49

метал

преди 9 години

Путин е слаба ракия. Истината е Сталин, Хитлер, Мао. Избиваха милиони наред. Решаваха проблема с човешкия материал, дето днес е 7 милиарда. Мисля, че в Русия и Китай трябва отново да има железна ръкавица с която да бъде коригирана бройката на населението както при великите вождове, както сега става в С. Корея.

48

Анонимен

преди 9 години

На снимката по-горе: ББ и ЦЦ

47

Анонимен

преди 9 години

Malko posurnal mi se vijda drugaria Putin ( na snimkata), da ne bi da e dvoinikut mu.

46

Горо

преди 9 години

Интересно как изброяват една камара "диктатори", а пропускат най-голямата и нагла диктатура - САЩ, където може да се избере президент с ПО-МАЛКО гласове, където хората живеят в постоянен страх и доброволно се съгласяват на следене, лишаване от права в името на някаква уж-сигурност. БРАВО! По-добре свят като Венецуела, отколкото поголомно следене и пълна липса на фундаментални свободи!

45

до61ufkz

преди 9 години

Знаем,че е така.Повечето хора не са без мозък,че да вярват на такава пошла пропаганда.

44

До 58

преди 9 години

До Да беАми що не ходиш да живейш в тая велика русия щом е толкова велика? Ама то щото май и самите руснаци от тая велика русия ходят да живеят на запад а не във великата русия

43

Анонимен

преди 9 години

Много лесно е справянето с тези меки режими, просто Запада трябва да спре всякакви икономически, технологични и културни връзки с тях и те ще отидат автоматично в средновековието. Примера с Русия в която Запад наливаха години наред петродолари трябва да им е като обеца на ухото, че с хубаво не можеш да победиш злото а само можеш да го направиш още по-голямо зло.

42

Стамат

преди 9 години

Алберто Фухимори в ПеруВладимир Путин в РусияВиктор Орбан в УнгарияРеджеп Тайип Ердоган в ТурцияМахатхир Мохамад в МалайзияУго Чавес във Венецуела...Добавете и някой китайски другар.Точно тези другари ще ви ЕБТМКТЕ, другари западни Кончити и Ротшилдски ПДРСИ ;-)

41

Берлин

преди 9 години

"Тези нови авторитарни лидери често са стигнали до властта чрез сравнително честни избори."------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------А пък другарят Путин е стигнал до властта чрез сравнително честно назначение от КГБ. :)))

40

Ufkz

преди 9 години

В чем же заключается диктаторство Путина, если мы, россияне этого не ощущаем?Сталин был диктатор, с этим не поспоришь.Никто не боится выражать свое мнение, свободно ходим по улице.Может его называют диктатором потому, что он защищает свою страну как может и не распродает богатства страны? Убрал многих олигархов от власти.

39

Стамат

преди 9 години

"причудливи идеологии"?Браво, браво, другари западни пропагандатори ;-)

38

хор

преди 9 години

До ВасилевТи въпреки, че си психясъл тотално, държа да призная, че имаш попадения:) Наздраве!

37

Да бе

преди 9 години

С Путин или без него РУСИЯ Е ВЕЛИКА- И НА КАРТА, И НА БОГАТСТВА, И НА НАЙ-ВАЖНОТО - НАРОД! Какъвто ние отдавна не сме! За нас е непонятно това да отстояваш територия с милиони жертви, с глад и тотален недоимък. Затова постоянно измисляме критики срещу тази велика държава. Имало е в нея и лоши неща, така е. Но величието й е по-голямо. Почетете малко за Петър Първи - от там започнете и разберете кой какво е създал за страната си- сравнете с другите европейски страни по това време. Мишоци сме !

36

at

преди 9 години

spezialno Putin zastitava interesa na Rusia. Ako i nie imahme takiva politizi, napred stjahme da sme.

35

superMuzzy

преди 9 години

Ето тази статия е ярък пример за пропаганда!!Вие решете на чия страна!

34

(-_-)

преди 9 години

Въпросът е теб с кого би сравнил Левски, Одисей:)

33

Чекист

преди 9 години

Ся и Орбан диктатор :))))

32

Анонимен

преди 9 години

Спомням си много добре комунистическата пропаганда-дори тя беше по грамотна от сегашната.

31

советский троль

преди 9 години

Путин е демократично избран президент...

30

Анонимен

преди 9 години

В Русия харесват Путин, в Турция - Ер Доган, в КНДР - Ким III... азиатска им работа.