379

GFR

преди 9 години

До АнонименКАК ДА НАСОЧВА ВИБРАТОРА ПРАОУЦЕЛТА !ОК ?

378

Анонимен

преди 9 години

До ФактИ ккакво точно САЩ диктуват на ЕС, би ли ни разказал ?

377

GFR

преди 9 години

КАК Е ПОЖАРНИКАРА ?ПУТИН Е ДОБРЕ МЕРСИ !

376

GFR

преди 9 години

РАШКЯ НЕЕ ЗЛЕ !РАШКЯ Е ЛУДА !А ВИЕ ?

375

Анонимен

преди 9 години

Русия си е велика държава, вярно е това, но също така вярно, че е тоталитарна, разядена от корупция и мизерия. Доказателства за това могат да се видят почти във всеки съвременен руски филм, особено криминалните сериали, някои неща изглеждат като гротеска.

374

Факт

преди 9 години

Русия е зле, но факт е, че останалата част от света не е по-добре. Русия е тоталитарна, но сама за себе си. САЩ са световен диктатор, защото диктуват на Европа и в доста други региони какво да се прави. Руската икономика е зле, но има ресурси. Японската е зле, но няма ресурси. Американците имат гигантски външен дълг, фракинга им е пред фалит, заради ниските цени на петрола и задлъжнялост. Позициите се сменят светкавично, буквално за дни и в този смисъл Русия в момента е относително стабилна.

373

?

преди 9 години

Тази статия е събираема от предишните публикувани статии тук и е поднесена като нещо ново -няма ли за какво повече да се пише за Русия !

372

Дедо

преди 9 години

Запасвайте се с шансов инструмент.

371

GFR

преди 9 години

До ukrainecБЕГИ НА МАИДАНА ДАВАТ МАРАТОНКИ !

370

ukrainec

преди 9 години

До ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТОДа бе прав си-Русия почва вече да произвежда Мерседеси,БМВ-та,телевизори Сони,Самолети Еарбъс,компютри ХП и т. Наивник-с русия е свършено.

369

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАко по цял ден работата ти е да ѝ боготвориш по сайтовете руснаците, не очаквай да живееш като западняк :)

368

майка расия волен с

преди 9 години

Не е варно. Руската икономика расте. Кутеееееееев.... кога ще ни преведете парите?

367

Анонимен

преди 9 години

Клептокрацията в превод от гръцки е управление на крадците. Това е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка са наречени клептократи. За клептокрацията са характерни корупция, лобизъм, пране на пари и пренебрегване на дългосрочни цели.......ТО ТОВА СИ Е НАПРАВО ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ БРЕ...

366

Анонимен

преди 9 години

Не ми пука за Руската икономика, нито за американските ***. Искам да знам АЗ кога ще живея нормално в собствената си държава?

365

Анонимен

преди 9 години

До Ха ХаИрак не е анексиран от САЩ.

364

Имани

преди 9 години

Михайл Гурбачов, ще остане в ИСТОРИЯТА, като човека дал гласност и ПЕРЕСТРОЙКАТА на Съветския съюэ, с КОЕТО го тласна към края на КОМУНИЭМА!!!!

363

Ха Ха

преди 9 години

Путин нападна Крим с референдум, а САЩ не нападнаха Ирак, а само го погалиха. Егати пропагандистката статия. Чувства се че новият световен комунизъм идва от САЩ, основно чрез средсвата за масова информация

362

Русия е "ВЕЛИКА

преди 9 години

Тя се движи по собствен път по-добър от ЗАПАДНИЯ. Русия не трепва от санкции, ако се наложи тя има опит в КАНИБАЛИЗМА Русия е млада държава с потенциал - средна продължителност на живота 59 г. Да му мислят Западняците дето водят дълъг и безмислен живот Русия няма нужда от запад, един пример тя е по-добра от тях във всяко отношение -- сравнете напр. Битълс (обрасли нещастници) с песните на М Мугумаев и Йосиф Кобзон. Мога да дам десетки примери, но няма нужда - ТОВА Е РУСИЯ СТРАНА ЗА ЗАВИЖ

361

Анонимен

преди 9 години

До ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТОДържавата ли строи заводи за месо ?

360

vesko02

преди 9 години

Специално за нас ,като верни слуги може да сгласите три пъти по висока цена на петрола и газта.Нашите управници с удоволствие ще подпомогнат закъсалата братска страна и ще подпишат дългосрочни заробващи споразумения.