35

Анонимен

преди 9 години

КОИТО ГИ СЪЗДАДЕ ДА ВОЮВА СРЕЩУ ТЯХ МЕН НЕ МЕ ИНТЕРСУВА КОИ СЪЗДАДЕ КОСОВО САЩ БОСНА САЩ ИДИЛ САЩ АЛ КАИДА САЩ

34

USSR

преди 9 години

Алоууу , американските подметки , какво НАТО ще ни защитава бе , я вижте хубаво снимката !!! Какво правят тея американски камуфлажи и тея М-4ки в жихадистите ???

33

Анонимен

преди 9 години

Босна, Косово - с най-много потенциални джихадисти? А кой е виновен за сегашното положение? Кой позволи безнаказано да се рушат стари православни църкви на Балканите? Кой бомбардираше Белград? Сега се стреснаха западните политици, защото заплахата стана всеобща. Късно е, много късно! Милиони са вече в Европа. Културата й, цивилизацията й не означават нищо за нахлуващите пълчища. Те се нуждаят от храна и пространство за лавинообразното нарастващото мюсюлманско население. Няма кой да ги спре.

32

Нострадамус_New

преди 9 години

Ще го създадат точно на Путин ден, Шестък, 36-ти.

31

Анонимен

преди 9 години

по добре част от светска турция отколкото ислямска "държава"..не се знае какво са решили "богоизбраните" с големите носове.

30

Анонимен

преди 9 години

В България има мюсюлмани и то доста. Искахме да ни направят джамия в София, близо до властта, но не... Искахме училище, с определена програма, а не имамите да ходят в арабския свят при уахабитите. Естествено там се запознават както всеки се запознава със съученици. Но не стана нищо подобно. Сега ще обикалят разни по села и паланки и Пазарджишки сектанти. Българинът не иска да е добре, а комшията да е зле. После другите лоши.

29

ХХХ

преди 9 години

Тъй че тъй ...те идват , ние ги пускаме в държавите си ! После ще ревем ама ще е късно ! Народа не ги иска защото знае риска , но управниците нали не ги е*е за народа и приемат всякакви потенциални терористи ....понеже се лапат доста пари ......а като опре *** до г*за те първи ще избягат по топлите страни !

28

АТАКИСТ

преди 9 години

до 37Нямам какво да губя!Миришат ония, които има какво да загубят!

27

Въздухаря

преди 9 години

До АтакистМИРИШЕ ЯКО БРАТ ТА НЕ СЕ ТРАЕ!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Ако не излезе от ЕС и не влезе в съюз с Русия, България ще се ислямизира. Целта на САЩ е България да стане част от ислямкси ЕС или от Турция,

25

АТАКИСТ

преди 9 години

Аз знам само едно- може да ме мобилизира само оня, който напада моята Родина. Взимам Калашника под номер 32-10 от 4-ти батальон трета рота трети взвод от ШЗО- то в Плевен и не ме интересува джихадист ли си, хамериканец ли си.

24

Ружди

преди 9 години

Искам да сам истенски свободен като пичовете от снимката . как мога да стана джихадис ?

23

rom pz.

преди 9 години

na balkanite shte stanat islamisti na kykovo loto 500 godini ne sme stanali islamisti ta segali lazat i manipolirat naroda

22

За добро ти казвам

преди 9 години

До 22 о.з автоматчикПиши пиши още глупости да дойдат у вас тия "Качулатите" да ти разхвърят шошоните и терлиците от село... *** ли си къв си не мога да разбера?

21

До 20

преди 9 години

А бре, льольо!Онази република призната ли е международно, та която и да е институция да има основание да се намеси?Историята на конфликта там е сложна, да не говорим пък затова как навремето се е изложил Макариос. Не че не съчувствам на хората там, но трябва първо да се мисли, после да се действа. И най-вече, преди да действа, всеки да поразсъждава по въпроса: "Кой губи и кой печели от това, което ме карат да направя?"

20

tyr4in

преди 9 години

a zashto vmesto na balkanite da ne otidat na zapat kam po bogati darzavi to pri nas bednotia.

19

соня

преди 9 години

Не ислямска държава а щатите искат да направят ислямска държава на балканите с център България. Не напразно тук пристигат толкова много бежанци. Ходят в западна Европа а от там пак ги връщат у нас. И ния вече не можем да се отървем от тях.

18

Пишман Солдат си!

преди 9 години

До 14 Кво имаш у вас??? Един "Макаров" с гангренясали патрони от 75г Крадени от милицията и Ловна пушка 12 кал. А кам ти РПГ-7 а Кам ти Ак-74 от къде бе сило???? Като "Кинтекс" продадоха всичко... а и да добавя България е дала доброволно на Украйна СПГ-9 пр. България 46бр.

17

Анонимен

преди 9 години

Няма основание да се тревожите, скъпи съотечественици!Кметът на Лондон много точно е описал онези нещастници - мъжеподобия няма как да стигнат до тук! Въпросният кмет им е дал много по-точно определение - не е това, което "деликатният" Днес.бг съобщава. Прочетете в "Блиц" какво точно е казал човекът.

16

Анонимен

преди 9 години

Интересно кой си мислят че ще им дава пари на тия?Ако нещата продължат в същият дух нефтът ще 5 долара за барел.Без чуждестранен спонсор ще изпукат от глад.Интересно що не са им пуснали ебола?Ще бъде забавно.Изведнъж ще обикнат всички видове доктори хахаха