132

Анонимен

преди 9 години

Говорителката на Белия дом Джен Псаки днес на брифинг заяви,че САЩ силно се надява Русия да не продава на Иран системата С-300 ,защото това щяло да наруши равновесието в региона.

131

Арбалет

преди 9 години

В България вече има чети. Предстои обединение. Цел - незаконно забогатели чорбаджий с големи чардаци и мерцедеси отпред.

130

Анонимен

преди 9 години

Външния министър на Великобритания Филип Хамънд заяви по повод започналите преговори в женева по иранската ядрена програма,че от успешното завършване на преговора зависи уреголирането на ситуацията в Украйна и падането на санкциите срещу Москва..Те затова значи е било всичко зяаради онова прокълнато чергарско сатанинско племе дето се самообяви за (избрано) се води мръсната война в Украйна и измират невинни хора и се налагат санкции на Русия .

129

Анонимен

преди 9 години

До Естет ИкономовПадаш си по Джуджи и алкохола. Обаче Джуджи няма да ти плати ракията и парното.

128

Анонимен

преди 9 години

До ЧетникЧетник от четене ли идва или?

127

Естет Икономов

преди 9 години

Обама Обонго Мбабоне е най-демократичния американски президент, а най-красивия негов подгласник е най-демократично ухиления т.н. български президент Расим Асанов от с. Плевня-Гоце Делчевско.

126

Четник

преди 9 години

Вместо да се занимаваме с Украйна, трябва да помислим за българите в сърбия и така наречената македония. Това което прави държавата за тези хора от нашия род и кръв е просто подсъдно! Няма значение че сърбите ще ни се ядосат, ние като държава сме длъжни да подпомогнем бедстващото българско население в западните покрайнини и в македония. сърбия знае много добре че това са наши земи. Докога ще дреме Лъвът!

125

Анонимен

преди 9 години

Blue power of Podueneville!

124

Анонимен

преди 9 години

Посеренко да си поръча американски памперси и това е. Ако му трябват доброволци да му пратим нашата Пастирка, та белким се отървем от нея

123

Дедо Ушко

преди 9 години

Ушанката е практична и топла шапка за северния климат. Изпобзват я и в САЩ, а най-вече е в употреба в армията на Украйна, като част от униформеното облекло. Какъв е сложния проблем който вие така яростно дискутирате на идеологическа осново, а чалгаджийчета?

122

До мечтател

преди 9 години

Ще им видиш гърбовете на полета за Тел Авив, само да ни запуши чергата.

121

Мечтател

преди 9 години

Кога ще видим и нашия военнолюбив главнокомандващ във военна униформа свирепо усмихнат, до него външния министър Дениъл Митоуфф с каска М-88 на главата и с М-16 в ръце, а по-назад бронирания трабант на Соломона, а най отгоре грее Слънцето на неотразимия БМБ.

120

ОП

преди 9 години

Защо Русия никога не е била демократична? Ами това е съвсем умишлено. Размиване на самоопределението сред народа с цел лесен контрол. За съжаление това е съдбата и на многохилядните да не кажа милионни наши съграждани там. Имам впредвид корените на населението. Русия няма интерес от демократични норми, защото палитрата от народи , предимно българи, ще родят успешна държава. А това заплашва олигархията. Планът е такъв от царизма още.

119

дърт комунист

преди 9 години

Нашите другари в Русия и Украйна в името на парата са готови да си погубят държавите.

118

Петков

преди 9 години

Порошенко има 2 опции1. Да виси с краката надолу2. Да виси с краката нагоре

117

Степан Стефаненко

преди 9 години

Хайл Порошенко, юбер алес

116

демос

преди 9 години

Войната между Русия и Украйна не е война между народа,а война между червената олигархия на двете страни.Украинците осъзнават това и не искат да се жертват за мафията...

115

ДО 150

преди 9 години

Ако така се разсъждава то днешна България е на мястото на Тракия и Византия.

114

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 159 "Ако не си разбрал из целия ЕС живеят руснаци и още други пътуват на там ,вероятно сивиждал някой от тях да носят сакралните ***" :))) Аз съм Емил Боев! / ако не си на 25 и знаеш кой е той /

113

Бай ви Ганя

преди 9 години

По нескопосано написана статия с клишета и с финал от няколко опорни точки не сме чели. Ако това е свободната журналистика на западната демокрация по добре да бягаме докато е време. Все едно чета Работническо дело от преди 1989 година. " Може спокойно да издигнат сега лозунга " Демократи от всички страни съединявайте се" вместо Пролетарии -както бе по време на социаллизма. Сега е даже по-лошо.