

87

da...

преди 8 години

една крепост предаде ли се от вътре-няма спасение! предадоха ни политиците още от времето на луканов и следовници - костов и всички след него- планът ран - ът бе гласуван тайно от цялото НС и вече действа. единствено жан виденов се опълчи срещу него и собствената му партия го отлюспи по най-долен начин.законът за количествените натрупвания и качествените промени си действа - в момента сме останали бедното "шкарто" от народа+минимален % богати *** - е как да продължим да съществуваме!!!???

86

Анонимен

преди 8 години

135,Не те е срам!Вероятно си от тези, които се подиграват на хората, работещи на по 2-3 места и надяващи се да успеят да създадат семейство и деца, когато станат 35-40-годишни. Защото по-рано няма да могат да осигурят жилище и що-годе приличен доход.Но ти си на мнение, че всеки, който се роди здрав и оцелее до към тригодишен, би могъл с юмручен бой да си осигурява прехрана около контейнерите за смет. Е, ако е така, пожелавам го на децата ти!

85

!

преди 8 години

Нещо невярно ли написах, че ми беше изтрит коментара??? Да грозно е но е истина! Обществото ни е от *** селяни, евтини к*рви, тарикати и джигити! Че и им се кефим на всичкото отгоре, жените искат да подражават, мъжете и децата също! Има и стойностни хора в тая държавица, обаче са притиснати по всякакъв начин! Как да не избягат от тук? Как да имат желание да отглеждат децата си тук?

84

Анонимен

преди 8 години

Незнам защо всички толкова много ги плаши миенето на чинии. Ами те там чантаджии си имат. Спецялно от балканите не им трябват меринджеи. Не е толкова страшно да си разбереш реалните възможности на западния пазар на труда. Да удар е по егото ама то си ни е нереално надуто.

83

Ала_Бала

преди 8 години

Само герберите ще останат, защото са сключили договор с Антихриста!

82

Анонимен

преди 8 години

Историята помни много нации, заличили се от лицето на земята поради някаква причина. нашата причина ще е най-вече нежеланието на българите да прогледнат какво ще се случи след 30 години. Също егоизма и нежеланието на българина да си развали удобството вкъщи с гледането на деца. Важни са купоните, колите, моренцата и кафенцата.