54

До 2 Анонимен

преди 9 години

Да отговаряш на въпроси задавани от обществото към държавния глава не е пряка демокрация. Пряка демокрация е да се правят референдуми като в Швейцария и за най-малките неща. За пример давам закупуването на допълнителна военна техника, както беше със самолетите за армията им.

53

Путин

преди 9 години

АЗ СЪМ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ !!!

52

проруска

преди 9 години

За какви американски ценности говориш, ***? Да не ти е изпила чавка мозъка?

51

боц

преди 9 години

Отговора е много лесен - с насаждане на "демокрация" чрез военни действия и разрушаване на държавността на страните, които не им играят по свирката.

50

Анонимен

преди 9 години

САЩ дето си трепат ежедневно афроамериканското население,имат 3 000 000 затворници,поддържат концлагера Гуантанамо,40милиона( живеят под прага на бедността-такива американски ценности да си ги държат в "демократичен" САЩ.

49

Анонимен

преди 9 години

КТБ е напълни с държавни пари кабинета Борисов 1.КТБ е опразни пак Борисов и Доган, за да свалят Орешарски.Така Борисов си гарантира с пари 2-ри мандатизтегли 16 милиарда и сега никой не може да го хване за шлифера.Мнението ми ще бъде изтрито от дежурния толераст на този сайт

48

Анонимен

преди 9 години

*** вашия господар умира , скоро ще ви пратим в Белене на почивка за вечни времена..

47

Анонимен

преди 9 години

Да се надаме, новата версия на Путин да обича водчицата, а от янките и папер няма да остане!

46

майтап Уили

преди 9 години

За американците не знам, но по добри депутати от руските военни няма. Тази година ще покажат на американските дипломати новата ракета РС-26, наследничка на "Сатана" която се противопоставя на ПРО системите. И така ще има мир и ще пребъде.

45

Колчо

преди 9 години

"Как американската дипломация постига американските ценности?"Та то е ясно , с бомби

44

чест и гордост

преди 9 години

За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети ни бомбардираха през Втората световна война. Бяха убити над 4200 души. Ако не ни бяха бомбардирали, ние щяхме да потънем в неизвестност. И никой нямаше да знае за нашето съществуване. 70 години по-късно, като благодарност за бомбардировките, ние станахме васали на американците и доброволно си подлагаме долната част на гърба за третиране от тяхна страна.

43

Анонимен

преди 9 години

Ех беше едно време аюериканската мечта

42

Анонимен

преди 9 години

На 9.05 сега кой последно ще застане гордо до *** освен Ким Дебелио? Останаха ли на Джуджи приятели? Че като гледам и Иран и Куба започват да се освестват...

41

Анонимен

преди 9 години

В момента в който се измисли друго вместо монетарната политика и валутите вече нямат значение,света ще се отърве от тази ''политика''.Това не е политика!Това е налагане а световен ред спрямо стандартите на САЩ!Защо биткойна не успя?

40

Анонимен

преди 9 години

***, да сте видели някой под статия като тази да пише "Обама е велик", "Да живее САЩ" и т.н.? Виждате ли колко си личи кои са платените. Нещастници, надпреварващи се кой да лапне на Путин фамилията.

39

русофил

преди 9 години

Пази Боже!

38

лъжи

преди 9 години

Обама лъже за руската заплаха. Обама лъже, че не подслушва Меркел. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Саддам.

37

Анонимен

преди 9 години

Дипломация няма просто,защо пишете глупости?!Има налагане на воля от САЩ към целия свят!

36

без ценности

преди 9 години

В Сащ няма ценности! Войните ли са ценност? Корупцията ли е ценност? Липсата на нравственост ли е ценност? Подкрепата на фашисткия режим в Куев ли е ценност? Бедността ли е ценност? Зависимостта от Уолстрийт ли е ценност? Алчните и крадливи банки ли са ценност? Расизма ли е ценност? Завладяването на света ли е ценност? Тоталното подслушване на света ли е ценност? Цру, най-голямата терористична организация в света ли е ценност!

35

Румбо

преди 9 години

Докато Обама се научи на политика и втория мандат ще изтече...То не е като голфа,да блъскаш като улав целия уикенд и после 5 дни почивка до следващия!