46

точка 10.

преди 9 години

Както винаги ЕС лъже. Русия не участва в гражданската война във вече бивша Украйна. Русия няма войски в Украйна. Русия няма действия в Украйна. Точно обратното, с изпращането на 300 американски десантника в Украйна, Сащ грубо нарушават Минските споразумения. Точка 10. забранява присъствието на чужди войски и наемници на украинска територия.

45

до 101

преди 9 години

Да, няма никакви доказателства за това, колкото и да не ти харесва това! Чети малко западни журналисти, които осмиват такива твърдения!

44

Стамат

преди 9 години

Не знам колко е обширна статията на "Файненшъл таймс", но знам със сигурност, че е пълна с лъжи, типично по "западному" ;-)И... има ли още хора, които вярват в "Русия е агресор!"? Дори на запад? :-О

43

Анонимен

преди 9 години

Глупости!!! ЕС не е натиснал Киев заради "руската заплаха", която никаква не се вижда.Натиска го заради все по-голямото участие на утра радикални елементи в управлението. Закони, които героизират убийците от УПА и т.н.Дори поляците, които искаха да доставят тежки оръжия на Киев вече са казали, че "не можем да поддържаме този Киев, които прославя убийци".Крайно време е журналистите да се събудите и да пишете факти, а не приказки!

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен89Практиката показва,че досега само те са налагали със сопата,предполагам,че и на такива,като теб могат да осигурят някой между очите

41

Анонимен

преди 9 години

Съвременния Човек не го интересува дали е руснак,украинец,американец или германец.Той иска да е здрав и да живее добре.Светът вече е много малък да се делим на националности и да си ги мерим.

40

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е България да започне да се държи като страна - членка на ЕС, а не като щат на САЩ!Време е да разкараме *** и окупационните американски бази, да се обявим за добри търговски отношения на ЕС с Русия, и да покажем че сме суверенна държава, а не американски марионетки!

39

(-_-)

преди 9 години

И как точно притиска ЕС? Като заявява, че ако се правят на хитри, Путин ще ги тупа.. подстрекатели!

38

Анонимен

преди 9 години

Украинците им намериха цаката на руснаците.Вместо да се млатят казаха на Путин ;Заповядай анексирай нови територии и започвай да плащаш пенсии.И Путин спря да анексира нови територии.

37

Анонимен

преди 9 години

До Василев 63Като е от ЦРУ, защо му измисли толкова арабско име бре ***? :D

36

Операция

преди 9 години

Принуждаване към мир.

35

Виктория Нуланд

преди 9 години

***, ***, *** me Putin. Pleas!

34

Виктория Нуланд

преди 9 години

***, ***, *** !

33

Виктория Нуланд

преди 9 години

***! Поднесахме Украйна като сьомга на сибирската мечка.

32

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Най-после!.. Не знам, дали си давате сметка, но това е една хубава новина. Европа разбра, че трябва да усмири тия в Украйна, ако не иска конфликтът да излезе от контрол. Разбра, че САЩ целят тъкмо това, както и марионетното им правителство (хунтата). Претеглиха нещата и решиха...най-после да действат в свой интерес. Просто им трябваше време, за да осъзнаят, какво могат да си докарат, ако се подчиняват на някой, отдалечен на един океан от тях...

31

Василев

преди 9 години

Клекнахме като мишки, а и това беше правилното решение!Аген Райън Блюджоб, ЦРУ!

30

Анонимен

преди 9 години

Киев. Въпросът за присъединяването на Украйна към ЕС не стои на дневен ред. Това заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер по време на срещата на върха ЕС-Украйна в Киев

29

Василев

преди 9 години

Glory of the Russian Federation !

28

Анонимен

преди 9 години

Glory of the Russian Federation!!!

27

:)

преди 9 години

И победителят е.... Владимир Путин !!! Шахматист срещу момче от гетото - наистина неравна битка.Лошото е, че ние отново сме в редиците на губещите и този път ще го отнесем много лошо.