28

до подкрепящите руск

преди 9 години

Инфантилното ниско човече от Кремъл и шайката му от *** не се интересуват от проблемите на народа си - важното , че пращат войниците си да избиват украинските си братовчеди -такава жестокост и цинизъм към славянска държава само озлобени *** като вас могат да адмирират!!!

27

радио москва

преди 9 години

гаварит масква,гаварит масква. фалита на сащ се отлага за неопределено време. тези от вас които са на рубли да пият от нас една студена восда

26

Пророчицата

преди 9 години

Ванга да му се не види пак ще излезе Права!

25

Анонимен

преди 9 години

от престъпленията на кремъл най губи русия,по малко губи запада и най печели китай. русия ще стане суровинен придатък на китай.

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонименантикризисен съвет се вика да се види как че копат щатите, щото като се гътнат смрадда ще стигне до сибир!

23

Идиот

преди 9 години

Интересно как от всичките ми руски приятели и познати никой не се е разревал от "острата" ситуация. Казват, че са леко притеснени, но нищо повече... А ние какъв ще го дървим ако не дойдат руснаците това лято?

22

Анонимен

преди 9 години

свикването на антикризисен съвет само по себе си говори какво ставна. русия си ритна канчето отвсякъде. по *** политика тази държава никога не е водила,даже и по времето на ссср

21

Анонимен

преди 9 години

Путин е един от най-успешните агенти на ЦРУ!!!За нула време върна Руските пияници в средновековието!!!!!Жалко, че изгладнелите руски красавици ще продължат усилено ще проституират по плажовете на Турция Египет България и къде ли не!!!!Няма как -глада в Русия винаги е бил голям, но сега ще е много голям - стига Запада да го пожелае!!!!

20

Винету

преди 9 години

Хи-хи-хи, антикризисен план. Не е лошо да го съгласуват с Ципрас от С И РИЗА, който май ще остави гърците и БЕЗ РИЗА.

19

Анонимен

преди 9 години

И какъв ще ефекта ?Ще имат собствена електроника, собствено автомобилостроене, собствена интернет мрежа, може собствени операционна система и компютри, собствена планета Марс ;)

18

Анонимен

преди 9 години

щом са предвижда в рамките на месец поскъпване на основни продукти с над 30% значи положението вече е извън контрол

17

Анонимен

преди 9 години

До реалноТъпак!!!! Какво знаете *** за икономика???? Затова има хиляди съкратени работници и фирми затварят на поразия, нали бе бай ***?

16

Анонимен

преди 9 години

ресурсите при малоумно управление нямат никакво значение,погледсни венецуела и ще разбереш. най богатата на нефт държава в света е във фалит

15

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

ПОЖИВЬОМ-УВИДИМ !

14

Румбо

преди 9 години

Пак почва "великия" поход за сваляне на Путин и подчиняване на Русия!Напразни надежди!Русия си е зле винаги,откакто съществува,но оцелява!Сега да не е по-лошо,отколкото при Елцин?Напротив,в пъти по-добре е!Истината е,че Русия минава на военни релси!САЩ водят война на унищожение срещу нея,но тоя път тя няма да се предаде!III-тата Световна война е вече факт,въпросът е дали ние ще участваме в нея!АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА УМИРАМ ЗАРАДИ АМБИЦИИТЕ НА САЩ,А ВИЕ???Помислете добре-войната ще е ядрена!

13

Анонимен

преди 9 години

До суифтКъв глад бе ***?Русия вече 4 та поредна година е топ експортер на пшеница!

12

Анонимен

преди 9 години

Не бе, в блядовата мила родина няма криза, хората не се редят пред обменните бюра и т.н. Те просто винаги са били *** и 2 евро напред или назад все тая. Ама почнаха и богатите да обедняват. Скоро Киев ще им се стори рай на земята.

11

суифт

преди 9 години

те санкциите са още мижави, а вече глада се усеща, не ми се мисли ако ги изключат от СУИФТ за какво ще стане дума тогава, ще трябва със ЗИЛ-ве пълни с рубльонки да ходят на пазар извън граница, щот преводи по сметки няма да могат да правят

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13Е да скоро ще сменят маймунчио!

9

Анонимен

преди 9 години

Това че любителите на хазарта и борсовите игри местят някакви 'реитинги', не значи че ресурсите на Русия и сибирската шир са се свършили!