64

Пътник

преди 9 години

Много умни хора се изказват тук. Но Аз преди час кацнах от Москва. Видях с очите си каква е ситуацията там. Преди 8 месеца когато бях там еврото беше 32 рубли, сега е 59!!! Санкциите им се отразяват много зле особенно на обикновенния Московчанин. Цените расат с дни Инфлацията им е брутална. А пропагандата по телевизията е... невероятна. Гледах и неможех да повярвам какво говорят по телевизията. Не отиват на добре нещата там..

63

Наблюдател

преди 9 години

В общо линии американците си "играят с огъня"....

62

Друг Анонимен

преди 9 години

До Анонименда бе, целия свят. любимата американска дивотия. целия, ама едната трета :)))

61

Джо, чети бе !

преди 9 години

Джо Байдън трябва да прочете какво се е случило на Наполеон и Хитлер. Ако разбере прочетеното, ще смени тона и няма да се хили като *** ! Да се репчиш на Русия (и Китай) не е здравословно.

60

ЛОГОС

преди 9 години

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ НЕПРОБУДЕНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ОТ ЕВРЕЙСКАТА МЕДИЙНА ПРОПАГАНДА БЪЛГАРИ ,ВЗЕМЕТЕ ,ВЛЕЗТЕ В Ю ТУБ И НАПИШЕТЕ / ILUMINATI GAMMA REY NUEVO ORDEN MUNDIAL ESPANA / ГЛЕДАЙТЕ И ВИЖТЕ ГНУСОТИИТЕ КОИТО ВЪРШАТ ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ В САЩ И ЕС И ВАТИКАНА И ПОСЛЕ ПАК МИ ХВАЛЕТЕ САЩ И ЗАПАДА.

59

проруска

преди 9 години

МНОГО ИМ Е СМЕШНО, ама вчера Джото не слезе от колата си в центъра на Киев, а пък кървавия Петър беше освиркан!

58

:)

преди 9 години

Преди време има статия в авторитетен западен вестник, която задаваше въпросът: "Кой е по-силен - американския глобализъм или руския национализъм?". Дори те бяха стигнали до извода, че американците нямат шанс. Видяхте какво се случи при бедствията в Ню Орлиънс - мародери и анархия. Американците не са нация, а расовото напрежение е огромно.Русия не е Ирак или Сърбия. Колкото по-бързо си го набият в тиквите, толкова по-добре ще живеем всички на тази планета.

57

нона

преди 9 години

и който се смее последен, се смее най-добре.... наистина ще им замръзнат усмивките...

56

Хоу

преди 9 години

*** американски, а защо не споделите защо Русия беше принудена да действа в такава обстановка ?! Защото вие и пуделите ви от ЕС свалихте демократично избран президент (добър или лош) и сложихте на негово място поредните пудели, които служат на вас с единствената цел да съсипете Русия, да наредите ПРО на границите и, и след време да вземете ресурсите и.

55

Анонимен

преди 9 години

Лошото е,че ментално и морално модифицирания американски елит продължава да ходи по света и да пренася заразата си навсякъде!Резултатите от криворазбраната конвергенция са налице.Както е казал един гръцки философ "Животът,както и доверието,се губят само веднаж".Изводът е,че "демократичния" управляващ ни биоматериал трябва да бъде изрязан от "тялото" на обществото и унищожен без шанс за рецидив .

54

Анонимен

преди 9 години

Пиндосите са като улични ***,лаят но не хапят!!!

53

123

преди 9 години

По-голям наглец от Байдън няма. САЩ с години разрушават страни, чиито лидери не им харесват, убиват ги дори и имат наглостта да обвиняват в подобни действия Русия. Време е Европа да се осъзнае и им тегли шута. Америка използува страните за донори и на никой не е помогнала ако няма интереси.

52

проруска

преди 9 години

СМЕШНИЦИ!!!

51

бургазлия

преди 9 години

До Знаете ли че,а колко туристи изнасят за България?

50

Знаете ли че,

преди 9 години

Износът на ''бедна '' България на глава от населението е по-голям от износът на ''могучая'' !средно 3300 $ на година на руснак средно 3700 $ на година н Българин И това е при всичките им хвалби за богатствата им :)

49

СамоКРЪГЪЛ ИДИОТще тръгне да сменяводката с хайверс кока кола и чипс.

48

Анонимен

преди 9 години

До 58Миличък, не от САЩ, а от Лунатата и Марс да дойда не могат да те спасят от простотията ти!!! Неспасяем си!

47

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

КАКВИ КРАСАВЦИ. КАК СА СЕ УХИЛИЛИ КАТО ТИКВА НА ПЛЕТ. НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО, КОГАТО УСМИВКИТЕ ЩЕ ИМ ЗАМРЪЗНАТ. ОТОПЛЕНИЕТО Е В РЪЦЕТА НА РУСИЯ. ДАНО НЕ ГО ЗАБРАВЯТ ТОВА. ДА НЕ ДРАЗНЯТ ПУТИН, ЗААЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО ЧАШАТА ЩЕ ПРИЛЕЕ И ЩЕ ВРЪТНЕ КРАНЧЕТО. ТОГАВА САЩ ДА ПРЕКАРАТ ГАЗ ЗА УКРАЙНА.

46

хе хе

преди 9 години

*** се ''загрижиха'' за американския шистов газ и доходите на Саудитска Арабия.Що така , друзята, нали те са ви врагове :))

45

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен69 Затуй ли на срещата на G 20 Путин си говореше на ушенце с шейха на Саудитска Арабия ???????? Ще видим ,сега както в САЩ настъпва адска зима ,ще стане ясно колко още ще се задържи цената на нефта ниска Явно този път ,Маршал ЗИМА вместо да наказва укр. воиниците пионки на САЩ ,удря направо на място Вече 13 са загинали от адската зима в САЩ а още не е дошъл декември и до пролетта има 4 месеца