485

Анонимен

преди 9 години

Ах мале, Ционисткият строй се разпада, особенно с оглед на вчерашното нападение на Хизбуллах над Израел, в окупираната част на Ливан

484

Анонимен

преди 9 години

STIGA S TAZI AMERIKA I TOZI ZAPAD. OT GODINI GIVEIA NA ZAPAD I POBVERVAITE NE E TOVA KOETO SE PICHE PO VESNICI I TELEVIZIA. KAPITALIZMA I GESTOK I SAM GO IZPITAL VAPREKI CE SE PECELIAT DOSTATACNO PARICKI DA GIVEECH DOBRE. TUK SVOBODATA E MNOGO, MNOGO OGRANICENA OT BULGARIA. NAVSEKADE TABELKI I UKAZANIA KAK DA GIVEECH...

483

Анонимен

преди 9 години

До морскиСАЩ бомбардираха Югославия със съгласието и на Русия, тъпчо.Или не си чувал за резолюция 1244 на Съвета за сигурност, на който Русия е постоянен член с право на вето.

482

Близък Изток

преди 9 години

И какво, Русия ще се присъедини към Иран, добре дошло за Иран, нима успяха да сломят тази страна, тъкмо ще създадат своя СВИФТ и нищо чудно други страни да се присъединят към тях, като Гъция или Турция например, а това означава и Кипър и редица други държави, с една дума Запада сам си копае капана в който ще падне, само с продажба на Айфони не става

481

Анонимен

преди 9 години

До 632 :Не е въпроса в печалбата.Смяташе ли България печалби когато воюваше три войни за Македония?

480

до 635

преди 9 години

Русия ако поиска за срок от две денонощия ще превърне ИД в лунен пейзаж, но неиска да се меси защото тази война е подготвена, захранена и провеждана от щатите.

479

Az

преди 9 години

Де тоя късмет да резнат SWIFT - а ! Просто искам да стане час по-бързо, да се развържат ръцете на Путин да действа. Като за начало да даде оръжия на Асад да изтреби ислямистката *** ! Падне ли този фронт САЩ ще дадат назаден.

478

до -аз

преди 9 години

едностанчив си.Я руский е по точен и конкретен.

477

Анонимен

преди 9 години

Манипулирайте соросоидченца, манипулирайте, но ако има кой.Май вече е време да спрете да се хабите, че няма възвращаемост на вложения капитал, а знаем, че Сорос стриктно следи за това!

476

Анонимен

преди 9 години

Смърт на фашизма!Да живее социалната демокрация!!!Сащ ес и нато са фашисти подли лъжци411А масата българи са ***!

475

Няма нужда !!!

преди 9 години

Няма нужда от такива санкции!Просто е въпрос на време (и то не много време) всички институции Русия да се разпаднат. Тогава единственото спасение за Русия ще бъде, да предаде Путин на съда в Хага, да отговаря за престъпления срещу човечеството.

474

морски

преди 9 години

Такива санкций трябваше света да наложи на САЩ когато бомбардираше Сърбия и изби хиляди цивилни граждани,жени и деца.Агресора вика,,накажете агресора".

473

Анонимен

преди 9 години

Това трябваше още с окупацията на Крим да направят, ако го бяха направили въобще нямаше да се стига до сегашната ситуация, да не говорим че вече има и предложение за забрана на вноса на руски суров петрол в ЕС, това ще е още по-страшно

472

Анонимен

преди 9 години

САЖД и Еврогейвете ги е страх най-вече от собствените народи. Та вижте в Париж каква касапница стана и то за един кирлив вестник. Путин просто ще драсне клечката с кибрита на прогнилата гей-община. Ще спаси света.

471

Анонимен

преди 9 години

Да, страшните САЖД задушиха КНДР с люти санкции. Та сега Ким има ядрено оръжие и междуконтинентални ракети - на туй отгоре се гаври с интернета на САЖД-ите и ги бъзика като последните балъци. Мислех си, защо Путин не се обади на Ким и да го помоли да бие два три шамара на маймун Обама? Не, Путин не е чак такъв звяр.

470

Анонимен

преди 9 години

От подобни мерения на мускулите и други части на тялото, винаги и най-вече го е отнасяло народонаселението. Примери в последните 100 години колкото щеш. А при по-внимателния прочит на историята наяве излиза и простичката истина, че и на Запад, и на Изток, този факт никога не е тревожил и спирал управниците!

469

Анон

преди 9 години

"Изразяваме безпокойство във връзка с влошаването на сигурността и хуманитарната ситуация в Източна Украйна. Осъждаме смъртта на мирни жители по време на безразборния обстрел на украинския град Мариупол на 24 януари 2015"А смъртта на вече стотици мирни граждани, подложени на невиждан и безразборен обстрел на Горловка , Донецк, Луганск и т.н. осъждате ли!?

468

тиква

преди 9 години

До petko.noshkovтака да .И на мен ми е мъка за нещастните хорица.Един ненормалник със свитата му.............То не че други такива липсват.Нищо не му костваше да остави украинците да си трошат главите с ЕС.*** пусти имперски мераци на Путина....

467

Анонимен

преди 9 години

Русия притежава една трета от богатствата на планетата. Западът ще фалира за месеци, а в Русия губещи ще са олигарсите и антуража им, продаващ газ и петрол срещу луксозни стоки от ЕС. Обикновеният руснак ще спечели, цената на бензина и отоплението ще паднат. Ще спечели и Китай, както Бразилия, Индия, ЮАР. САЩ умират прави. Ха помислете малко, *** - Наполеон и Хитлер защо не обявиха ембарго а направо тръгнаха да грабят великата Русия? Курс на долара и 1 000 рубли, просто печатане на хартия

466

Анонимен

преди 9 години

Западът е подготвил за Русия най-страшното - невиждан гей парад начело с Меркел и най-последен Боко Харам Асфалт паша.