14

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

Има ли разлика между,Беларусь. И Роосия?

13

Клоуни

преди 9 години

Боже, това западенските *** нема да се уморят да пишат глупости. Явно яко плащат там да насъскват срещу Русия. Абе ид*оти, на всички им е ясно какво искате, само тъпите укропи не разбраха. Аз като гледам ние как сме го цъфнали и вързали, как мислите - дали им даваме на белорусите хубав пример. Че те като ни видят дереджето ще бягат като полудели от ес. Особенно сега пък сега като видят как западните чакали ще разкостят и оглозгат укруината, какво мислите ще направят?Думите са едно, а делата?

12

Анонимен

преди 9 години

Украинците са голями ***. Обаче Белорусите са нашите хора. Много ни се кефят и ни се радват. Интересно е това дестанциране .Казахстан също не се съгласи със путин . Всъщност за руската олигарщина ВСИЧКИ БИВШИ СТРАНИ НА СССР И ВСИЧКИ ОКУПИРАНИ /във това число и ние/ Сме някаква под раса която трябвала да и лежи във краката. Голям проблем ще си вкарат ако не се съвземат малко путио и путковци.

11

щурофон

преди 9 години

Евала на беларусите бре!Поддържат си наистина националната гордост и идентичност!!!а ние българите усещате ли се какво правим бре!!!!!!!Вместо баничка и боза даваме на децата вредните сандвичи от Макдоналдс, соления и мазен чипс, кока кала (увреждаща костите на децата до 15 г.) И много други западни вредни храни!А къде остана истинското кисело мляко -тоя буламач в кофичките е нещо друго, но не и мляко!Ами дънките -всеки *** ги носи, както и всеки *** в В САЩ!

10

Анонимен

преди 9 години

Между другото,1 евро = 54 рубль...

9

Анонимен

преди 9 години

Браво на Сорос, току що пусна изодзадзе още една хубава, обилна и пикантна порция от фекална материя, която малките послушни соросоидчета бързо притичвайки с лъжички и панички, изгребват и остъргват от земята за да вечерят с един здрав апетит.

8

Анонимен

преди 9 години

До ?То и на много хора тук им плащат по 3 лева на седмица, за да пишат в подкрепа на Русия.Може би биха им давали и повече, но Русия в момента дори от 3-4 месеца не е плащала заплати на армията си, а на диверсантите в Украйна не е платено въобще. Стигнали са дъното, само говорят, но една издържат, Обикновения руснак няма какво да яде. Не ги мислете многобройните милионери в Русия. Всички други гладуват. Имам познати там. Знам как е.

7

атакистъ

преди 9 години

***, моу, мозък епохален, незнам колко се дистанцира, ама този май Беларус заедно с Казакстан и Русия подписаха Евразийския икномически съюз, пфхахах !!

6

Анонимен

преди 9 години

Не че съм за руснаците, но да живее САЩ - трагедия!

5

?

преди 9 години

Г-жо Василева,ако Татяна Калиновская от Франс прес не напише това,което очакват от нея,то до 2 часа ще е на улицата....Както и Вие.

4

Янукович

преди 9 години

Оппааааааа и братята беларуси гледат да избегат от евразийсия союз....

3

Анонимен

преди 9 години

Това хубаво, ама да не жалят пари и да си укрепват армията!

2

Анонимен

преди 9 години

Ами то остана ли някой да иска да е с русия

1

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Всички бягат далеч от путин и русия, даже Беларус.Да живее САЩ, долу путин, долу русия, долу евразийския съюз, долу комунизма!!!