69

Хуя Кант

преди 9 години

Комунисти, за вас трябва куршум без съд и присъда, както навремето 1947 година вашите бащи и дядовци избиха 90% oт цвета на българската интелигенция и даваха на прасета телата на убитите от т. нар. "Народен" Съд български герои!

68

Пълна трагедия

преди 9 години

Трагедията българска не е, че ни управляват мутри, или комунисти, или турци от ДС, или всякакви такива подобни мафиоти.Трагедията ни е, че вече взеха да ни управляват изключителни простаци, хора неуки, хора с природно ниска интелигентност, които грам не се усещат когато плещят глупости по националните медии.Но най-голямата трагедия е, че алтернатива не се вижда никаква...

67

до 84

преди 9 години

Ами те гениите са така бе, сербез! Един Айнщайн също е би считан за ***.

66

UACEG

преди 9 години

За какво искате оставка на министъра , за това че говори истини ли ??? Повечето млади ще си заминем , след като завършим!

65

до

преди 9 години

И защо тогава министъра се е извинил, след като е прав. Можеше да продължи тази линия като наругае русофилите Вазов и Маркес.

64

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

преди 9 години

НЯМА нито един природен закон или пък откритие от него. Някои явно не са чували или прочели нещо за ЛАВОАЗИЕ или пък за доктор Роберт Майер. Ломоносов е САМО с хипотеза, че на планетата Венера има атмосфера наблюдавайки я през любителски телескоп и толкова.... Между другото, до 16 годишна възраст Ломоносов е бил неграмотен.

63

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Браво на министър Танев.Фр. Кюри е научен администратор, а не учен-физик. Популярен е у нас по времето на соца защото е бил член на ФКП /Френска комунистическа партия/. Асен Златаров след деветнадесетомайския преврат 1934г. , организиран от сърбите с финансовата подкрепа на СССР, развива активна научна дейност . Написва книгата В страната на съветите (1936), след което умира същата година на 51г. Какво ли му се е случило? Просто превратаджиите са свалени от власт.Ломоносов кодифицира руската граматика, като я прави направо ужасна дори и за руснаците, нищо друго. НЯМА нито един при

62

Анонимен

преди 9 години

какъвто командира,такива и министрите му.ПРОСТАЦИ.

61

СВД

преди 9 години

Гледам тази физиомутра и започвам да разбирам основанията на Народния съд!

60

по твърдо

преди 9 години

Живял съм на Запад и честно казано никой не е чувал за Ломоносов , че даже и за Фредерик Жолио т.н. Кюри . Това са някакви измислени от руско-болшевишката пропаганда учени , единия ,защото е от Русия , а другия защото е отлявлен комунист и сталинист уволнен от френските власти за болшевизъм . Какъв е Асен Златаров сам се е разкрил пишейки дитирамби в прослава на СССР и Сталин . Та министъра има право , май ?! Само като видим кой скача и ни става ясно , че е прав !

59

до 77

преди 9 години

Ние сме ги оставили, но те не ни оставят и бълват простотии, дори в тази тиха и свята нощ!

58

американецо

преди 9 години

Комуньета мръсни долни, Бойко и ГЕРБ управляват с Божията воля и народния мандат. Оставете на мира правителството да си върши работата да вади отечеството от тоя батал в който ни забодоха вашите вождове!!! НИКОГА повече комунизъм!!!!!

57

Анонимен

преди 9 години

Истината боли, нали?! БСП най-вече ги боли за партизанския професор Златарев!

56

непукист

преди 9 години

Не така бе хора естествено,че министъра е "подходящ" разгледайте снимката преди статията.На ББ просто му е наредено кои са подходящите за съответните постове.

55

мнение

преди 9 години

Най-кофтито е в цялата ситуация, че реформаторите бягат от отговорност за негативите си! Не приемат критика никаква, т.с ампутирано е всякакво чувство в тях за справедливос и липса на каквато и да било съвест! Те един вид винаги са прави дори и да грешат! При грешки се измъкват като слузисти влечуги и те пак не са виновни,горките ! :))) Правилното отношение към такива твари е погнуса, отвращение, .... и производно поведение! Не могат дори да се надсмеят над проявената си глупост дори!!!

54

kolovan

преди 9 години

До ИФ-ЦЦ-ББEvrika

53

Анонимен

преди 9 години

СЛАВА НА БЪЛГАРСКИЯ БОГ ТАНГРА,ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ,ДОЛУ НА ЦИОНОФАШИСТКАТА ХУНТА ПРЕВЗЕЛА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ....ИЗРАЕЛ И САЩ СА ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ

52

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТИ си представител на този *** народ селчо. Какво общо има Путин тук? Набъркай по тази логика Д. Камерън, Джон Кери (дето се обадил на Боцката), Блатер, Мандела или Чък Норис.

51

Анонимен

преди 9 години

Кой краде повече - другарите или герберите?

50

Анонимен

преди 9 години

Потрошили са от бой единия от шефовете на КТБ. Ето, че по Коледа стават чудеса!