34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 42Да така е но най- много агенти или деца на такива има в ГЕРБ кво да правим

33

Шоп

преди 9 години

Родителите на децата от снимката трябва да бъдат глобени по няколкохиляди лева задето ги ангажират в политическа агитация и им насаждат етническа омраза.

32

Анонимен

преди 9 години

За разделени общества като нашето, арабските, африканските и др. подобни единственото решение е тоталитарен режим и репресия. Ако критичната маса от фундаменталисти и номади у нас беше по-малка, можеше и с по-леки мерки.

31

Анонимен

преди 9 години

Проблема е в КОРУПЦИЯТА на българската политическа прислойка, която употребява ромите за собствените си цели и затова е спуснала политически чадър над тях. РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНА, ПРАВОВА ДЪРЖАВА!!

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 34За каква гражданска война бе. Това недоволство трябва да е срещу лошия начин на живот у нас. Това с ромите са пълни глупости. Институциите да си вършат работата-престъпниците в затвора, а не полицаите и правителствата да защитават ромите- Твърдия им електорат. До сега си спомням един правилен протест естествено без резултат - Да се изгонят ЕРПтата.

29

иван

преди 9 години

На тия малки *** на челата им пише НАЦИСТ и погледа им е ЗЪЛ И ЗЛОБЕН

28

Анонимен

преди 9 години

Има нещо което ромите трябва да разберат - никой няма да има нищо против тях, ако те бъдат нормални хора! Под нормални хора да се разбира, работещи, учещи и спазващи закона хора - това е, не е толкова сложно и непостижимо. И твърдо не е вярно, че има конфликт между роми и българи, тук има голямо разминаване между начина на живот на ромите и всички останали! Няма етнически група в България, която да подкрепя това което правят ромите! Проблема се изцяло при ромите и само те могат да го решат.

27

до 25

преди 9 години

"Брюксел, БХК, Амнести... не защитават ромите, а идеята, че силните трябва да подадат ръка на слабите,"Е, видяхме колко им подадоха ръка, Франция масово ги депортираше, в Брюксел опразваха изоставени сгради със самонастанили се роми и пак в Белгия местен кмет извика DJ с мощна техника да гони катун със силна музика. Страхотни примери ми даде!

26

Анонимен

преди 9 години

Все едно ЕС да беше казал, че ще приеме България само след като САМА достигне 80% от стандарта на ЕС, построи си сама магистралите, реформира си органите и т.н. - това НИКОГА нямаше да стане (справка Молдова, Македония, Кавказ)....Горе долу така беше - имахме почти 80% от стандарта на ЕС, а в някои отношения бяхме и по добре. Но всичко това трябваше да се разруши по заръка на ЕС за да ни приемат там и да бъдем депо за евтина работан ръка и пазар за свръхпроизводството на западна Европа

25

Анонимен

преди 9 години

Брюксел, БХК, Амнести... не защитават ромите, а идеята, че силните трябва да подадат ръка на слабите, а не обратното, както чакат българите да се случи, а то НИКОГА няма да се случи....Това наистина е така и тази идея е позитив на членството ни в ЕС, въпреки че самите западноевропейци са лицемери с двойни стандарти и те не спазват тази идея. Но негативите са повече - мизерият която започна именно от какти сме в ЕС - проблема с ромите е следствие именно от тази мизерия.

24

Росен

преди 9 години

До АнонименАман от неграмотни хора !!!

23

Анонимен

преди 9 години

Turchin!Ei gi malkite na snimkata! Vmesto da gi zanimavat s rasisam i omraza kam malcinstvata oshte ot malki, moje na neshto mnogo po polezno da se nauchat gorkite deca! Aman ot Partiini Trolove! Takova neshto nqma v chujbina! Ima rabota za vsichki, a ne da plache europeeca za nqkakvi 17euro sociqlni, izobshto ako moje da se nareche pomoshti!

22

до 25

преди 9 години

Брюксел, БХК, Амнести... не защитават ромите, а идеята, че силните трябва да подадат ръка на слабите, а не обратното, както чакат българите да се случи, а то НИКОГА няма да се случи.Все едно ЕС да беше казал, че ще приеме България само след като САМА достигне 80% от стандарта на ЕС, построи си сама магистралите, реформира си органите и т.н. - това НИКОГА нямаше да стане (справка Молдова, Македония, Кавказ).

21

до 34

преди 9 години

Не сме чак братя, но да .. трябва законите да важат еднакво за всички.

20

Анонимен

преди 9 години

Nqma Balgari nqma Romi nqma Turci! Vsichki sme bratq! Molq da spazvame zakonite!

19

Китов

преди 9 години

Идват избори, преди които редовно се наслагва изкуствено "етническо напрежение". И "независимите" медии целенасочено и сервилнически доливат масло в огъня. Играете си със съдбата на България и продавате родината си за жълти стотинки. Сигурно и майките си ще продадете.

18

Анонимен

преди 9 години

Интересно къде се покриха Брюксел, БХК, Амнести... нещо не ги чуваме в последната седмица.

17

Анонимен

преди 9 години

Ще ви цитирам един руски поет, убит на 23 май т.г. край Луганск: Когато разрушават дома ти, когато ограбват труда ти, когато убиват жена ти и насилват детето ти, за мъжа има само един път - да вземе оръжие и да се бие за народа си.

16

toi

преди 9 години

Абе каква гражданска война?!?! *** ли сте? Защо пишете такива глупости? Това ли искате, това ли е целта? Кой има интерес от това?

15

ХХХХХХХХХХХХХХХ

преди 9 години

Истинате е,че при Бай Тошо кюнците бяха по-ниски от тревата--бачкаха най-тежката работа и нямаше право да се бунтува.Сега със тези евро-закони ни се качиха на главата-хем им плащаме рахходите..хем се бунтуват и искт да ни правят на кайма...Ще го търсим Бай Тошо--ще го търсим за много работи................