165

lewskar

преди 9 години

Накрая *** и джудиста , ще направят белята !Как Елцин и Клинтън само се хилеха , и се подиграваха един на друг , а" маймунчо" и" великанчо"все на мъже се правят !Според анализите на видни психолози имаме дълбоко вкоренени сексуални проблеми с размера на мъжкото достойнство , за съжаление има проучване , което доказва , че едни от най-големите злодеи в историята са страдали от същият проблем.

164

Анонимен

преди 9 години

Никога няма да бъдат използвани ?! Та нали вие ги използвахте бе кравари , колко хора затрихте в Япония и колко след това починаха, стотици хиляди. Или и в днешно време само вие се каните да ги ползвате, не други.

163

помнещ

преди 9 години

Кака зелка пак е прекалила с дрогатата или вече я тресе яко старческото слабоумие - та да и припомня как американска сенаторка в началото на годината искаше ядрен удар срещу Русия ( елчето явно не е разбрала или ... ?) . И ако може да ми разтълкува това си писание ,, Русия отчаяно се опитва да попречи на Запада да доставя военна помощ на Украйна." - значи запада доставя оръжие на хохлите но ... Русия виновна за обстановката там ? .Та от дрогата ли , от възрастта ли ?

162

Hanonimen

преди 9 години

Hahahaha, pisaha 4e taq zelka vasileva ne e dobre , ama ... vqrno e :)

161

До 207

преди 9 години

Виж какво, оръжията се правят, за да бъдат употребявани еветуално, а не за да красят казармите. Щом съществува дадено оръжие винаги има риск от неговото използване. А влошаването на взаимоотношенията между великите сили увеличава тези възможности в пъти.

160

Анонимен

преди 9 години

Наглостта на запада преминава всякакви допустими граници. Съвсем скоро ще оставят Русия без друг избор. Единствено ядрен удар може да ги вразуми самозабравилите се западняци, които не зная защо си мислят, че тях куршуми не ги ловят и техните армии са непобедими...

159

Анонимен

преди 9 години

Само така, ядрена война, тоя *** свят нищо друго не заслужава. Само така ще се научим.

158

Анонимен

преди 9 години

Mahnete tova nedonoseno jurnalistichjesko podobie Elka

157

Анонимен

преди 9 години

Евразийските гейове не разбраха ли че пак ще ядат дръвчето както 1989-та ?

156

Шоп

преди 9 години

Пешкоо, Пешкоо!Сега ще пъкне отнякъде.

155

един българин

преди 9 години

До: номер 196Ами Сара Пейлин не е ли жена? Или нейните *** коментари за ядрените оръжия се дължат само на женски "хормонален дисбаланс", а не на излишен тестостерон?

154

Леле че народ

преди 9 години

До ШопКъде мога да го намеря този Пешко, яко ме заинтригува, да знаеш.

153

един българин

преди 9 години

Искам да изразя лично мнение, свързано с правилата за писане.Значи, това че полето на нерегистрираните потребители е ограничено до примерно 500 символа го разбирам и приемам. Дори регистрираните не би трябвало да имат право на дълги коментари. Защото аз лично като видя такъв и ми се отщява да го чета.Ама защо тогава самите служители на сайта пишат убийствено дълги статии - не винаги но понякога както сега? Е, отщява ми се да чета...

152

Шоп

преди 9 години

До Леле че народ Че кое не им е евтиното на ябълките, бе балък? *** да ги видиш на пазара, има и по 80 стотинки. Естествено, че ще тръгнат нагоре, ако не си забелязал вече сме втората половина на ноември.

151

Шоп

преди 9 години

до Само в РусияДа бе, да! Така приказваш защото не познаваш Пешко. Огън траверса ти казвам!

150

Анонимен

преди 9 години

Мъжете сте виновни и вашият тестостерон.Тук таме има някоя фуста с хормонален дисбаланс в политиката.

149

Анонимен

преди 9 години

До Леле че народ Какви прекупвачи ще надуват цени, бе? Ще ми надуват дедовия. То като нема кой да купува и да надуват и да не надуват накрая ще кандисат и на жълти стотинки.

148

Аз ви го Казвам!

преди 9 години

От Хаоса сме Родени и към Хаоса се Стремиме и Никога не ще Победиме!!!

147

Анонимен

преди 9 години

На фона на 100000 години цивилизация защо съвременният човек си мисли,че е вечен?Европа прие програма за 2050г.Колко от нас ще са живи тогава?Съвременният човек е арогантен егоист.И какво като изпратихте децата си на Запад?Правнуците ви няма да помнят предците ви.Тогава за какво са живяли предците ви?

146

Анонимен

преди 9 години

180 и Шопа... Оф сега пак кое било лошото като падне пазара. Момчета извинявам се, но моя черноморски монолог приключи. Наистина, да чета лекций за умствено изостанали нямам голямо желание.