23

Анонимен

преди 9 години

Най лесно проблема го решават макетата като се пишат българи и албанци.Еднити при нас другите отсреща.както казават немците кайне проблем.

22

Анонимен

преди 9 години

Саудитска Арабия влива много пари в Албания и за пропаганда и за пътища. За съжаление, албанците най-вероятно ще са демографски победители в тоя район.

21

Тошко

преди 9 години

Кючуков щом е дипломат много добре трябва да знае кой "прави" революциите по света, кой направи Майдана, кой бута и Македония по този път...!!! А Лавров е в пъти по вече дипломат....и май не приказва празни приказки, за разлика от нашите папагали, ще видим какво ще стане.

20

Анонимен

преди 9 години

Добре де и като Македония "падне" и стане Българска територия. Кое точно ще е придобивката? Това,че Българския бюджет ще трябва да плаща и за Македонските пенсионери и безработни? Това че Българския бюджет ще трябва да отдели средства за ремонт на пътищата в Скопие и региона?

19

Анонимен

преди 9 години

Чисто теоретично, при война между Македония и Албания която е в НАТО, България и Гърция трябва да защитят члена на НАТО Албания.

18

Vanga

преди 9 години

Monkeydonia ke padne

17

до 14

преди 9 години

Мечтите са едно, реалностите друго.Сърбия не можа да спаси дори част от Косово, а ти смяташ, че ще се опита да се бие за Македония? Реално на страната на Македония са само Сърбия и Русия. САЩ,Гърция,Турция,Албания,Косово са на страната на албанците в Македония.В ммомента САЩ създават своя нов васал на Балканите-Велика Албания.

16

ЖороПърви

преди 9 години

Мда....2050 година- Европейският съюз прие в редиците си Албанско Скопие, и преименува бившия си член България в Нова Ромска империя...да не се чете Римска, тя е друго нещо.....

15

Анонимен

преди 9 години

Немога да разбера какво толкова е Македония? Нефт ли има там, злато, диаманти? Бил съм в тази държава, мизерия, който и да я завладее трябва да предвири разходите по издръжка на населението и.

14

Анонимен

преди 9 години

Македония, ако сега не си я поделят съседните държави, съвсем скоро ще бъде цялата на Албания предвид демографските процеси, които текат там. Не че в Българият текат по-различни процеси, де... Ще има промяна на границите на Балканския полуостров в близко бъдеще, няма начин. Населението, което е мнозинство в съответната държава, ще иска присъединяване към това, което то мисли, че е държава-майка. Да му мислим ние...

13

Анонимен

преди 9 години

Мое мнение че на Македония 100г.са много за да ги завладеят нотално шиптерите.Не давам повече от 20г.Въпросът е кой ги надърви на пангара и ако те искаха отделяне сега да си сърбат попарата.

12

ШибиРиби

преди 9 години

Аре братие, 2016 гОдина МАкедония Бугарско ке биде! Ке биде!

11

Анонимен

преди 9 години

На Балканите има 3 боеспособни редовни армии като численост и въоръжение-Турската,Гръцката и Албанската.1-2 паравоенни формирования като АНА(Албанската Национална Армия) и мобилни наемни джихадисти от конфликтите в Близкия Изток-Афганистан,Ирак,ИДИЛ и т.н.Останалите балкански страни са просто статисти с точно определени политически реплики в случая с Македония.Основният продуцент и режисьор на филма "Македонски Майдан" притежава военна база в Косово и държи всички балк. страни в шах и страх.

10

Анонимен

преди 9 години

Ако Македония стане цялата албанска това ще провокира голяма война, защото нито сърбите,нито гърците ще се съгласят. Мечтата и на Гърция и на Сърбия е да обща граница както по времето на Югославия, а това може да стане само при едно разпадане на Македония

9

Румбо

преди 9 години

Лавров каза нещо,което стана ясно още през 1998,когато САЩ отцепиха Косово от Сърбия-Македония е обречена!Ако Македония влезе в ЕС и НАТО шиптърите ще я погълнат по мирен път.Ако не влезе-с бой и може би не цялата.И в двата случая няма положителен изход .Всъщност и у нас ще стане същото,но малко по-късно.По време на Косовската криза САЩ обявиха,че нациите на Балканите са перспективни(албанци,турци) и неперспективни(сърби,македонци,българи).Перспективните се подкрепят,а неперспективните-да умира

8

Анонимен

преди 9 години

Нищо няма да се разпада.Албанците ще вземат цяла Македония до 100 години. Ще прогонят макетата, както прогониха сърбите от Косово.Русия е на страната на макетата, а САЩ са на страната на албанците. САЩ просто са по-силни и с помощта на европейските си *** ще постигнат своето.

7

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Сега разбирате ли защо предпочитаме Русия ?

6

Анонимен

преди 9 години

Каквото кажат САЩ и който НПО служител си изберат това ще стане с Македония и този ще стане премиер или президент.Иначе Косово кипи и е жадно за македонска кръв(Куманово и убитите македонски полицаи).Косово никой не може да го барне в момента,нито ЕС,Русия,Китай,Индия,защото там има база на САЩ(НАТО).

5

до 2

преди 9 години

Много правилно колега. Това е известно много добре на политиците но те извъртат проблема в друга посока, защото американците имат интереси в Косово и каквото наредят на нашите дупедавни политици те това говорят.

4

Венко

преди 9 години

Жоре ,напълно съм съгласен с теб и бих добавил само че и в NATO ще бъдат и ЕС.