79

Анонимен

преди 9 години

Роска, а тебе къде предпочиташ да те поставим- до мумията на другаря Борисов или до статуята на другаря Живков?

78

МАЙКАТАСИТРАКА

преди 9 години

В кой музей ,бе комунистическо *** ? Баща ти -в ОК на БКП Благоевград !!! Ти КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР !!! И ми говориш за музеи !!! Ти си за музей,ТИ !!!!

77

Анонимен

преди 9 години

"Да поставим комунизма на мястото му - в музеите!"..........Другарю Плевнелиев, ... НАРОДА казва кое-къде да се постави.Ако народа иска комунизма да се върне - така и трябва да стане.

76

Анонимен

преди 9 години

Първо нямаше мизерия и второ тогава се случи модернизацията и индустриализацията на държавата. От аграрна България се превърна в държава с индустрия. Нямаше депресии, нямаше отчаяние, дори другомислещите бяха щастливи заради вярата в тяхната си кауза. И да имаше и здравеопазаване и Лекари и Съдии и Банкери и Учители - уважавани и достойни хора Сега да видим какво представлява България... кажи ми само пет имена на уважавани публични хора

75

реалист

преди 9 години

Този комсомолец пак ръси глупости цял ден

74

владетеля

преди 9 години

не можем да говорим лошо за комунизма.Той вреди само не тези ,които са неспособни да се трудят и да бъдат справедливи и мислят само за собствения си джоб.Тези които са против комунизма са фашистите и убийците-помислете добре,защото това е самата истина????ге не помагат на народа да живее нормално,те са против него и го използват като роби!!!!!

73

Анонимен

преди 9 години

А за жертвите на демокрацията кой ще вдига паметник и ще се прекланя пред паметта им?????Цял ден ни заливат със статии навсякъде за Народният съд.Били избити ей така от ***!!!!А,драги ми йезуити и господа и госпожи демократи ДВЕТЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ-едната след Първата световна,другата след Втората световна война,КОЙ ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ПЛАЩА?????Отново народът ли???Или дайте както сега -БЕЗНАКАЗАНО,БАНКЕРИ,ПОЛИТИЦИ и куп ДА ГРАБЯТ И ПЛАЩАЙ НАРОДЕ ЦЕНАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!

72

Анонимен

преди 9 години

Докато има бедни и ограбени, комунизмът няма да е в музеите!

71

До 94

преди 9 години

Не се притеснявай и ти ще остарееш и ти ще си болен и ще имаш нужда от социална система, защото никой не е по-голям от съдбата си и когато си мислиш, че си хванал Господ за шушляка, ооо изненада ще разбереш че човешката солидарност има значение. Желая ти интересно бъдеще :-))

70

DreamTheater

преди 9 години

Японците предпочетоха атомната бомба пред комунизма.Представям си, какво би представлявала Япония, ако руснаците я бяха окупирали!!!!!!Ако в България бяха дошли англичаните вместо съветските окупатори-сега щяхме да сме "Швейцария на Балканите".

69

болшевики

преди 9 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Близашки е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП.

68

Анонимен

преди 9 години

Комунистите трябва да благодартя на демократите ни (които редовно плюят по форумите), щото в Румъния преходът протече по по-различен начин.Справка - другарката Чаушеску и другарят Чаушеску - до стената.

67

До 79

преди 9 години

Това че ти се изкарваш жертва си е психическо отклонение. За нито едно от изброените не е виновна демокрацията, а човешката глупост, мързел и безотговорност.

66

до 87

преди 9 години

Плевнелиев не може да чете обективно историята, а само така както му изнася.

65

Анонимен

преди 9 години

Така наречените ни "демократи" трябва да благодарят на комунизма, защото четвърт век след падането му, все още има с какво да оправдават собствената си некадърност.

64

Топол

преди 9 години

Въпреки че Ленин е ционистка ***, има една много правилна приказка: трябва първо класово самоусъзнаване на масите! Е драги ми читатели, капитализъма е за богатите, останалите сте роби ама явно още не сте го осъзнали. Още 5-10 годинки демъкрация и ще се върнете в лоното на истинските социални идеи. Не че няма хубави черти демокрацията: примерно безплатно саниране на жилището с последващо отнемане. Е като ви изкарат от дупките ви мишки, ще видим кой е за музея. Ще роните сълзи за Бай ви Тошо.

63

Марин

преди 9 години

Паметник за жертвите на комунизма, построен от комунисти, рожби на комунисти, бивши агенти на ДС, които сега се изкарват най-големите жертви на комунизма.

62

ком. сек.

преди 9 години

надявам се да поставим на същото място и фашизмът ,който започва да блика от различни места в целия свят...

61

Анонимен

преди 9 години

да не забравяме комунизма , какво направи , но да не забравяме и демокрацията какво направи , емигранти , безработица , разбити семейства , "достойни" старини и много други "придобивки". Това е обективно четене на историята господин президент с апартаментите в Гърция

60

РПсатрап

преди 9 години

По време на така наречената демокрация(25 години) България от 9 млн. население(1989г) стана 7 млн.(2015г) -липсват 2 милиона Българи - само Плевнелиев и Борисов знаят колко хиляди са убити от демокрацията!